Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Michael Jackson a murit

Max

Postări Recomandate

Re: Michael Jackson a murit

Sunt de acord cu adionweb si vstef privitor la pedofilie ca fapta. Sunt convins insa ca nici unul din voi nu v-ati lasa copilul sa faca baita in putzisoara goala cu un nenea staru', si mai ales nu ati astepta dupa colt sa mulgeti pe nenea staru' de bani ca sa taceti asupra ce s-a intamplat sau mai ales ce nu s-a intamplat. Corect?

Parintii acelor "victime" au cam provocat scandalul, apoi au beneficiat de pe urma lui (am scris de victime intre ghilimele tocmai pentru ca in afara unor despagubiri negociate, procesele in cauza nu au avut si finalitatea stabilirii unui adevar). S-a scris mult pe seama scandalurilor acelea, dar nu s-a zis niciunde ca sumele primite despagubiri au fost donate unor fundatii de copii abuzati sau ca partile vatamate ar fi refuzat aranjamentele financiare si ar fi insistat in obtinerea adevarului absolut.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Dar de Mike Tyson cu violul?

Tot ce aste facut impotriva vointei noastre este de condamnat ! Nu cunosc cazul , dar din ce am auzit e cam cusuta cu ata alba...!

Nu vreau sa fiu inteles gresit , dar nu stiu de ce violul nu ma inversuneaza la fel de tare ca si abuzul fata de copii ! :h5

Link spre comentariu

Sper ca toti cei care au avut intrebari legate de modul in care MJ a "abuzat" copii s-au lamurit dupa materialul publicat aseara de PROTV. Sincer...daca nici acum dubiile pe care le aveati in legatura cu acest caz nu vi s-au spulberat.... Eu am ramas siderat de felul in care acest individ de 50 de ani ramasese doar...Peter Pan!

Sa ne auzim cu bine, domnilor!

Link spre comentariu

aseara pe mtv a fost difuzat concertul de la bucuresti din 92 nu spun ca nu avea inclinatii de pedofilie dar cert este ca nu degeaba lesinau si plingea lumea la spectacol se poate mai era un factor de mentionat aglomeratia dar cert este ca foarte multi dintre noi am ascultat si ascultam muzica lui sincer nici mie personal nu-mi place ca se lua de puta singura lui problema a fost din pacate ca marea lui dragoste l-a refuzat si de aici si problema operatiilor sa semene cit mai mult cu daiana este o parere personala acum discutam si noi sa ne aflam in treaba dar sa nu uitam ca totusi a fost un star

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

A...si pt cei care inca mai cred in Justitie cumva....MJ a fost ACHITAT de toate acuzatiile. In 2005. Poate a dat bani si a scapat, cam cum se face pe la noi. Poate nu.... Deci....cine poate spune cu mana pe inima ca MJ a facut sex cu acel copil? Wow....ce am ajuns noi sa discutam...foarte tare... :grin:

Una dintre cele mai importante reguli in presa, pt ziaristi, este sa nu lasi Justitia sa se pronunte INAINTE sa te pronunti tu si astfel sa influentezi cursul. Pentru ca mereu, exsita o mare proportie de judecatori care nu va decide impotriva "poporului". Iar ziaristii sunt invatati sa speculeze asta. Cel putin eu unul am participat la aceste cursuri. Nu le-am aplicat, dar nu am ajuns nici departe in meseria mea. Dan Diaconescu le-a aplicat! Va dati seama ce ar fi fost daca Dan Diaconesc in Direct ar fi descoperit primul chestia cu MJ si copilulu? :ha: "Senzational!!!! Numai La Dan Diaconescu in Direct puteti vedea proba intromisiunii penisului celebrului star MJ intr-un copil bolnav de cancer" Ba ce sila mi se face uneori.....

P.S. A...si ca sa spulber orice idee cu privire la preferintele mele referitoare la MJ: imi place metalul si hip-hop. Manowar si Parazitii. Precizez asta pt cei care poate cred ca ma masturbez pe Thriller cu poza lui Mj pe perete! :banana

Link spre comentariu

consumati cerneala degeaba ....de parca ar fi f... pe vreunul din voi .... peste ceva timp nu o sa mai ramana decat muzica lui .. inca cativa zeci de ani ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Cine vrea sa inteleaga fenomenul M. J. sa vada acest concert

In late November 2001, the CBS television network aired a two-hour special in honor of Michael Jackson's thirtieth year as a solo entertainer (his first solo single, "Got to Be There", was recorded in 1971).

The show was edited from footage of two separate concerts Michael had orchestrated in New York City's Madison Square Garden on September 7 and September 10 of 2001.

The shows sold out in five hours. Ticket prices were pop's most expensive ever; the best seats cost $5,000 and included a dinner with Michael Jackson and a signed poster. The cheapest seats cost $1600, which included just a dinner following the concert. Jackson reportedly earned $7.5 million for each of the two concerts, which is over $150,000 per minute.

The show ranked first in black viewers over the decade ending 2008. Following a short intermission, Chris Tucker then appeared onstage, to announce a live performance of what is arguably Jackson's most well-known tune: "Billie Jean". The superstar once again hit the stage, this time flanked by scores of dancers dressed as gang members for a explosive version of "Beat It". As Michael glided and danced his way across the floor, the crowd roared all the louder in appreciation.

Immediately afterward, Slash was properly introduced for a powerful, whirlwind rendition of "Black or White". Then, to wind things down, Jackson joined Britney Spears for a performance of "The Way You Make Me Feel".

The cut version that aired featured a different dancer than Spears. After, he performed his newest single, "You Rock My World", from the recently-released album Invincible.

Michael was joined at the end of the song by Usher, who performed a smooth robotic dance routine.[citation needed] Near the end of the final song, Jackson and Co. sang "We Are the World" onstage in an otherwise elaborate finale. Marc Anthony also sang "She's out of my life".

[youtube:6qzwdy6t]http://www.youtube.com/watch?v=8c3fbZwgp4A[/youtube:6qzwdy6t]

[youtube:6qzwdy6t]http://www.youtube.com/watch?v=AYvCRikJL7w&feature=related[/youtube:6qzwdy6t]

[youtube:6qzwdy6t]http://www.youtube.com/watch?v=w53fcIUxm44&feature=related[/youtube:6qzwdy6t]

[youtube:6qzwdy6t]http://www.youtube.com/watch?v=Y-x15ijnKQU&feature=related[/youtube:6qzwdy6t]

[youtube:6qzwdy6t]http://www.youtube.com/watch?v=oZZQ6aEl3aM&NR=1[/youtube:6qzwdy6t]

Link spre comentariu

din pacate asa ceva nu trebuia sa se intample daca se gandeau la copil....dar asa cum a fost toata viata, si la final s-a profitat la maxim de un om, geniu , artist sau cum vrem sa-i spunem.

si aia care zic pedofil....sa isi ceara scuze, cel care a fost atunci copil are acum 24 de ani si a recunoscut dupa moartea lui MJ, ca a fost pus sa spuna chestia cu pedofilia, de tatal sau, pentru bani. Unii normal si acum o sa zica ca minte...ca de fapt acum a luat bani,etc.etc...

oricum controversele sunt doar la inceput.

ce ramane?...faptul ca 1 MILIARD de oameni au urmarit in direct ceremonia si cel mai important: MUZICA

PS:am o fetita mica si nu simt nevoia sa scot lama sa tai pe oricine se joaca cu fetita mea in parc, sau la locul de joaca chiar daca nu sunt persoane cunoscute....poate nu sunt un tata bun....sau poate incerc sa imi cresc fetita fara prejudecati prestabilite de " lume"

isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120
Link spre comentariu

Get ready to have your mind blown. Ready? Here we go ...

-- Michael Jackson signed his will on 7/7/02.

-- Michael Jackson's memorial was on 7/7/09 ... exactly 7 years after the will was signed.

-- Michael Jackson's two biggest hits -- "Black & White" and "Billie Jean" -- were each #1 for 7 weeks.

-- Michael Jackson's three biggest albums -- "Thriller," "Bad" and "Dangerous" -- each produced 7 top 40 hits.

-- Michael Jackson was the 7th of 9 children.

-- Michael Jackson was born in 1958 ... 19 + 58 = 77

-- Michael Jackson died on the 25th ... 2 + 5 = 7

-- Michael Jackson has 7 letters in his first and last name.

If you're looking for lottery numbers tonight, we recommend something with the number 7 in it.

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Asta inseamna civilizatie....

Ceva ce in spatiul carpato-danubiano-pontic n-ai sa vezi vreodata.

Singurul lucru pe care il face poporul roman cu valorile este sa le distruga, in orice fel...

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
Vizitator SERGHEI-ARO

Asta inseamna civilizatie....

Ceva ce in spatiul carpato-danubiano-pontic n-ai sa vezi vreodata.

Singurul lucru pe care il face poporul roman cu valorile este sa le distruga, in orice fel...

Foarte corect ...Numai in spatiul Carpato-Danubiano-Pontic cantaretii de muzica pop,..,, sunt ridicati la rang de valori ..Adevaratele valori nu au nimic de demonstrat pt ca ,,isi cunosc valoarea"...Nu au suferit romanii dupa ,,artistii lor" cat sufera pt un negru mic...

Link spre comentariu

Ca si muzica, nota 10 dar ca om, 0. La cate si-a facut trebuia sa fi murit demult.

Ma bucur ca l-ai cunoscut personal...asa ca om!

Esti tu sigur ca nu l-am cunoscut ? :h5

Have No Fear . . .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare