Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CE VÄ‚ ENERVEAZÄ‚

Vizitator nr. 150

Postări Recomandate

Ce ma enerveaza... :cn ...pai sa vedem:

si nu in ultimul rand...FAPTUL CA NU SUNT POSESOR DE "ACARET" SI SOTIA MI-A ZIS CA DIN CAUZA ASTA NU AM CE CAUTA PE FORUMUL ACESTA!!! :no ... :hw

nu lua capul femeilor !! :sm

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 99
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator redscarlet

..iar pe mine ma dispera, aproape, a trecut de mult de faza de enervare... toti barbatii care ma vad dimineata, la 8.30, in trafic pe Unirii si care incearca sa-mi "taie fatza" pe motiv ca ei au masini rapide si noi, iar eu cu "rabla" mea de teren nu am ce cauta in oras, la ora aia, sa le incurc lor drumul spre outlook, cofee time, forumuri clubbin', blow jobs sau mai stiu eu ce, femeile care conduc matiz-uri si se uita socate la "hardughia" mea, inghetand cu rimelul/rujul/telefonul in mana si cele care se uita tampe la mine si la decolteul meu (mai ales vanzatoarele), iar apoi zambesc in scarba, sedinta de maine de la petrom unde trebuie sa vorbesc in engleza, ca asa e la moda, soferii de dube care se intrec cu mine pe autostrada, pentru ca au ceva de demonstrat si pentru ca nu le place fabia aia amarata si pentru ca nu pot intelege ca unii oameni chiar trebuie sa fie in 2 orase in aceeasi zi, in concluzie, trebuie sa se grabeasca si nu au nevoie de riscuri in plus, functionarii publici din alte orase care spun "nu stiu, veniti aici si intrebati la ghiseu" si cel mai mult dintre toate lucrurile, ma crizeaza faptul ca in orice magazin, supermarket, hyper market sau benzinarie, se rotunjeste pretul in plus... uneori voit "e, lasa, e doar o alta blonda proasta, da-o dreaq, are bani" , alteori "imi pare rau, nu am marunt... va dau doua acadele in schimb"?... Si ramai cu gura cascata, normal ca te intreaba daca vrei acadele in schimb...

vice versa

ce admir foarte mult.. seful meu (faptul ca la nevoie, mi-a dat masina lui personala sa imi rezolv treburile urgente, desi sotia lui era insarcinata si astepta din minut in minut sa nasca, mi-a propus un salariu imens pentru vremea respectiva, desi stia ca va dura cel putin cateva luni pana il voi merita, nu m-a certat niciodata ca am intarziat, nu mi-a spus ca e nasoala vitara mea si ca nu mi se potriveste, precum au facut ceilalti, m-a trimis acasa doua zile cand am avut examen, sa am timp de invatat...), sefa mea (chiar imi suporta figurile.. si ma ajuta de cate ori am nevoie cu bani, rareori returnabili), faptul ca in jurul drumurilor au inceput sa nu mai fie gunoaie, "berea cu stelutza (heineken), dulciurile de la agapitos, noptile lungi, in care pot dormi pe saturate, week-end-urile din Dobrogea, in care dorm de mult eori in masina, pentru ca acolo ma prinde noaptea si imi este imposibil s amai ajung la bac.... si cel mai frumos obiect din viata mea, pe care mi l-am cumparat singura...respectiv suzuki-ul meu vitara. Inca nu "suzuki-ul meu de off-road". Si inca ceva... as vrea sa adaug in lista asta "oamenii de 4x4".

Link spre comentariu

Vizitator nanuk
Pe mine ma enerveaza ca toate fetele bune au deja un iubit...

nu stii ca femeile sunt ca locurile de parcare : cele bune sunt luate si cele libere sunt pentru han :old dicapati

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150

Mă enervează că nu-mi pot găsi unde să-mi exercit profesia de cadru didactic pt că toate locurile sunt cumpărate. Sunt uimit de câtă inventivitate dau dovadă oamenii la a cumpăra un post de profesor. PĂCAT că nu mai trăieşte caragiale. PĂCAT !!! ah... şi Ţepeş... era să uit :ps

Plus că mă opresc oameni pe stradă necunoscuţi care ştiu şi ce cereri am depus la inspectorat cu mai pţin de 24 de ore înainte, numai ca să mă scoată de unde am fost repartizat. Şi totul cu zâmbetul pe faţă şi glumind într-o atmosferă de prietenie veche...

Link spre comentariu

Vizitator nanuk

doarece pe mine ma enerveza tot timpul cate ceva,am zis sa nu monopolizez topicul.totusi, ma enerveza k nimic nu mai e ce a fost,cel putin pe unde umblam noi de obicei ......

si exemplific :

-bmw 330 xd coupe sau audi A5 3.0 TDI QUATTRO

-jegosii care au ajuns din suburbii peste tot (cei mai in varsta ca mine isi vor aduce precis cu placere aminte ca,desi vremurile erau cele care au fost,o plimbare prin centru oricarui oras mai rasarit era rezervata oamenilor care stiau sa se poarte)

-muzica actuala care este de neascultat

-filmele actuale care sunt de majoritatea de nevazut (am ajuns ca RATATOUILLE sa imi pare de 7 oscaruri)

-cluburile care sunt de nevizitat

-barbatii care te fac sa iti fie rusine ca esti barbat

-capitalele europene pline de muisti care isi iau excursii in grup si se fotografiaza producand inghesuiala corespunzatoare

-turistii straini care se fotografiaza cu diversii colosi bucuresteni (si pe care nu ii inteleg)

..... si in general toata aceasta lipsa de respect fata de valori.nu am nimic cu cei care gandesc altfel,DAR ATUNCI LASATI-MA IN PULA MEA SA MOR SINGUR SI ACRU SI BEAT INTR-UN SANT UNDE AM CAZUT CU MASINA MEA CEA DE CACAT FARA SUBWOOFER, LEDURI, NOS, IDRIVE, DIESEL, ARGINTIU METALIZAT SI FOLIE DAR ASCULTAND METALICA SI STONES SI ZEP SI U2.

P.S. : o sa radeti,mie muzica dance si in special etno dance imi pare chiar mai subumana decat maneaua.

-

Link spre comentariu

Vizitator koala

... du-te ba ursule si bea ceva, ca uite, ai devenit sentimental si pui pe tapet toate off-urile inimii :ga ...

... adevaru' e ca suntem batrani si, din cauza asta, amintirile care ne raman intiparite in memorie sunt cele placute ... e in firea omului sa uite necazurile si greutatile si sa tina minte doar clipele misto ... de aia fiecare generatie are impresia ca "pe vremea ei lucrurile erau mult mai bune / frumoase / etc." ...

Link spre comentariu

Ma enerveaza ca nesimtirea e contagioasa iar bunul simt si seriozitatea sunt invinse cu mare usurinta.

Daca cineva alege calea usoara a nesimtirii, ceilalti il urmeaza cu usurinta si dezinvoltura. Vezi nesimtitii de la semafoare, cacanarii care arunca totul pe geamul masinii, toti idiotii care ies la iarba verde si lasa in urma lor gunoaie, ca oricum mai sunt si altele.

Ma mai enerveaza teribil, cretinii care isi risca sanatatea si viitorul pentru 4-5 metri de avantaj in Bucurestiul asta aglomerat si de kkt.

Tico

BMW 525d

Mercedes 412

Terrano2 2.7 TD

Link spre comentariu

Pe mine ma enerveaza constructorii mei cu care ma inteleg clar legat de ce trebuie facut si cum, iar ei, pe banii mei, fac cum vor ei si ma mai si mint in fata ca nu am zis asa. Daca vreau sa fac un contract scris cu ei, iar se umfla ca zic ca nu am incredere in ei.

Am cumparat la acoperisul meu niste jgheaburi mai moderne , cu profil dreptunghiular, iar mesterii mei, pentru ca nu stiu sa le monteze, mi-au zis sa ma duc sa cumpar din alea clasice ca ei din alea au montat peste tot. Ca daca seful politiei are din alea clasice, inseamna ca si eu trebuie sa am tot asa. Decat sa isi bata capul sa invete si ei ceva nou, mai bine au tupeul sa ma puna pe mine la alta cheltuiala si tot sistemul pe care l-am cumparat sa il arunc la gunoi.

Link spre comentariu

@max...

si... de ce nu cauti alti constructori?

Partea nasoala e ca nu prea mai sunt disponibili. Toti lucreaza in strainatate. Cei care au ramas sunt toti la fel. Adica nemernici. Isi bat joc de banii tai. O sa platesc poate toata viata pentru casa asta , iar ei isi baga picioarele. Cu bocanci cu tot.

Link spre comentariu

Pe mine ma enerveaza constructorii mei cu care ma inteleg clar legat de ce trebuie facut si cum, iar ei, pe banii mei, fac cum vor ei si ma mai si mint in fata ca nu am zis asa. Daca vreau sa fac un contract scris cu ei, iar se umfla ca zic ca nu am incredere in ei.

Am cumparat la acoperisul meu niste jgheaburi mai moderne , cu profil dreptunghiular, iar mesterii mei, pentru ca nu stiu sa le monteze, mi-au zis sa ma duc sa cumpar din alea clasice ca ei din alea au montat peste tot. Ca daca seful politiei are din alea clasice, inseamna ca si eu trebuie sa am tot asa. Decat sa isi bata capul sa invete si ei ceva nou, mai bine au tupeul sa ma puna pe mine la alta cheltuiala si tot sistemul pe care l-am cumparat sa il arunc la gunoi.

cred ca seful politiei e de vina. ce tu sa ai mai faine ca el? schimba-le sau ai grija la amenzi :bean :ga

ps. eu de la constructori, cind am facut casa, am incaruntit

Link spre comentariu

Vizitator koala
... dar e posibil sa imi iau si cetatenie! ...

... sa intelegem de aici ca "iti iei" bulgaroaica ? ... te-ai scos la iarna, muraturile le da tata-socru ca dar de nunta :ga ...

Link spre comentariu

Vizitator nr. 150
Atunci varsă-le aici ca să te mai răcoreşti niţel. Sau eşti egoist şi le ţii numai pt tine? :D
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator nr. 150

Mă enervează şoferii care merg în spatele tău şi-ţi dau flashuri şi te bipăie pt că respecţi limita legală în localitate. Le-aş spune aşa: taică, ai chef de adrenalină? Meri în m*-*a offroad patruoripatru şi lasă-mă să-mi văd de viaţă că nu ţi-am greşit cu nimic!!! Ca să nu mai spun că te depăşesc când îi vine altu din faţă şi trebuie să pun eu frână ca să-i iasă manevra fără incidente. Imaginaţi-vă că azi mi se întâmplă asta cu un şofer de tir.

PS: cu ceilalţi care au chef de mers cu suta la oră în localitate şi mă depăşesc în linişte, nu am nimic

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare