Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

HELLp identificare bucse

marcel

Postări Recomandate

Re: HELLp identificare bucse

La alta masina :ha: :ha:

Si eu am aceeasi problema....miine ma duc sa vad un catalog de la OME sa vad unde se monteaza.......

Cred ca in cazul meu au pus pe site unde vizualizez eu o poza generica......adica eu am 4 bucsi identice\foaia de arc si pe site sunt 6...... :P :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt bucsile din caster la fixarea pe punte, in cazul in care nu e necesar caster kit (bucsi excentrice)

Ar trebui sa aiba codul OMESB0055

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Sigur??? Si pe mine tot acolo m-a dus capul la prima strigare, dar, avind montat casterkitul corector, nu-mi seamana. Alea ce la am pe masina, au si pe exterior un inel metalic si nu sunt din 2 jumatati. Unde sunt puse, apasa mai bine de jumatate din greutatea masinii, asa ca nu prea le vad cu ochi buni astea facute din jumatati. Mai mult, din ce vad eu in poze, dimensiunile sunt identice cu cele pt. bratele puntii spate, or alea sunt mai late. Mai poate fi si varianta la care face referire RZV :hi sa fie vorba de o poza ganerica, caz in care povestim discutii. Oricum, ai putea sa-mi dai codul pt. fiecare bucse in parte? Sau un link? Io le-am tot cautat, dar se vede treaba ca sunt ascunse bine de tot :grin:

Merci incaodata.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

La alta masina :ha: :ha:

Si eu am aceeasi problema....miine ma duc sa vad un catalog de la OME sa vad unde se monteaza.......

Cred ca in cazul meu au pus pe site unde vizualizez eu o poza generica......adica eu am 4 bucsi identice\foaia de arc si pe site sunt 6...... :P :ha:

am pe stok pe toat bucsele de arc, pt K/w160/260 dar atentie , OME iti va merge numai pe arcurile spate stok, pt fata trebuie niste OME de Mitsu , ce se brodeste la arcul stok

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

@Luigi mare boier,jos palaria.......

Ai PM ,mai am nevoie de cite ceva,nu scapi asa usor de mine.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

1. Ma poate ajuta cineva cu codurile pt. bucse OME la Y60 SWB??? (exceptind bucsele de la bratele longitudinale fata care sunt deja pe masina)

2. Din ce am vazut in poze, bucsele astea se monteaza fara presa. Corect?

3. Merci pt. participare.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare