Vizitator nr. 150 Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Găsit una bucată maÅŸină la "Curcubeul" în Suceava. Deja există un suspect. AÅŸteptăm să se predea. :dr1 dacă vă întrebaÅ£i de ce stau oamenii acolo, răspunsul e simplu: e staÅ£ie de autobuz. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 :ga Nellorunner nu se dezminte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 SUPEEEEEEEEEERRRRRRRR !!! :ha http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 foarte tareee!!! :lol: :lol: :ga :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Si-a Neloo si BFG-uri :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Si-a Neloo si BFG-uri :grin: normal :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 ÃŽncă se lasă aÅŸteptat "învinuitul". Cred că trebuie să merg ÅŸi să-i pun o înÅŸtiinÅ£are sub ÅŸtergător. Aceasta fiind spusă, dragilor admini, parcă lipseÅŸte un emoticon care să fie un poliÅ£ai, nu credeÅ£i? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 ...Cred că trebuie să merg ÅŸi să-i pun o înÅŸtiinÅ£are sub ÅŸtergător. ... Nu incerca asa ceva ca e fragila ( ma refer la mana ta ) si nu mai ai cu ce sa faci poze si e pacat. :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 :tk mulÅ£umesc. ÃŽÅ£i voi urma sfatul ÅŸi nu voi pune bileÅ£el sub ÅŸtergător. Voi încerca să trag puÅ£in geamul în jos ÅŸi să să arunc bileÅ£elul direct pe banchetă. Asta doar dacă nu voi reuÅŸi să forÅ£ez puÅ£in (cât să nu se cunoască cu ochiu liber) portiera. :h5 Prietenii la nevoie se cunosc. Ms încă o dată de sfat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Si-a Neloo si BFG-uri :grin: normal :grin:Da am luat BFG-uri de la Gabi_G si ii multumesc. Voiam sa mai postez cate ceva dar cum sunt in vacanta nu prea am timp. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 ÃŽncă se lasă aÅŸteptat "învinuitul". Cred că trebuie să merg ÅŸi să-i pun o înÅŸtiinÅ£are sub ÅŸtergător. Aceasta fiind spusă, dragilor admini, parcă lipseÅŸte un emoticon care să fie un poliÅ£ai, nu credeÅ£i? :grin:Ai grija ce postezi si cum te comporti...ca de nu...poate te sparg. :bx :sht :beat Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Si-a Neloo si BFG-uri :grin:Mi-am pus si xenoane colegule...Noaptea fac radiografii :top Am mai fost si impuscat, se observa pe foto, m-au mai calcat unii... :P Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 28, 2007 Partajează Postat August 28, 2007 Când trecui pe lângă ea chiar îmi săriră în ochi urmele de împuÅŸcături. Åži noroiul părea destul de real că Å£inea oamenii din staÅ£ie la distanţă. :D Arată bine. Mi-ar face plăcere să o foto la muncă. Mai ales că a plouat azi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 fain utilaju!!! :D cu gaura aia pe cine ai suparat? Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 ÃŽncă se lasă aÅŸteptat "învinuitul". Cred că trebuie să merg ÅŸi să-i pun o înÅŸtiinÅ£are sub ÅŸtergător. Aceasta fiind spusă, dragilor admini, parcă lipseÅŸte un emoticon care să fie un poliÅ£ai, nu credeÅ£i? :grin:Ai grija ce postezi si cum te comporti...ca de nu...poate te sparg. :bx :sht :beat :scr păcat, chiar aÅŸ fi fotografiat maÅŸina asta cu mare plăcere. Las altuia onoarea, atunci. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 ÃŽncă se lasă aÅŸteptat "învinuitul". Cred că trebuie să merg ÅŸi să-i pun o înÅŸtiinÅ£are sub ÅŸtergător. Aceasta fiind spusă' date=' dragilor admini, parcă lipseÅŸte un emoticon care să fie un poliÅ£ai, nu credeÅ£i? :grin:[/quote']Ai grija ce postezi si cum te comporti...ca de nu...poate te sparg. :bx :sht :beat :scr păcat, chiar aÅŸ fi fotografiat maÅŸina asta cu mare plăcere. Las altuia onoarea, atunci. :be[/quote:n058fiyi] Nr.150, ti-am zis eu... :grin: :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 ÃŽncă se lasă aÅŸteptat "învinuitul". Cred că trebuie să merg ÅŸi să-i pun o înÅŸtiinÅ£are sub ÅŸtergător. Aceasta fiind spusă' date=' dragilor admini, parcă lipseÅŸte un emoticon care să fie un poliÅ£ai, nu credeÅ£i? :grin:[/quote']Ai grija ce postezi si cum te comporti...ca de nu...poate te sparg. :bx :sht :beat :scr păcat, chiar aÅŸ fi fotografiat maÅŸina asta cu mare plăcere. Las altuia onoarea, atunci. :be Nr.150, ti-am zis eu... :grin: :ha[/quote:kmg8m29s] E vorba de "violenta" in postingurile astea sau ma-nsel? http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 ÃŽncă se lasă aÅŸteptat "învinuitul". Cred că trebuie să merg ÅŸi să-i pun o înÅŸtiinÅ£are sub ÅŸtergător. Aceasta fiind spusă' date=' dragilor admini, parcă lipseÅŸte un emoticon care să fie un poliÅ£ai, nu credeÅ£i? :grin:[/quote']Ai grija ce postezi si cum te comporti...ca de nu...poate te sparg. :bx :sht :beat :scr păcat, chiar aÅŸ fi fotografiat maÅŸina asta cu mare plăcere. Las altuia onoarea, atunci. :be Nr.150, ti-am zis eu... :grin: :ha E vorba de "violenta" in postingurile astea sau ma-nsel?[/quote:1koyal4a] Te inseli. Sunt doar glume. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 ÃŽncă se lasă aÅŸteptat "învinuitul". Cred că trebuie să merg ÅŸi să-i pun o înÅŸtiinÅ£are sub ÅŸtergător. Aceasta fiind spusă' date=' dragilor admini, parcă lipseÅŸte un emoticon care să fie un poliÅ£ai, nu credeÅ£i? :grin:[/quote']Ai grija ce postezi si cum te comporti...ca de nu...poate te sparg. :bx :sht :beat :scr păcat, chiar aÅŸ fi fotografiat maÅŸina asta cu mare plăcere. Las altuia onoarea, atunci. :be Nr.150, ti-am zis eu... :grin: :ha E vorba de "violenta" in postingurile astea sau ma-nsel? Te inseli. Sunt doar glume. :grin:[/quote:2vn0jmjk] Eh, lasă, Ekkakon, nu-Å£i fă griji! Ai văzut că am făcut plecăciunile de rigoare, aÅŸa că nu ar fi fost nici o problemă, oricum. Eu, unul, mă rezum la puÅ£ină violenţă numai cu retarzii de pe forumurile foto româneÅŸti, însă acolo e vorba de violenţă profesională, dacă-i putem spune aÅŸa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 ÃŽncă se lasă aÅŸteptat "învinuitul". Cred că trebuie să merg ÅŸi să-i pun o înÅŸtiinÅ£are sub ÅŸtergător. Aceasta fiind spusă' date=' dragilor admini, parcă lipseÅŸte un emoticon care să fie un poliÅ£ai, nu credeÅ£i? :grin:[/quote']Ai grija ce postezi si cum te comporti...ca de nu...poate te sparg. :bx :sht :beat :scr păcat, chiar aÅŸ fi fotografiat maÅŸina asta cu mare plăcere. Las altuia onoarea, atunci. :be[/quote:3qwdwo8y]Pai fratioare...eu am tot iesit pe dealuri si sincer am cautat nr tau de tel pe forum....dar pauza.Asa ca am iesit fara fotograf.Si dat si rugat nu se prea poate :roll: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Nelu esti in vacanta si nu dai si tu un telefon :grin: Sa-ti priasca si sa te bucuri de noroaie 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Nelu esti in vacanta si nu dai si tu un telefon :grin: Sa-ti priasca si sa te bucuri de noroaie 8)Pai eu te-am sunat cand erai la cluj....dar tu...nimic nimic. :h5 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Eram in febra concursului :grin: Nu te-am sunat inapoi ca vroiai sa vorbesti cu Pepi 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Am găsit maÅŸina asta prin Suceava. Mie mi se pare aiurea rău cu astfel de cauciucuri. Mă întreb dacă ÅŸi vouă (profesioniÅŸtii) vi se pare la fel. Parcă a fi un tip masiv, solid cu picioare de pitic. :bi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Asta este mai mult pimp ride, si sunt de parere ca prin acele cauciucuri i-a anulat principala destinatie ... cu alte cuvinte :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate