Max Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 ... cu Koala(ursuletul ala mai mic care creste pesti,iubeste vinul,e pasionat de navigatie-road book si dormitul in cort... Super tare. :ha @koala , intentionez sa initiem o revista club4x4. Promite-mi te rog va vei fi editorialist. :pr1 :pr1 :pr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Kato te rog sa nu confunzi Ursul (ala mare alb cu blana,ochelari.....prfefera whisky,femeile cu tate mari,masinila Aro si Lada Niva) cu Koala(ursuletul ala mai mic care creste pesti,iubeste vinul,e pasionat de navigatie-road book si dormitul in cort) :grin: Ambii sunt la fel de simpatici da unul e Nanuk si altul Koala :grin: :ga :ha1 :ga :g MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 @koala , intentionez sa initiem o revista club4x4. . :pr1 :pr1 :pr1 da? si eu! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 @koala , intentionez sa initiem o revista club4x4. . :pr1 :pr1 :pr1 da? si eu! Beton. Facem deja colectivul redactiei. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Beton. Facem deja colectivul redactiei. :grin: trebuie vorbit, sa vedem ce idei avem, tel comun? e.t.c. dealtfel, faptul ca ne-am gasit nu poate decat sa ma bucure :h5 Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 suntem oftopic sau doar mi se pare? :) Max, se pare că până la urmă trebe să urgentăm crearea acelui topic special pt revistă ca să vorbească lumea acolo. Să avem toate ideiloe ţşi părerile adunate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Toate la timpul lor. Acum avem un eveniment de organizat si ma axez pe el. Dupa ce e gata... discutam... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 bine ar fi sa avem o discutie la BM despre asta ( in cazul in care pot venii :D ) Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 deci, revenind la subiect. Mă enervează calculatorul meu care se tot blochează ÅŸi nu am idee din ce cauză!!! Nu e din cauza suprasolicitării pt că se poate bloca ÅŸi la un minut de la deschidere sau poate funcÅ£iona mult ÅŸi bine timp îndelungat. De praf l-am deprăfuit. Pur ÅŸi simplu e enervant că pierd tot ce muncesc. Mă enervează ÅŸi mai mult învăţământul. Tocmai ce am aflat că mecanicul (ministrul) învăţământului a scos testele naÅ£ionale. Admiterea în liceu însemnând o medie între anii din gimnaziu. :ps :fg1 :dr3 Asta înseamnă că vom fi extrem de aproape de un colaps al învăţământului românesc!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Oare uneori nu va enerveaza ca v-ati nascut in romania... sau macar pe planeta asta.. ? sau ca v-ati nascut in perioada asta? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 nu, dar mă enervează că se vorbeÅŸte, se critică mult, foarte mult, iar când e de făcut ceva concret ncep toÅ£i să dea din colÅ£ în colÅ£ cum că... vezi tu... ÅŸi ăl'lalt face la fel ÅŸi tot restul ÅŸi ce crezi tu că vei rezolva... Cu alte cuvinte, mă enervează că suntem o Å£ară de cârcotaÅŸi ÅŸi doar atât. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Chestia...cu m-am nascut in Romania....m-am saturat s-o aud :bleah ....chiar credeti ca in alta parte e iarba mai verde.....e pe dracu....la noi inca mai ai libertatea de a merge cam pe unde vrei...si cu pasul....si cu masina....in alte parti....nu prea....sau dai o galeata de bani....problema la noi e ca se vb prea mult..si toata lumea are cate o idee...pe care o sustine si prea putini o pun in practica....cui nu-i place in Romania e liber sa plece....nu vad cine-i tine pe aici....daca am deranjat pe careva imi cer scuze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 :p Nu stiu daca iarba este mai verde in alta parte, insa vad cum este la noi. libertatea de a merge.. inca o mai avem, cu toate ca "scaparea " este rapid "corectata" si nu o vom mai avea nici pe aceasta. Ca se vorbeste prea mult si inutil, este adevarat. Din pacate.Daca ma nasteam in africa ori eram fericit asa cum eram, ori poate vrioam sa ma nasc in alta parte, posibil si in romania.Asta nu ma impiedica sa vad restul cacatului din jur...poate si alti au, si poate miroase la fel.. insa aici e de-a dreptul diareios. ps.scuze pt limbaj 8) PSS. de cel putin 8 luni de zile se stie ca o lege este aberanta.. dar se aplica in coninuare (taxa TPI).. mai stiti ceva de ea? asta exempifica legea in romania, cum se face si cum se aplica ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 era vb de tara nu de sistemul legislativ....iar iarba are aceeasi culoare....cel putin in Europa....ba chiar la noi inca mai are culoarea ei naturala....ce te deranjeaza pe tine....ca pe noi toti....se afla la voi in oras :grin: ....intr-o casa mareeeeeeeee :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 nu enerveaza pe nimeni RAR-ul? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 pe mine ma enerveaza de cateva zile maidanezii care urla la luna in fiecare dimineata liberi si singuri....si alarmele cu toti senzorii intinsi la maxim......romanii frustrati la volan care isi varsa viata de 2 lei asupra celorlalti .... ma mai gandesc:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 Doua lucruri ma scot din pepeni: PROSTIA SI NESIMTIREA ... http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 30, 2007 Partajează Postat August 30, 2007 ma acresc ca am luat BFG 215/75 in loc de 31/10.5 :grin: :grin: :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Pe mine ma enerveaza ca toate fetele bune au deja un iubit... http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Pe mine ma enerveaza ca toate fetele bune au deja un iubit... Nu te necaji, Levo, ca pe femei le intereseaza doar doua lucruri pe lumea asta: banii si cum sa si-o traga cu altul. Asa ca treaba ca au prieten... relativa chestia. Do everything prepared! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Expertule :grin: :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 ma enerveaza lingusitori si mincinosi !! :fr2 sa nu mai vb. de hoti! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Ma enerveaza toti astia cu masini capitaliste, care au becuri arse! Parca e plin Iasul de ei! De la Opel Astra pana la Ford Mondeo, Jaguar S-Type, Toyote si orice altceva... nu stiu cum naiba, toti au fie pe faza mica ars un bec, fie la tripla spate... Ce mama naibii, e asa de greu sa schimbi un bec? Nici nu tre sa dai faru jos la majoritatea capitalistelor ca bagi mana pe dupa si ai access destept... Problema presupun ca e in ignoranta, nestiinta si nepasare... Eu personal m-am ingrijit sa am stopuri, pozitii, de toate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 1, 2007 Partajează Postat Septembrie 1, 2007 Ma enerveaza toti astia cu masini capitaliste, care au becuri arse! Parca e plin Iasul de ei! De la Opel Astra pana la Ford Mondeo, Jaguar S-Type, Toyote si orice altceva... nu stiu cum naiba, toti au fie pe faza mica ars un bec, fie la tripla spate... Ce mama naibii, e asa de greu sa schimbi un bec? Nici nu tre sa dai faru jos la majoritatea capitalistelor ca bagi mana pe dupa si ai access destept... Problema presupun ca e in ignoranta, nestiinta si nepasare... Eu personal m-am ingrijit sa am stopuri, pozitii, de toate... gropile sunt de vina sauuuu... Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bomber Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Ce ma enerveaza... :cn ...pai sa vedem: MANELISTII SI MANELELE...asta e sigur... :ps ... SCUTERISTII...si asta e la fel de sigur... :beat POLITICA, FOTBALUL, PROSTIA, NESIMTIREA, FUNCTIONARII, ... :bleah EMISIUNILE DE KKT DIN CAUZA CARORA AM AJUNS SA NU MA MAI UIT APROAPE DELOC LA TV... :bleah VIATA INTR-UN BUCURESTI INFECT... :bleah AIA CARE ARUNCA TOATE MIZERIILE DIN MASINA DE PARCA LE-AR DUCE IN CARCA... :dr3 DATORIILE, CREDITELE, LIPSA DE BANI... :evil: si nu in ultimul rand...FAPTUL CA NU SUNT POSESOR DE "ACARET" SI SOTIA MI-A ZIS CA DIN CAUZA ASTA NU AM CE CAUTA PE FORUMUL ACESTA!!! :no ... :hw Ciolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate