Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cazare Calimanesti - Caciulata

locdeparcare

Postări Recomandate

In perioada imediat urmatoare voi ajunge la munte in zona Calimanesti - Caciulata. Voi merge impreuna cu sotia si cu copilul mic mic :) (1 an). Daca stiti - cunoasteti - ceva pensiuni in zona ... va multumesc anticipat. Conditie de cazare: Pensiunea (hotelul) sa aiba spatiu de joaca pentru copii amenajat. Vreau sa il las prin iarba sa se joace :). Multumesc inca o data, seara buna.

PS - Cer prea mult daca imi doresc si piscina?

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cazare Calimanesti - Caciulata

http://www.vilathemis.ro/main.php?lang=ro

Am stat de cateva ori acolo, preturi Ok si conditii bune.

Din pacate nu au spatiu cu iarba verde pentru copii, exista in schimb o curte betonata in spate unde se pot juca copii in siguranta. Au si un foisor in spate pentru gratare, etc. Paisajul in schimb e foarte frumos.

In zona stiu un loc asa cum iti doresti in Voineasa. Conditii foarte bune (caldura, apa calda), peisaj de exceptie, proprietarii sunt oameni de mult bun simt.

Pensiunea Giulia din Voineasa. Tel: 0748 697 041, 0250754690, dl.Mirion

Sunt 2 vile, fiecare din ele dotata la parter cu bucatarie complet utilata, 2 foisoare cu gratar si o curte mare cu iarba, in panta - nu se poate juca mingea. Masa de ping pong, leagane pentru copii.

Aerul e foarte curat si zona e putin umblata. Faci cam 40 minute de la Caciulata. Eu ma duc in vara asta sa stau 1 saptamana acolo cu copii.

deocamdata 4x2, dupa criza speram 4x4 ...
Link spre comentariu

Re: Cazare Calimanesti - Caciulata

Multumesc frumos Adi. Ma interesa o zona cu iarba deoarece al meu copil este deocamdata ,,patruped,, :). Nu merge in picioare (singur), singura lui bucurie fiind aceea de a o lua la fuga in patru labe. :)

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare