Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

masina ta vedeta

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150

Găsit una bucată maşină la "Curcubeul" în Suceava. Deja există un suspect. Aşteptăm să se predea.

:dr1 dacă vă întrebaţi de ce stau oamenii acolo, răspunsul e simplu: e staţie de autobuz. :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator nr. 150
Încă se lasă aşteptat "învinuitul". Cred că trebuie să merg şi să-i pun o înştiinţare sub ştergător. Aceasta fiind spusă, dragilor admini, parcă lipseşte un emoticon care să fie un poliţai, nu credeţi? :grin:
Link spre comentariu

...Cred că trebuie să merg şi să-i pun o înştiinţare sub ştergător. ...

Nu incerca asa ceva ca e fragila ( ma refer la mana ta ) si nu mai ai cu ce sa faci poze si e pacat. :ha

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

:tk mulţumesc. Îţi voi urma sfatul şi nu voi pune bileţel sub ştergător. Voi încerca să trag puţin geamul în jos şi să să arunc bileţelul direct pe banchetă. Asta doar dacă nu voi reuşi să forţez puţin (cât să nu se cunoască cu ochiu liber) portiera.

:h5 Prietenii la nevoie se cunosc. Ms încă o dată de sfat.

Link spre comentariu

Încă se lasă aşteptat "învinuitul". Cred că trebuie să merg şi să-i pun o înştiinţare sub ştergător. Aceasta fiind spusă, dragilor admini, parcă lipseşte un emoticon care să fie un poliţai, nu credeţi? :grin:
Ai grija ce postezi si cum te comporti...ca de nu...poate te sparg. :bx :sht :beat
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Când trecui pe lângă ea chiar îmi săriră în ochi urmele de împuşcături. Şi noroiul părea destul de real că ţinea oamenii din staţie la distanţă. :D

Arată bine. Mi-ar face plăcere să o foto la muncă. Mai ales că a plouat azi.

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
Ai grija ce postezi si cum te comporti...ca de nu...poate te sparg. :bx :sht :beat

:scr păcat, chiar aş fi fotografiat maşina asta cu mare plăcere. Las altuia onoarea, atunci. :be

Link spre comentariu

Încă se lasă aşteptat "învinuitul". Cred că trebuie să merg şi să-i pun o înştiinţare sub ştergător. Aceasta fiind spusă' date=' dragilor admini, parcă lipseşte un emoticon care să fie un poliţai, nu credeţi? :grin:[/quote']Ai grija ce postezi si cum te comporti...ca de nu...poate te sparg. :bx :sht :beat

:scr păcat, chiar aş fi fotografiat maşina asta cu mare plăcere. Las altuia onoarea, atunci. :be[/quote:n058fiyi]

Nr.150, ti-am zis eu... :grin: :ha

Link spre comentariu

Încă se lasă aşteptat "învinuitul". Cred că trebuie să merg şi să-i pun o înştiinţare sub ştergător. Aceasta fiind spusă' date=' dragilor admini, parcă lipseşte un emoticon care să fie un poliţai, nu credeţi? :grin:[/quote']Ai grija ce postezi si cum te comporti...ca de nu...poate te sparg. :bx :sht :beat

:scr păcat, chiar aş fi fotografiat maşina asta cu mare plăcere. Las altuia onoarea, atunci. :be

Nr.150, ti-am zis eu... :grin: :ha[/quote:kmg8m29s]

E vorba de "violenta" in postingurile astea sau ma-nsel?

Link spre comentariu

E vorba de "violenta" in postingurile astea sau ma-nsel?[/quote:1koyal4a]

Te inseli. Sunt doar glume.

:grin:

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

E vorba de "violenta" in postingurile astea sau ma-nsel?

Te inseli. Sunt doar glume.

:grin:[/quote:2vn0jmjk]

Eh, lasă, Ekkakon, nu-ţi fă griji! Ai văzut că am făcut plecăciunile de rigoare, aşa că nu ar fi fost nici o problemă, oricum. Eu, unul, mă rezum la puţină violenţă numai cu retarzii de pe forumurile foto româneşti, însă acolo e vorba de violenţă profesională, dacă-i putem spune aşa.

Link spre comentariu

:scr păcat, chiar aş fi fotografiat maşina asta cu mare plăcere. Las altuia onoarea, atunci. :be[/quote:3qwdwo8y]Pai fratioare...eu am tot iesit pe dealuri si sincer am cautat nr tau de tel pe forum....dar pauza.Asa ca am iesit fara fotograf.Si dat si rugat nu se prea poate :roll:

Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator nr. 150

Am găsit maşina asta prin Suceava. Mie mi se pare aiurea rău cu astfel de cauciucuri. Mă întreb dacă şi vouă (profesioniştii) vi se pare la fel.

Parcă a fi un tip masiv, solid cu picioare de pitic. :bi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare