cosmacatalyn Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Salutare!Dupa repetate bai de noroi si nu numai,am reusit sa prajesc alternatorul de pe sami ...:sr Daca tot am reusit,as vrea sa pun unul mai puternic dar nu stiu cam ce s-ar potrivi la prinderi...Puteti sa ma ajutati cu un sfat?Multumesc! Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Alternator samurai mai mare cauta la dezmembrari...sau faci un suport adaptor ptr el de exemplu un Bosch...de vreo 90A :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Alternator samurai mai mare Am eu unul de vanzare original de Samurai pe injectie din 95 e modelul mai mare de alternator dar cu aceleasi prinderi ca cel vechi,mi se pare ca este de 80 de amperi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Alternator samurai mai mare "DENSO" :h5 n-are moarte! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Iunie 24, 2009 Partajează Postat Iunie 24, 2009 Re: Alternator samurai mai mare Bosch, fulie simpla, 115 A, dat jos de pe Mondeo cred ca 98' ... MERE DE RUPE! Oricum, mergi la dezmembrari si cauta acolo, vei gasi; eu unu as merge pe Bosch, sunt mai ieftine consumabilele , la japoneze..... ma abtin cat costa la un Denso un releu sau carbunii... Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Iunie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2009 Re: Alternator samurai mai mare multumesc pt. sfaturi! Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: Alternator samurai mai mare eu am pus un kit din state de GM de 105 amp - kitul include tot ce trebuie ca sa-l montezi http://vitalies.users.photofile.ru/photo/vitalies/95336128/xlarge/106343842.jpg Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate