Ninja Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 As vrea sa va rog sa ma sfatuiti cu privire la un troliu pentru Niva Montana 4 x 4. Am vazut pe site-ul importatorului ca dau ca optiune un troliu care costa nici mai mult nici mai putin de 2200 euro cu tot cu montaj. Nu e specificata marca si nici un fel de caracteristici. Tragand cu ochiul pe forum si pe la comercianti specializati de astfel de echipamente vad preturi in cu totul alta zona, incomparabil mai mici. Intrebarea este: merita troliul sovietic caruta aceea de bani sau poate fi pus un troliu de la o alta firma, folosind un suport corespunzator? Daca poate fi montat alt troliu, ce imi puteti recomanda (sunt novice absolut) si unde se poate face montarea autorizata? O alta intrebare fierbinte este legata de siguranta...antifurt a troliului, avand in vedere ca masina va sta intr-o parcare nepazita. Este usor de demontat si tentant pentru oamenii negri? Multumiri anticipate si scuze daca deschid un topic care a mai fost discutat anterior. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Iunie 22, 2009 Partajează Postat Iunie 22, 2009 Re: Troliu Niva Montana 4 x 4 Iti recomand un TMax 6500 pt Niva ta, e MULT mai ieftin de 2200e, si deja are destula lume TMAx ca sa confirme ca sunt bune. Despre partea cu asiguratul impotriva furtului, solutia e sudarea piulitelor de surub sa nu se poata desface decit cu flexul in caz de probleme :grin: De asemenea eu mi-am montat cutia cu relee in habitaclu, la picioarele pasagerului, ca sa nu se umple cu apa, noroi, sa nu se joace copii cu batul in mufa de la telecomanda, etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Iunie 23, 2009 Partajează Postat Iunie 23, 2009 Re: Troliu Niva Montana 4 x 4 Importatorul de Niva-Lada, aduce trolii Ramsey, adica, cred ca pentru asa ceva ai primit oferta .. si chiar este nesimtita ... nu merita mai mult de 800 cu Tva fara montaj! Troliul este bun si f bun, dar pretul este de balamuc! Oricum un 6000, 6500 fie el T-Max, Ramsey sau Come-Up este super OK. Poti sa-l faci demontabil pe sistemul cuiului de tractare. FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Troliu Niva Montana 4 x 4 Horn de 6000 cu 450 eur+100 eur montaj Horn de 8000 cu 560 eur+100 eur montaj Garantie 2 ani. Este pe stoc 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate