Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CE VÄ‚ ENERVEAZÄ‚

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

... cu Koala(ursuletul ala mai mic care creste pesti,iubeste vinul,e pasionat de navigatie-road book si dormitul in cort...

Super tare. :ha

@koala , intentionez sa initiem o revista club4x4. Promite-mi te rog va vei fi editorialist. :pr1 :pr1 :pr1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 99
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Kato te rog sa nu confunzi Ursul (ala mare alb cu blana,ochelari.....prfefera whisky,femeile cu tate mari,masinila Aro si Lada Niva) cu Koala(ursuletul ala mai mic care creste pesti,iubeste vinul,e pasionat de navigatie-road book si dormitul in cort) :grin:

Ambii sunt la fel de simpatici da unul e Nanuk si altul Koala :grin:

:ga :ha1 :ga :g

MItubishi Pajero V6 3OOO
Link spre comentariu

@koala , intentionez sa initiem o revista club4x4. . :pr1 :pr1 :pr1

da? si eu!

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Beton. Facem deja colectivul redactiei. :grin:

trebuie vorbit, sa vedem ce idei avem, tel comun? e.t.c.

dealtfel, faptul ca ne-am gasit nu poate decat sa ma bucure :h5

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

suntem oftopic sau doar mi se pare? :)

Max, se pare că până la urmă trebe să urgentăm crearea acelui topic special pt revistă ca să vorbească lumea acolo. Să avem toate ideiloe ţşi părerile adunate.

Link spre comentariu

bine ar fi sa avem o discutie la BM despre asta ( in cazul in care pot venii :D )

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

deci, revenind la subiect. Mă enervează calculatorul meu care se tot blochează şi nu am idee din ce cauză!!! Nu e din cauza suprasolicitării pt că se poate bloca şi la un minut de la deschidere sau poate funcţiona mult şi bine timp îndelungat. De praf l-am deprăfuit. Pur şi simplu e enervant că pierd tot ce muncesc.

Mă enervează şi mai mult învăţământul. Tocmai ce am aflat că mecanicul (ministrul) învăţământului a scos testele naţionale. Admiterea în liceu însemnând o medie între anii din gimnaziu. :ps :fg1 :dr3 Asta înseamnă că vom fi extrem de aproape de un colaps al învăţământului românesc!!!!!!!!!

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
nu, dar mă enervează că se vorbeşte, se critică mult, foarte mult, iar când e de făcut ceva concret ncep toţi să dea din colţ în colţ cum că... vezi tu... şi ăl'lalt face la fel şi tot restul şi ce crezi tu că vei rezolva... Cu alte cuvinte, mă enervează că suntem o ţară de cârcotaşi şi doar atât.
Link spre comentariu

Chestia...cu m-am nascut in Romania....m-am saturat s-o aud :bleah ....chiar credeti ca in alta parte e iarba mai verde.....e pe dracu....la noi inca mai ai libertatea de a merge cam pe unde vrei...si cu pasul....si cu masina....in alte parti....nu prea....sau dai o galeata de bani....problema la noi e ca se vb prea mult..si toata lumea are cate o idee...pe care o sustine si prea putini o pun in practica....cui nu-i place in Romania e liber sa plece....nu vad cine-i tine pe aici....daca am deranjat pe careva imi cer scuze
Link spre comentariu

:p

Nu stiu daca iarba este mai verde in alta parte, insa vad cum este la noi.

libertatea de a merge.. inca o mai avem, cu toate ca "scaparea " este rapid "corectata" si nu o vom mai avea nici pe aceasta.

Ca se vorbeste prea mult si inutil, este adevarat. Din pacate.Daca ma nasteam in africa ori eram fericit asa cum eram, ori poate vrioam sa ma nasc in alta parte, posibil si in romania.Asta nu ma impiedica sa vad restul cacatului din jur...poate si alti au, si poate miroase la fel.. insa aici e de-a dreptul diareios.

ps.scuze pt limbaj 8)

PSS. de cel putin 8 luni de zile se stie ca o lege este aberanta.. dar se aplica in coninuare (taxa TPI).. mai stiti ceva de ea? asta exempifica legea in romania, cum se face si cum se aplica

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

era vb de tara nu de sistemul legislativ....iar iarba are aceeasi culoare....cel putin in Europa....ba chiar la noi inca mai are culoarea ei naturala....ce te deranjeaza pe tine....ca pe noi toti....se afla la voi in oras :grin: ....intr-o casa mareeeeeeeee :grin:
Link spre comentariu

pe mine ma enerveaza de cateva zile maidanezii care urla la luna in fiecare dimineata liberi si singuri....si alarmele cu toti senzorii intinsi la maxim......romanii frustrati la volan care isi varsa viata de 2 lei asupra celorlalti ....

ma mai gandesc:)

Link spre comentariu

Pe mine ma enerveaza ca toate fetele bune au deja un iubit...

Nu te necaji, Levo, ca pe femei le intereseaza doar doua lucruri pe lumea asta: banii si cum sa si-o traga cu altul. Asa ca treaba ca au prieten... relativa chestia.

Do everything prepared!
Link spre comentariu

Ma enerveaza toti astia cu masini capitaliste, care au becuri arse! Parca e plin Iasul de ei! De la Opel Astra pana la Ford Mondeo, Jaguar S-Type, Toyote si orice altceva... nu stiu cum naiba, toti au fie pe faza mica ars un bec, fie la tripla spate...

Ce mama naibii, e asa de greu sa schimbi un bec? Nici nu tre sa dai faru jos la majoritatea capitalistelor ca bagi mana pe dupa si ai access destept... Problema presupun ca e in ignoranta, nestiinta si nepasare...

Eu personal m-am ingrijit sa am stopuri, pozitii, de toate...

Link spre comentariu

Ma enerveaza toti astia cu masini capitaliste, care au becuri arse! Parca e plin Iasul de ei! De la Opel Astra pana la Ford Mondeo, Jaguar S-Type, Toyote si orice altceva... nu stiu cum naiba, toti au fie pe faza mica ars un bec, fie la tripla spate...

Ce mama naibii, e asa de greu sa schimbi un bec? Nici nu tre sa dai faru jos la majoritatea capitalistelor ca bagi mana pe dupa si ai access destept... Problema presupun ca e in ignoranta, nestiinta si nepasare...

Eu personal m-am ingrijit sa am stopuri, pozitii, de toate...

gropile sunt de vina :sm sauuuu...

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Ce ma enerveaza... :cn ...pai sa vedem:

MANELISTII SI MANELELE...asta e sigur... :ps ...

SCUTERISTII...si asta e la fel de sigur... :beat

POLITICA, FOTBALUL, PROSTIA, NESIMTIREA, FUNCTIONARII, ... :bleah

EMISIUNILE DE KKT DIN CAUZA CARORA AM AJUNS SA NU MA MAI UIT APROAPE DELOC LA TV... :bleah

VIATA INTR-UN BUCURESTI INFECT... :bleah

AIA CARE ARUNCA TOATE MIZERIILE DIN MASINA DE PARCA LE-AR DUCE IN CARCA... :dr3

DATORIILE, CREDITELE, LIPSA DE BANI... :evil:

si nu in ultimul rand...FAPTUL CA NU SUNT POSESOR DE "ACARET" SI SOTIA MI-A ZIS CA DIN CAUZA ASTA NU AM CE CAUTA PE FORUMUL ACESTA!!! :no ... :hw

Ciolo
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare