KiNeTic Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Inundatie in Samurai am pus un dop sa nu mai iasa apa si am completat dupa aceea cu apa in vasul de expansiune.Atata tot NU e nevoie sa faci aerisire. Vezi ca sunt 2 furtune pe care trebuie sa le scoti afara. La ala care intra in motor te vei chinui un pic. Spor la treaba. OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: Inundatie in Samurai Am luat o plasa de inox (sa nu rugineasca) si am pus-o chiar sub grila, dupa ce am desfacut tot. Am mai pus un pic de mastic intre garnitura de cauciuc de la elementul de plastic ce colecteaza apa si plasa de inox si dupa aceea strangi cele 4 suruburi.......si gata. :h5 . OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Inundatie in Samurai Am rezolvat provizoriu cu frunzele care cad in parcare prin grila de aerisire. Cu o fasie de plasa de tantari, d-aia de se pune la ferestre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Octombrie 9, 2009 Partajează Postat Octombrie 9, 2009 Re: Inundatie in Samurai Si Samanta mea a fost despaducheata in mod similar cu ajutorul lui Marius. Totul functioneaza perfect. Totusi apa mai apare in dreapta dupa ploaie. Trebuie sa verific din nou de ce. Ca si sita de protectie gasesti in Hornbach o tabla gaurita foarte marunt si o pui pe deasupra. In prealabil o vopsesti cu un spray negru ca sa nu se vada urit. O sa pun citeva poze duminica pentru a fi mai elocvent. Tabla perforata e cam scumpa, dar merita. Daca vrei, mai am o bucata buna si cred ca ajunge pt 2 masini. Revin cu pozele. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Octombrie 10, 2009 Partajează Postat Octombrie 10, 2009 Re: Inundatie in Samurai Dasteapta cu plasa o sa pun si eu ,mersi :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Inundatie in Samurai Aici sint pozele promise. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SamuRadu Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Inundatie in Samurai No, se pare ca nu resusesc sa trimit pozele. Mai incerc si cu alta ocazie. ____________________________ Because life is stranger than fiction. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 11, 2009 Partajează Postat Octombrie 11, 2009 Re: Inundatie in Samurai bravo, radule :h5 , esti un adevarat Minitehnicus :bannana 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Octombrie 12, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2009 Re: Inundatie in Samurai cu mine vorbeai sau cu SAMURADU? nu de alta dar si eu sunt tot Radu OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 Re: Inundatie in Samurai cu tine, cu tine :grin: 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Dr.X Postat Octombrie 29, 2009 Partajează Postat Octombrie 29, 2009 Re: Inundatie in Samurai Si eu am avut aceeasi problema si pana nu am dat jos bordul si radiatorul sa curat tot nu am scapat de ea. Spor la munca ca dureaza operatiunea!!!!! :T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate