vstef_is Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 execrabila!!! Cred ca a incercat sa o faca "hot rod" !!!! TOTAL aiurea, wrangler este orice dar nu un hot rod... subscriu, avand "cauciucurile" alea, masina e inutila... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 deci sunteÅ£i de acord cu mine că maÅŸina aia e ca pregătită pt circ :ha3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Septembrie 16, 2007 Partajează Postat Septembrie 16, 2007 deci sunteÅ£i de acord cu mine că maÅŸina aia e ca pregătită pt circ :ha3Mai intai sa te vedem pe tine ce caruta conduci, iar dupa aia sa critici cacatul altuia....am zis eu bine ca esti turnator la garda....ziare sau alte cacaturi. Jur. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 17, 2007 Partajează Postat Septembrie 17, 2007 nellorunner, stai liniÅŸtit că ÅŸtiu să râd ÅŸi de propria persoană ÅŸi încă cum :grin: Nu critic proprietarul ci doar mi-am exprimat opinia asupra aspectului respectivei maÅŸini, care nu că nu-mi place mie, ci mi se pare nepotrivită îmbinarea. Nu e o crimă, nu-i aÅŸa? PS: singura mea colaborare cu un ziar a fost în gimnaziu când am trimis două sau trei desene umoristice, ÅŸi atât. Cu ocazia asta anunÅ£ membrii forumului că pot sta liniÅŸtiÅ£i din partea mea. Chiar dacă aÅŸ lucra la un ziar vreodată, nu-mi stă în fire să trădez! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate