aztec Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Unde se poate repara un radiaoro de aer conditionat , de prferat zona Deva. Se poate suda ori repara, ori trebuie nou? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iunie 17, 2009 Partajează Postat Iunie 17, 2009 Re: Reparatii radiator AC ..? Am reparat un radiator de AC pe Calea Grivitei "Bucuresti" PEDRO - 0722351893 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maria Daniela Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Reparatii radiator AC ..? Am reparat un radiator de AC pe Calea Grivitei "Bucuresti" PEDRO - 0722351893 Cat a costat reparatia? Am si eu radiatorul AC cu probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2pac Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Reparatii radiator AC ..? eu zic ca e mai bine sa cauti unul nou........repari si poate iar apare BUBA HURT ME WITH THE TRUTH DON`T CONFORT ME WITH A LIE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maria Daniela Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Reparatii radiator AC ..? eu zic ca e mai bine sa cauti unul nou........repari si poate iar apare BUBA Ai mare dreptate dar stii cum este romanul, se carpeste. Rar dar merge. Ma intereseaza un pret la reparatia radiatorului de AC. Cat poate sa coste? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Reparatii radiator AC ..? sarlatanul de pe Grivitei mi-a luat 200 RON pt. o carpeala odioasa a unui intercooler, carpeala care a tinut fix 1 luna..... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maria Daniela Postat Ianuarie 16, 2013 Partajează Postat Ianuarie 16, 2013 Re: Reparatii radiator AC ..? sarlatanul de pe Grivitei mi-a luat 200 RON pt. o carpeala odioasa a unui intercooler, carpeala care a tinut fix 1 luna..... In cazul acesta merita sa dau 120 euro pe unul nou, multumesc prieteni sfatul vostru este corect. Ce este nou este nou, te scapa de alte dureri suplimentare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
capitanu Postat Ianuarie 17, 2013 Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Reparatii radiator AC ..? Reparatiile la radiatorul (detendorul) de aer conditionat nu prea tin deoarece presiunea in instalatie este destul de mare. Ori cumperi unul nou ori iti confectionezi unul : http://www.ipeximradiatoare.ro/confectionare-radiatoare/radiatoare-din-aluminiu. Hyundai Tucson, Jeep Cherokee 2.1, BMW F650 GS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Ianuarie 29, 2013 Partajează Postat Ianuarie 29, 2013 Re: Reparatii radiator AC ..? sarlatanul de pe Grivitei mi-a luat 200 RON pt. o carpeala odioasa a unui intercooler, carpeala care a tinut fix 1 luna..... Am patito si eu ,tot acolo:ha1radiatoarele de apa le mai nimereste,dar de aer sau intercoolere.......... Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduwastaken Postat Ianuarie 30, 2013 Partajează Postat Ianuarie 30, 2013 Re: Reparatii radiator AC ..? si eu am avut probleme cu radiatorul de AC pt ca s-a dus ceva distantier si a frecat de ceva. L-am dus in arad la o firma care se ocupa de reparat radiatoare si clime si mi l-a sudat si nu am mai avut probleme. Am dat vreo 500 ron cu tot cu reumplere cu freon si demontat/montat + verificare presiune dupa cateva zile. Daca vrei, pot sa iti fac rost de un nr de telefon.. firma se numeste Romira Trans. LR Discovery 2 TD5 2002 Suzuki Samurai 1.3i 1996 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate