mozo Postat Iunie 28, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi craiova13abc, unde stai ca poate te cunosc, ce locuri frecventezi etc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi <dan 03> in iulie te iau la o tura daca ajung pe litoral <mozo> cu locurile mai greu,poate nu ai observat ca nivistii majoritatea sunt familisti stau in craiovita da-mi un telefon si stabilim o tura prin padurile bucovatului si dupa aceea sa spui la toata lumea parerea 0762666882 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi <dan 03> in iulie te iau la o tura daca ajung pe litoral ... abia astept :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi dan03> aveti paduri ,dealuri pe aolo ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 3, 2009 Partajează Postat Iulie 3, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi niste munti cat un deal, si dune ca in Sahara dar e frumos iar apa e ca ciorba, verificat astazi :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi ok da-mi un nr de tel si cind ajung acolo batem un pic dealurile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi exista niva cu ABS si filtru de polen? am vazut un anunt si nu stiu daca e adevarat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi Eu nu am auzit de dot?ri din astea la Niva... 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi inseamna ca era o minciunica pentru "atras" amatorii de nive; cum sa mai ai incredere in asemenea vanzatori? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi ABS si filtru de polen? :ha: dano3 sa fim seriosi daca vrei conditii din astea nu le cauti la niva hai ca esti haios daca se urca cineva la mine si se plinge de caldura ii spun ca am filtru de polen stricat :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi nu cautam asa ceva, pur si simplu am vazut un anunt si ma miram si eu de unde are asa ceva filtrul se poate monta, dar nu stiu la ce ajuta avand in vedere ca aerul intra prin alte locuri :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi nu cautam asa ceva, pur si simplu am vazut un anunt si ma miram si eu de unde are asa ceva filtrul se poate monta, dar nu stiu la ce ajuta avand in vedere ca aerul intra prin alte locuri :) unde se poate monta si pentru ce ?afla mai multe detalii cred ca o sa ramana pe alta data ce tiam promis deoarece nu am gasit cazare la pret de criza mii de scuze o sa ma revansez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi nicio problema daca veneai cu cortul sau cu rulota ... sunt locuri OK si gratis; evident depinde si ce iti doresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi daca apare altceva si ajung te anunt nu de alta dar am machiala buna si nu pot sa o consum cu consoarta sau cu copii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi am si eu cate putin din toate cele mentionate de tine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi Filtru de polen la Niva?...Fitze, nimic mai mult. Se poate modifica cu usurinta cutia de plastic in care se afla radiatorul de climatizare al masinii, astfel incit sa se poata monta in fata lui un filtru de aer si in felul asta s-a rezolvat problema. Cit despre ABS pentru Niva, parerea mea, este inutil. Masina frineaza foarte bine, poate chiar prea bine pentru masa ei, si tinind cont de faptul ca majoritatea posesorilor o folosesc in teren la pescuit, vinatoare, turism, agricultura s.a.m.d., nu vad utilitatea unui astfel de sistem. Personal as opta pentru un blocant spate, servodirectie si AC, pentru acesta din urma in varianta in care masina se foloseste pe drumurile prafuite din sudul tarii. La munte nici acesta nu cred ca-i prea necesar. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi Filtru de polen la Niva?...Fitze, nimic mai mult. Se poate modifica cu usurinta cutia de plastic in care se afla radiatorul de climatizare al masinii, astfel incit sa se poata monta in fata lui un filtru de aer si in felul asta s-a rezolvat problema. Cit despre ABS pentru Niva, parerea mea, este inutil. Masina frineaza foarte bine, poate chiar prea bine pentru masa ei, si tinind cont de faptul ca majoritatea posesorilor o folosesc in teren la pescuit, vinatoare, turism, agricultura s.a.m.d., nu vad utilitatea unui astfel de sistem. Personal as opta pentru un blocant spate, servodirectie si AC, pentru acesta din urma in varianta in care masina se foloseste pe drumurile prafuite din sudul tarii. La munte nici acesta nu cred ca-i prea necesar. dar AC sa-l pui la ce pret si unde ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Iulie 17, 2009 Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi Am gasit anul trecut in Constanta la 900 euro cu montajul inclus. Am inteles ca s-ar potrivi si instalatia de pe Opel Astra. Cred ca o astfel de instalatie second hand ar fi solutia optima. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi ar fi mult mai ieftina dar cine le monteaza si care ar fi partea negativa ca trebuie sa fie si asa ceva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Iulie 24, 2009 Partajează Postat Iulie 24, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi Parerea mea e ca Niva poate fi folosita zi de zi fara probleme... ABS filtru de polen si alte treburi din astea de superioritate nu gasesti pe nici o Niva :P AC nu merita sa ai pe Niva fiindca nu mai incape numai un filtru minuscul de ulei si nu o sa ajute prea mult AC-ul intr-o Niva nu e masina care sa aiba nevoie de asa ceva... In legatura cu supraincalzirea motorului in oras nu mai e valabil la modelele dupa 2000 au 2 ventilatoare mari si un radiator din cupru mai mare! Consumul este de 9-12 in oras in functie si de anotimp si de stilul de condus... Masina e bine sa nu fie echipata cu bullbar-uri sau alte fiare suplimentare fiindca in oras te incurca la parcari....masina e mica nu are rost sa o marim inutil... Niva nu e deloc comoda pe autostrada de enerveaza la masinm sa nu poti sa mergi peste 110-120 , la 130 deja nu mai ai stabilitate si siguranta e drept ca acolo incepe sa intre in functie "sistemul electronic" de aerodinamica si pliaza automat oglinzile... (vantul le pliaza dar sa nu fim rai) Toate acestea le spun din proprie experienta! Numai bine! :h5 NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 28, 2009 Partajează Postat Iulie 28, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi Eu am avut o Niva masina de serviciu (acum e la bbb). E Ok in oras si in afara (daca faci abstractie de fiabilitatea redusa). Consumul este rezonabil (pentru o masina 4x4 permanent). Se parcheaza usor, are suspensia destul de confortabila, avea si Ac si fuctiona relativ OK. "Plierea automata a oglinzilor" este in dotarea standard si se poate rezolva numai prin schimbarea oglinzilor cu unele after-market. In teren accidentat este foarte OK. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jules Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi Intrebare grea :) Ca si masina de zi cu zi, e buna pentru o femeie ? Si cam cit e de sigura masina ? Daca intra cineva cu 80 in lateral ? Eventual si ceva costuri anuale... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat August 27, 2009 Partajează Postat August 27, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi Daca intra cineva cu 80 km/h in lateral o cam mierlesti, zis pe romaneste, in orice masina. Daca masina are si servodirectie este excelenta pentru o femeie. Chiar si fara servodirectie este destul de usor de manevrat, poate ceva mai greu in cazul manevrelor in parcare, in rest, este ok. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi Am lasat un Cielo din2006 sotiei sa mearga cu ea si am zis sa vad dc o Niva pe carburatie merge ca masina de zi cuzi in oras,ei bine sa vedeti ca nu am mai lasat-o. Consum benzina=14-15% :grin: Consum gaz =20% :twisted: In raport cu alte fiare cu tractiune permanent 4+4 care au motoare de la 2500 in sus e ceva normal(am un vecin de are o Vitara scurta cu motor de 2000-am mers cu ea si are un consum in afara de 9-10% si in oras sare bine peste 12%),avand in vedere ca este o masina de conceptie noua. Ca si manevrabilitate :grin: ,avand in vedere ca am facut scoala pe S.R si am mai condus si alte acareturi cu servomuschi eu sunt obisnuit, :banana ,dar cineva care a mers numai cu masini subtiri :ha: :ha: ,si numai pe asfalt e ,fara suparare,mai greu(no ofence :sr ). Probleme, e,.. ca atunci cand te duci undeva,la :x ,la un pescuit etc si te prinde ploaia(ca vb aia ,ai plecat pe timp frumos de acasa) sa poti sa te intorci inapoi fara probleme, sa aiba un cost de intretinere relativ mic,sa te incadrezi in buget(as fi luat si eu unG sau un Defender dar n-am putut :twisted: ). Asa cum zic cei mai batrani:fiecare cum isi asterne, asa doarme,si,te acoperi cat iti e plapuma :) Cu stima maxima! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Noiembrie 8, 2009 Partajează Postat Noiembrie 8, 2009 Re: Niva masina de zi cu zi Intrebare grea :) Ca si masina de zi cu zi, e buna pentru o femeie ? Si cam cit e de sigura masina ? Daca intra cineva cu 80 in lateral ? Eventual si ceva costuri anuale... Pentru femei daca nu are servo in oras e belea la parcari plus ca daca este mai scunda pedalele fiind mai tari si scaunul care nu se regleaza spre in fata foarte mult ii va fi foarte greu sa o conduca de asta si vizibilitatea in anumite unghiuri ar fi 0 . Despre costuri ce anume te intereseaza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate