leviczy Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: dimensiuni anvelope vitara Din experienta proprie iti spun ca la Vitara mea am pus 235/75/15 KM2 si iarna pe zapada inghetata am avut destul de multe probleme, mai ales cand a trecut nivelul zapezii de punte. In schimb la zapada proaspat cazut a mers foarte bine indiferent de cat de mare a fost zapada sub masina. Asa ca eu modelul asta subclasez pentru iarna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyab Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: dimensiuni anvelope vitara Bun, daca asta e depasit, totusi ce recomanzi. Eu am incercat sa urmaresc mai multe teste de anvelope 4x4 de iarna si am vazut ca e o anvelopa de top iar pretul e unul accesibil, totusi mai mult m-ar interesa performantele decat pretul, asa ca as inclina spre ceva de calitate indiferent de pret. Dimeniuni nu pot pune mai mari de 205 75 r15 ca e masina stock si nu vreau sa fortez nimic! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidco_m Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: dimensiuni anvelope vitara Km2 adica MT urile sunt cu totul altceva decat Winter Slalom.Ma bate gandul sa- mi pun si eu Winter Slalom pentru iarna!!! acum am MT Km1.Oricum cele mai bune anvelope sunt Michelin (parerea mea) si marcile care tin de ei printre care si BF Goodrich din cate stiu eu. ''invingeti-va teama '' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyab Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 (editat) Re: dimensiuni anvelope vitara Asa este BF Goodrich tin de Michelin! Am gasit astazi si MICHELIN 4X4 ALPIN 195/80R15 iar pretul nu este cu mult mai mare decat la BF Goodrich 205/75 R15 WINTER SLALOM undeva la 50 lei diferenta per cauciuc oricum si eu m-am decis si cu siguranta una din variantele astea o sa le iau! UPDATE: Pana la urma am luat Michelin ultimele 4 din stoc la 2050 aduse acasa nu cred ca e un pret chiar rau! Editat Noiembrie 6, 2012 de danyab Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: dimensiuni anvelope vitara bfg all terrain este super bun pe zapada suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanm Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: dimensiuni anvelope vitara Salutare. Oare as putea pune pe Vitara mea, 2 usi 1,6 carburator acum avand anvelope 195 SR 15 asa am cumparat-o, urmatoarele anvelope? Am gasit second hand jenti ce-mi plac dar sunt cu anvelope cu tot (235/60/15). Masina nu este modificata. Diferenta de anvelopa ar cauza ceva la directie? La fortarea masinii? Oare cum se va comporta? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soxxxxxxxxxx2003 Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: dimensiuni anvelope vitara posibil sa iti atinga putin sasiul la viraj maxim dar daca jantele au et negativ nu cred ca o sa ating. iar masina nu o sa traga mai greu, posibil sa isi mareasca consumul cu 1l.bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanm Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: dimensiuni anvelope vitara Le-am montat. Nu ating la viraj maxim, dar se simte ca trage ceva mai greu masina. Sa vedem consumul ce va face. Acum stau si ma gandesc daca o pot pati din cauza dimensiunilor montate ca eu am in carte 195 sau 205 pe 15 iar astea sunt 235 pe 15. Oare e problema? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: dimensiuni anvelope vitara Salut, Eu am din 2011 dimensiunile mentionate de tine pe Vitara si nu am avut probleme. De fapt nu m-a oprit nimeni pana acum. Pe taloanele noi nu se trec dimensiunile anvelopelor, iar cartea de identitate nu esti obligat sa o porti la tine, asa ca, parerea mea este sa circuli linistit si sa te bucuri de masina. :wink: OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lavynew Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: dimensiuni anvelope vitara Stie cineva cam ce marime minima (sorry) trebuie sa aiba kitul de inaltare pentru : 31x10.5x15? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat August 10, 2013 Partajează Postat August 10, 2013 Re: dimensiuni anvelope vitara Salut! Pentru 31x10,5x15 cred ca minim e: BL 3cm, SL 5cm, taiat din aripi cam 5cm. An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat August 12, 2013 Partajează Postat August 12, 2013 Re: dimensiuni anvelope vitara Stie cineva cam ce marime minima (sorry) trebuie sa aiba kitul de inaltare pentru : 31x10.5x15? eu a pus bl de 6 cm si sl de 10 cm, fara sa tai din aripi. la vitara long e mai greu cu taiatul aripilor, mai ales cele spate ca, inevitabil, trebuie taiata si usa. la cea scurta am folosit bl de 3 cm si sl de 10 fara a taia din aripi ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bichescu89 Postat August 31, 2013 Partajează Postat August 31, 2013 Re: dimensiuni anvelope vitara Am o dilema! Vreau sa iau niste cauciucuri...si nu stiu de care :)) mi-ar place cele cu profil simex...arata fb pe vitara,si pe orice masina off road...dar...am nevoie de cauciucuri doar pt o portiune de 3 km care se circula iarna mai greu,in rest asfalt...ce imi recomandati...si ce marimi? acum am pe masina 205/80 R15 ...as pune ceva mai mare si sa fie cat mai potrivit pt iarna...cele simex is bune? si ce marime pot pune maxim fara sa atinga,la acest profil? ceva pareri? Simex? sau alt profil... Eventual un BL sau SL,ca sa pot lua roti mai mari :)) is foarte derutat :D In esenta am cam 3000 de ron si vreau sa iau niste rori cat mai potrivite si sa fac in acelasi timp si masina sa arate si sa mearga cat mai bn :)) Multumesc anticipat! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: dimensiuni anvelope vitara Am o dilema! Vreau sa iau niste cauciucuri...si nu stiu de care :)) mi-ar place cele cu profil simex...arata fb pe vitara,si pe orice masina off road...dar...am nevoie de cauciucuri doar pt o portiune de 3 km care se circula iarna mai greu,in rest asfalt...ce imi recomandati...si ce marimi? acum am pe masina 205/80 R15 ...as pune ceva mai mare si sa fie cat mai potrivit pt iarna...cele simex is bune? si ce marime pot pune maxim fara sa atinga,la acest profil? ceva pareri? Simex? sau alt profil... Eventual un BL sau SL,ca sa pot lua roti mai mari :)) is foarte derutat :D In esenta am cam 3000 de ron si vreau sa iau niste rori cat mai potrivite si sa fac in acelasi timp si masina sa arate si sa mearga cat mai bn :)) Multumesc anticipat! :) pune niste trakkere(cross country)215/80/15 sunt bune si iarna pe zapada dar fac fata binisor si la noroi iar pe asfalt silentioase de numa suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niva has Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 Re: dimensiuni anvelope vitara Buna detin o vitara 1,6 v8 am momentan avelope 215/75/15 Sahara de la ins turbo ina doresc SA pun anvelope de 30 /9,5 /15 General Gräber masina este inaltata cu kit de la domnul Roly 5 cm o SA prinda anvelopele? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate