Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CE VÄ‚ ENERVEAZÄ‚

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Vizitator nr. 150

Uite aşa îmi plesni peste cap o idee. Ce ar fi dacă scriem ce anume ne enervează cel mai mult, sau doar ne deranjează. Să fie chestiuni penibile, serioase, triste, stupide, fără sens, nu contează. Orice, absolut orice.

Să vedem câte lucruri am schimba pentru a trăi într-o lume mai bună........ :sht

Voi veni curând cu o poză.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 99
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator nr. 150

Mă enervează primăriile indecise, spre exemplu, care nu acordă un statut clar şoselelor din oraşe. Nici şosele de oraş nu sunt, dar nici trasee offroad, judecând după multitudinea gropilor şi denivelărilor.

Mă enervez că nu am mere stricate la mine când ambalează unu motorul deosebit de strident al motocicletei lângă mine. Că doar ce-i pasă? El are cască pe urechi.

Mă enervează semafoarele pt pietoni. Ar trebui la culoarea roşie să fie silueta unei femei şi nu a unui bărbat. Măcar dacă tot am de stat acolo să nu mă plictisesc. Şi mai comentează femeile că ele ar fi discriminate!

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
bag bulaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!

sa ma ierte toata lumeaaa :D

Să înţeleg că eşti supărat tare. Spune şi nouă pe ce anume. Să lăsăm băuturile acidulate... :D

Link spre comentariu

bag bulaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!

sa ma ierte toata lumeaaa :D

Să înţeleg că eşti supărat tare. Spune şi nouă pe ce anume. Să lăsăm băuturile acidulate... :D

sunt suparat pe tot ce inseamna logica!!!!!! tocmai ce principile mele m-au tradat !!!!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

pe mine ma enerveaza aia care ma blocheaza in parcare....... nu trec 2 zile fara sa ma iau in gura cu cate unu care isi gaseste loc de parcare in asa fel incat sa il astept pe el sa vina ca sa pot pleca cu masina.... de cateva ori era chiar sa iasa groasa , de am ajuns sa scot pistolu la ei....ca dupa ce ca erau de vina mai erau si tari in gura. Cativa s-au ales cu cauciucurile taiate...cativa cu picioare prin usi...... restul doar cu injuraturi.

Nissan Patrol 3.3 SD

Audi A4 1.9 TDI

Mitu L200 2.5 DI-D

Link spre comentariu

Pe mine ma enerveaza ca atunci cand circul cu masina mica de exemplu cu dacia papuc, nimeni nu imi da prioritate, se baga la semafor in fata mea, motociclistii care vin cu 150 km/h in oras se rastesc la mine daca indraznesc sa ies si eu dintr-o strada laterala ca ii incurc si ei trebuie sa puna frana (si eu sunt motociclist asa ca nu sariti cu gura pe mine).

Ei bine, toate aceste lucruri se schimba total in momentul in care ies cu Toyota. In concluzie , MARIMEA CONTEAZA totusi.

Ma mai enerveaza milogeala si pupatul in cur a celor care se caca pe ei cand le vine cineva de la finante sau alte organe de control . Stau in pozitia ghiocel in fata lor, se agita sa le aduca orice vor. Oamenii de genul asta le dau apa la moara celor care vin in control ,care datorita faptului ca sunt linsi atat de adanc in cur, se cred superiori si te iau de sus.

De politiciei nu mai zic nimic ca e clara treaba. In politica se baga DOAR oportunistii care vor sa faca si ei un ban si sa se simta importanti. Si nu va lasati amagiti de ideea ca sunt politicieni care au deja o gramada de bani si au intrat in politica doar pentru a face ceva pentru oameni. Si cei care au banii vor si mai multi bani.

Link spre comentariu

manelistii si societatea de consum, creditele si cardurile, telefoanele mobile si internetul, ignoranta si fudulia, s.a.m.d.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Internetul nu ca daca nu era, noi nu mai eram impreuna aici.

:grin:

da Max, dar sunt putine beneficii comparativ cu efectul nociv asupra noilor generatii. si nu uita ca majoritatea noastra nu suntem "internauti",

avem sistemul de valori bine inchegat.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Posta Romana :grin:

Nu a existat sa am nevoie de un serviciu al Postei Romane si sa reusesc sa-mi rezolv treaba in mai putin de 25-30 min si sa inebunesc de nervi!!

La fel e si la CEC :fr2

Daca am scrie tot ce ne enerveaza am umpe zeci de pagini..............

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator von

ma enerveaza :

- manelistii care poarta trei kilograme de aur la gat :bleah

- tipii de la primarie care au scos toate gardurile din cartier, inclusiv pe al meu

- tipii care se aseaza langa mine pe banca in parc si zic "hei papusa, ce citesti ?" :ang3

- scuterele ..

- oamenii care arunca gunoaie pe jos ...

....si cred ca imi mai ia inca trei zile sa spun ce ma enerveaza

Link spre comentariu

Vizitator koala

Nu a existat sa am nevoie de un serviciu al Postei Romane si sa reusesc sa-mi rezolv treaba in mai putin de 25-30 min si sa inebunesc de nervi!!...

A propos de Posta Romana si de serviciile "oferite" ... am copil mic si lunar tre' sa ma deplasez la Oficiul Postal de cartier ca sa ridic alocatia ... de multe ori ma duc si nu "ie veniti banii" :D, de multe ori e coada si atunci renunt sa mai stau ( alocatia se elibereaza doar la un singur ghiseu ) ... pentru doua sute si-un pic de mii, nu merita deranjul si nervii facuti la coada ...

... insa, daca ma nimeresc pe-acolo si nu e nimeni la coada, atunci ma infiintez frumusel cu buletinu'n dinti la ghiseu si ii zic idioatei de dupa geam :

Eu : - Pentru alocatia de prescolar !

... dupa care ii prezint politicos buletinul :ga ...

Idioata : - Completati formularul !

... si imi intinde, fara sa ridice ochii din computer, un formular pe care trebuie trecute datele din buletin ...

Eu : - Completati-l dumneavoastra, ca eu sunt analfabet si nu stiu decat sa semnez !

... si-i bag formularul inapoi prin geam ...

Idioata : - Cum nu stiti sa scrieti ? ... nu se poate asa ceva, nu cred !

... si ridica la mine o pereche de ochi bovini, bulbucato-mirati ...

Eu : - Ba da doamna, cum sa nu se poata ! ... provin dintr-o familie dezorganizata si am crescut pe strada ... tata era alcoolic si o batea pe mama, care a fugit de acasa iar eu am ramas doar cu betivul ala ...

... in functie de inspiratia mea de moment, precum si de mecla idioatei, cateodata schimbul de replici e mai lung si mai acid, insa de fiecare data am castig de cauza :ga ... in fond, eu nu sunt obligat sa le completez lor tot felul de borderouri de plata, eu trebuie doar sa dovedesc, prin actul de identitate, ca sunt indreptatit sa ridic banii ... asa ca le dau boooot cu mare satisfactie, de fiecare data :ga :ga :ga ... sunt acolo doar vreo 5-6 proaste care se tot rotesc la ghisee si, in astia 4 ani, ar fi trebuit 'reaku sa ma tina minte ... da' sunt prea proaste si prea plictisite, asa ca placerea e de partea mea :ga ...

... acum cativa ani aveam abonament la o revista de acvaristica din Statele Unite ( Tropical Fish Hobbyst ) ... revista venea la post restant si, in fiecare luna, ma umpleam de nervi si spume la ghiseele lor ... nu vroiau sa-mi spuna daca a sosit revista pana nu ma asezam la coada si ajungeam "in fata" ... de multe ori stateam degeaba la coada, de cate 2-3 ori pe luna ... acum ma razbun ! ... hehe !

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

chiar azi am fost pe la finanţe. Intru şi deşi am întrebat ce aveam a trebuit să stau şi să ascult cum îşi spuneau de la un birou la altul ceva listă de cumpărături... erau bărbaţi... Deh, bărbaţi, puţoi!

Mai urăsc sistemul de învăţământ care este condus acum de un inginer care habar nu are câte stele are steagul UE. Era destul de prost sistemul şi înainte să vină el în fruntea lui. Ca să prind post trebe să fiu analizat de nişte oameni care nici nu mă văd la ochi şi cărora trebe să le cumperi cărţile lor pt a lua examenul. Ca să obţii un post ai de umblat, de completat formulare, şi apoi de confirmat acele formulare şi apoi opţiuni de ţi se învârte apa în cap. După ce prinzi post ai de făcut o mie şi una de documente de te întrebi sincer când mai ai timp să respiri. Plus o sumedenie de"cursuri de perfecţionare" care numai cu numele sunt astfel, dar trebe să le plăteşti şi să-ţi pierzi vremea şi cu ele pt punctaj. Plus că stai cu morcovul în c.r când ai inspecţie care poate fi neanunţată şi în care dacă ai noroc să fie un dobitoc cu 3 clase mintale inspector ai ****.

Mă mai enervează că după astea ţi se oferă un salar prea mic pt toate hârtiile ce trebuie făcute (prea multe pt a le enumera) şi despre care nu ştie nimeni cum trebe făcute (nici măcar inspectoratul care e de formă), te mai trezeşti şi cu o şleahtă de elevi care te privesc ca pe un c.c.t şi-ţi flutură prin faţă cu nonşalanţă aparaturile electronice de euro grei. Practic regulamentul spunând că trebuie să fii ferm cu ei dar să nu-i "deranjezi" dar să-i pupi în c.r atât pe ei dar şi comitetul de părinţi care, dragă doamne, ai zice că sunt doctori în ştiinţele educaţiei.

Pe scurt: mă enervează sistemul politic românesc care nu numai că nu promovează valoarea dar o caută cu sârguinţă pentru a-i da în cap până se rupe ciomagul. Ce mama mă-sii caută un inginer în fruntea ministerului educaţiei?!? E ca şi cum ai pune în loc de ginecolog un mecanic.

:hw

Link spre comentariu

Nu a existat sa am nevoie de un serviciu al Postei Romane si sa reusesc sa-mi rezolv treaba in mai putin de 25-30 min si sa inebunesc de nervi!!...

A propos de Posta Romana si de serviciile "oferite" ... am copil mic si lunar tre' sa ma deplasez la Oficiul Postal de cartier ca sa ridic alocatia ... de multe ori ma duc si nu "ie veniti banii" :D, de multe ori e coada si atunci renunt sa mai stau ( alocatia se elibereaza doar la un singur ghiseu ) ... pentru doua sute si-un pic de mii, nu merita deranjul si nervii facuti la coada ...

... insa, daca ma nimeresc pe-acolo si nu e nimeni la coada, atunci ma infiintez frumusel cu buletinu'n dinti la ghiseu si ii zic idioatei de dupa geam :

Eu : - Pentru alocatia de prescolar !

... dupa care ii prezint politicos buletinul :ga ...

Idioata : - Completati formularul !

... si imi intinde, fara sa ridice ochii din computer, un formular pe care trebuie trecute datele din buletin ...

Eu : - Completati-l dumneavoastra, ca eu sunt analfabet si nu stiu decat sa semnez !

... si-i bag formularul inapoi prin geam ...

Idioata : - Cum nu stiti sa scrieti ? ... nu se poate asa ceva, nu cred !

... si ridica la mine o pereche de ochi bovini, bulbucato-mirati ...

Eu : - Ba da doamna, cum sa nu se poata ! ... provin dintr-o familie dezorganizata si am crescut pe strada ... tata era alcoolic si o batea pe mama, care a fugit de acasa iar eu am ramas doar cu betivul ala ...

... in functie de inspiratia mea de moment, precum si de mecla idioatei, cateodata schimbul de replici e mai lung si mai acid, insa de fiecare data am castig de cauza :ga ... in fond, eu nu sunt obligat sa le completez lor tot felul de borderouri de plata, eu trebuie doar sa dovedesc, prin actul de identitate, ca sunt indreptatit sa ridic banii ... asa ca le dau boooot cu mare satisfactie, de fiecare data :ga :ga :ga ... sunt acolo doar vreo 5-6 proaste care se tot rotesc la ghisee si, in astia 4 ani, ar fi trebuit 'reaku sa ma tina minte ... da' sunt prea proaste si prea plictisite, asa ca placerea e de partea mea :ga ...

... acum cativa ani aveam abonament la o revista de acvaristica din Statele Unite ( Tropical Fish Hobbyst ) ... revista venea la post restant si, in fiecare luna, ma umpleam de nervi si spume la ghiseele lor ... nu vroiau sa-mi spuna daca a sosit revista pana nu ma asezam la coada si ajungeam "in fata" ... de multe ori stateam degeaba la coada, de cate 2-3 ori pe luna ... acum ma razbun ! ... hehe !

ursule esti inegalabil :10

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Kato te rog sa nu confunzi Ursul (ala mare alb cu blana,ochelari.....prfefera whisky,femeile cu tate mari,masinila Aro si Lada Niva) cu Koala(ursuletul ala mai mic care creste pesti,iubeste vinul,e pasionat de navigatie-road book si dormitul in cort) :grin:

Ambii sunt la fel de simpatici da unul e Nanuk si altul Koala :grin:

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare