ampopa Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Sa ma prezint, nu? Dupa cum spuneam in cartea de telefon, Dan Popa, alias ampopa, posesor (deocamdata) de YJ. Constructor, de meserie, tata de familie (una nevasta, un copil, trei catei, doua pisici si numai Dumnezeu stie ce mai urmeaza), domiciliat in Rudeni (Chitila). Masina: un YJ din 1989, luat de mandea in 2003, dupa ce a trecut pe la mai multi proprietari, mai buni sau mai rai, fara modificari :( , desi mi-as fi dorit, dar.... Cam asta ar fi. Unii dintre voi m-ati vazut, poate, la Cheia (unde nu m-am remarcat prin nimica special, dar m-am simtit foarte bine) si cam atat. Proiecte: sa-mi inalt masina/sa-mi iau alta mai noua, sa particip la cat mai multe intalniri si iesiri, sa va cunosc, sa ne imprietenim :grin: , sa particip macar la o Jamboree Jeep, sa ma invete cineva sa conduc pe unde mergeti voi cu atat usurinta :D . “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 bine ai venit!! :W Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 :W Bine ai venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 :W Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat August 29, 2007 Autor Partajează Postat August 29, 2007 Multumesc si sper sa ne mai vedem si "pe viu". Nasol cu timpul, dar m-oi face un pic, macar pentru iesiri prin imprejurimi. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Bun venit omule ! ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Bine ai venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Bine ai venit :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Bun Venit GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat August 29, 2007 Autor Partajează Postat August 29, 2007 Multzam fain, fratilor. Sper sa va bucurati tot asa si cand o sa vin cu tarapanaua mea si o sa trebuiasca sa ma scoateti din smarcuri (ca dintre sfarcuri nu ma las scos asa usor). :D “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 :h5 :h5 Bine ai (re)aparut. Subscriu la ce vrea ampopa! Idem that ( ca mi-e lene sa scriu! ) :D Asadar, WELCOME! Daca ai chef de tavalit masina, da un tel! La cartea cartilor (de telefoane) ma gasesti! Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 Salut! Bine ai venit :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 salut si bine ai venit..... lasa ca data viitoare no sa mai fim chiar cei mai amarati... crestem noi mari :h5 Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 29, 2007 Partajează Postat August 29, 2007 salut si bine ai venit..... lasa ca data viitoare no sa mai fim chiar cei mai amarati... crestem noi mari :h5 care voii :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate