Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Palnie combustibil - motorina

locdeparcare

Postări Recomandate

Re: Palnie combustibil - motorina

In orice talcioc,piata mai mare sau atelier de tinichigerie.Eu am luat din Constanta de linga gara (Burada) 2 pilnii...una de neam prost cu 50 ron si una decenta de alimentat masina cu 35 ron.Daca nu te descurci in Bucuresti da un tir ca vine DOK astazi la mine si cind se intoarce iti aduce si tie una.Pe linga sita pilniei folosesc suplimentar pentru filtrare ciorapii aruncati de sotie :ha:

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca treci prin Ploiesti, pe centura langa trecerea la nivel cu calea ferata de la iesirea spre Valenii de munte este un nene care le vinde la poarta, are multe modele si marimi...toate cu sita....

Mai era o tiganca ce vindea sub podul de la Afumati, pe centura...dar n-am vazut-o mereu...cam aceeasi marfa...

Am cumparat din amandoua locatiile...

Pe linga sita pilniei folosesc suplimentar pentru filtrare ciorapii aruncati de sotie

Tare metoda... :bravo

Link spre comentariu

Sotia mea sau a altui sot....nu prea se nimereste pe linga masina cind alimentez.....si cred ca ar cel putin riscant sa le iau ciorapii.......da' tre' sa incerc. Eu folosesc o pilnie de filtrat vopselele, are o sita fina , din teflon. Am verificat la sotii sotiilor , n-au.....toti sint niste tarani ca si mine.....unu' zice ca are acasa ,da' noi zicem ca se lauda.....eu torn cu atentie ,iar ultimul litru il las la decantat. Nu stiu de unde naiba ,dar de oriunde am motorina ,tot lasa apa.

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Nu stiu de unde naiba ,dar de oriunde am motorina ,tot lasa apa.

Condens. Daca ai canistre, idear ar fi sa le umplii pina dau pe dinafara. Daca ai ceva butoi mare de la condens se trage.

Aveam pe vremuri (ca mi-au secat toate izvoarele ...) un butoi de 200l cu un robinet pus la o palma de fund. Intodeauna raminea in el cam 20-30 de litrii. Periodic, 2-3 ori pe an, cu o strecuratoare de ceai scoteam namolul, si cu un furtun trageam apa de pe fund. De cind cu criza ... a venit si seceta. Nu am mai gasit izvoare de mai bine de un an. Daca aveti sugestii pe unde as putea sa dau cu tirnacopul, astept PM-uri cit de multe. Merci anticipat.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Nu combat logica nimanui, butoaie de 200 cu robinet am si eu, am facut stocuri sa nu vina criza taman cu doua zile inainte de turatii lungiiiiiiiiii. Dar sunt pline 98%, iar canistele sunt din plastic ,de 12 L.asa ca ramine intrebarea ,UNDE E GREMLINUL ALA CARE PUNE APA IN MOTORINA , ca vreau sa stiu cum face ,poate aflu si cit malai ii iese .....

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Cu tirnacopul poti sa dai in poarta la guvern ,dupa citeva minute de munca va urma un izvor nesecat (cam trei zile.....)de interviuri,dupa care schimbi locatia.... Ia stai, nu vrei un impresar,chiar daca am treaba ,ma sacrific .....facem 50-50 din cita motorina iese ......la trei izvoare sap si eu un tunel pe sub gardul inchisorii....de femei....spre interior.....

Link spre comentariu

UNDE E GREMLINUL ALA CARE PUNE APA IN MOTORINA , ca vreau sa stiu cum face ,poate aflu si cit malai ii iese .....

Intreaba-l pe Patriciu , el ar trebui sa stie :ha: !

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

ce pilnie este acea de 35 si 50 ron-doamne fereste........ ma apuc de palnii- la PITESTI cea mai scumpa costa10 ron si are 4 site ,motorina la bidon costa2,5 ron/litru - iar cand o pun in rezervor ,mai suplimentez cu o sita conica (aceea de la filtrele de cafea) nu schimb filtre de motorina ,doar de batranete -si merg nu gluma. Probleme au avut colegi,prieteni care alimenteaza din pompa !!

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Uite pilniile mele :h5 ....Pune si tu foto cu ale tale...sa vedem,poate cumparam si noi minunile.

Deh,astea sunt preturi de oras mare...atit a cerut,atit am dat...

Link spre comentariu

nu te supara,sint la fel....... cred ca vin la mare ti-a duc una cadou,cit despre oras ai dreptate "3 in 1" painea cat costa ? am glumit sti-" dincolo era mai ieftin"

Link spre comentariu

Nu e nici o suparare.... :h5

Pentru munca,materiale mi s-a parut ok pretul...

Totusi pentru 10 lei...mi se pare putin(doar daca aia de le vind le-au furat).

Link spre comentariu

de dragul discutiei facem o mica socoteala; acum am sunat un gabor ungur care sta linga mine si mi-a spus asa:una coala tabla de 0,35 costa 19 ron (1m/2m) si confectioneaza cca 12 bucati (palni) el spune ca daca sita e f. buna face 15 ron dureaza max.120' as da nr tlf. ............dar gaboru-i gabor.

Link spre comentariu

Inseamna ca am cumparat de la un magazin de "firma" :ha: :ha: :ha: :ha: Am platit eticheta :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare