Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Statii portabile UHF/VHF

behashbeu

Postări Recomandate

Statie portabila, adica cea pe care o tii in mana si are sursa proprie de curent. Sper ca e corecta definitia mea.

Am folosit recent 2 bucati d-astea, genul statiilor pe care le vedeti la bodyguarzi. Nu fac reclama celui care mi le-a imprumutat dar au fost excelente. Bateriile erau foarte bune, puteam sa incarc seara la popas de la bricheta masinii in max 15 minute, emisie si receptie iarasi foarte ok, atat pe sosea, in camp deschis cat si in offroad prin paduri si vai, peste culme, samd. Am fost multumit. Totusi, de ce topicul asta? Am aflat azi, eu sunt un nestiutor in ale statiilor, ca aceste frecvente sunt cu plata, inchiriate, ceva de genul asta. Asa o fi? Sa ma lamureasca cineva. Asta ar fi 1 intrebare.

A 2-a intrebare este: daca merita sa ai asa ceva la modul permanent. Care ar fi costurile pentru "inchiriere" (zic eu) frecventa si ale statiilor in sine?

O sa-mi ziceti ca de ce nu-l intreb pe cel care mi le-a imprumutat. Dau greu de el, e in alt oras si imi este mai la indemana sa postez aici pentru cunoscatori.

Multzam anticipat!

Mercedes Gelandewagen. The best.

Photo: http://picasaweb.google.com/bogdan.branzas

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Statii portabile UHF/VHF

Ca idee generala a frecventelor radio :

Frecvente publice care nu necesita autorizare :

-CB 27 MHZ

-PMR 446 MHZ

Frecvente pentru radioamatori

Necesita autorizare se folosesc indicative de apel ,Se da exament pentru a fi admis

3,5 mhz 14mhz,144mhz si inca cateva

Pentru alte frecvente se plateste chirie pentru respectiva fecventa

Prin alte tari se mai considera banda libera Freenet 149MHz , nu si la noi.

Americanii au si ei ceva prin UHF la fel, free

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare