Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Institutie de stat :bleah ....am dat in judecata Electrica...si am castigat...ori nu cred ca RAR-ul poate fi comparat cu Electrica....asa ca da tare pe ei nu-i lasa sa-si faca de cap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Septembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2007 nu am avut nici macar un moment intentia sa ma las f...t fara comentarii.. doar sper ca totusi tara asta merge pe drumul bun...si ca poti obtine dreptate atunci cand ai...si mai mult atunci cand este evident ca ai... Traim si vedem....daca nu obtin dreptatea dorita...ramane varianta cu razbunarea personala....... domnilor colegi de forum....nici nu va imaginati cat de usor se poate face rau.......FARA RISCURI. :twisted: Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Septembrie 20, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2007 Acum 2 zile plangerea a fost inaintata catre parchet............ Traim si vedem. Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 20, 2007 Partajează Postat Septembrie 20, 2007 Eu iti tin pumnii ... sa le iei banii, da-i 'reaku de infumurati ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate