Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Reparatii radiator AC ..?

aztec

Postări Recomandate

• 3 ani mai târziu...

Re: Reparatii radiator AC ..?

sarlatanul de pe Grivitei mi-a luat 200 RON pt. o carpeala odioasa a unui intercooler, carpeala care a tinut fix 1 luna.....

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sarlatanul de pe Grivitei mi-a luat 200 RON pt. o carpeala odioasa a unui intercooler, carpeala care a tinut fix 1 luna.....

In cazul acesta merita sa dau 120 euro pe unul nou, multumesc prieteni sfatul vostru este corect. Ce este nou este nou, te scapa de alte dureri suplimentare.

Link spre comentariu

Reparatiile la radiatorul (detendorul) de aer conditionat nu prea tin deoarece presiunea in instalatie este destul de mare.

Ori cumperi unul nou ori iti confectionezi unul : http://www.ipeximradiatoare.ro/confectionare-radiatoare/radiatoare-din-aluminiu.

Hyundai Tucson, Jeep Cherokee 2.1, BMW F650 GS
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

si eu am avut probleme cu radiatorul de AC pt ca s-a dus ceva distantier si a frecat de ceva. L-am dus in arad la o firma care se ocupa de reparat radiatoare si clime si mi l-a sudat si nu am mai avut probleme. Am dat vreo 500 ron cu tot cu reumplere cu freon si demontat/montat + verificare presiune dupa cateva zile. Daca vrei, pot sa iti fac rost de un nr de telefon.. firma se numeste Romira Trans.

LR Discovery 2 TD5 2002

Suzuki Samurai 1.3i 1996

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare