Toyota Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 La multi ani, Mugur! Tot binele din lume. :rsp :rsp :rsp hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur La multi ani! :h5 Spor cu TROIAN-ul :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur La Multi Ani! :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur La multi ani! http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur La multi ani! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur La multi ani! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur La multi ani si multa sanatate! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur La Multi Ani! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur la multi ani !! forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur La multi si fericiti ani Mugur :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur La multi ani stimabile, toate cele bune ...spritzu' rece, femeia calda...cum bine zice un clasic in viata!!! si...multa tarie-n cardan, totodata!!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur La multi ani !!! :k :k :k Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur La Multi Ani :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigDude Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur La multi ani! :hi :k Inainte ocoleam gropile 10 km, acum ocolesc 10 km ca s-ajung la gropi. - EU ©Copyright 2007 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur la multi ani!!! zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur LA MULTI ANI Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur La multi ani ! :x tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iunie 26, 2009 Partajează Postat Iunie 26, 2009 Re: La multi ani, Mugur Sa traiesti Mugur 1000 de ani fara reparatii . :k :k :k La multi ani ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: La multi ani, Mugur bai Pisi, ce naiba-i urezi "la multi ani", separatistlui ( sa fiu elegant...) asta? Lasa-l ca si-a ales unde sa faca "multi ani"... Dupa cate strambe a bagat, nici numele n-ar mai trebui pomenit. pentru marea majoritate: nu e frumos ce fac eu acum, insa asa specimen rar intalnesti. imbarligator si "chestie" fara consistenta ca asta nu veti mai vadea. Daca ar fi sa numim un vinovat pt faramitarea miscarii ( offroad), MUGUR este! pt cine are chef de polemici.... va stau la dispozitie - stiu ce vorbesc! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: La multi ani, Mugur bai Pisi, ce naiba-i urezi "la multi ani", separatistlui ( sa fiu elegant...) asta? Lasa-l ca si-a ales unde sa faca "multi ani"... Dupa cate strambe a bagat, nici numele n-ar mai trebui pomenit. pentru marea majoritate: nu e frumos ce fac eu acum, insa asa specimen rar intalnesti. imbarligator si "chestie" fara consistenta ca asta nu veti mai vadea. Daca ar fi sa numim un vinovat pt faramitarea miscarii ( offroad), MUGUR este! pt cine are chef de polemici.... va stau la dispozitie - stiu ce vorbesc! Dragos, aici vreau sa te contrazic eu. Nu e Mugur vinovat pentru ceea ce zici. (oricum, eu nu o vad ca faramitarea miscarii offroad) El, vorba aceea, doar a "pus botu' " la uneltirile altuia cu mult talent in arta manipularii. Si, ca sa nu fiu ipocrit, precis se mai pot adauga si niste greseli facute de mine. Hai sa nu intram in polemici aici, si, indiferent daca el citeste sau nu, a fost totusi ziua lui si sa ii uram La Multi Ani! Mie personal, mi-au trecut toate supararile si in ciuda celor spuse si facute, din punctul meu de vedere este bine venit aici. Atat el cat si Koala si Nanuk. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: La multi ani, Mugur La Multi Ani Mugur! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: La multi ani, Mugur La multi ani! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Iunie 27, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: La multi ani, Mugur Dragos, habar n-am despre ce vorbesti. Atata timp cat discutii, dispute sau ce-or fi fost, nu s-au purtat pe forum inseamna ca nu ne privesc. Cat despre faramitare, ce sa zic?! miscarea offroad n-a inceput si nici nu se termina cu niciunul dintre noi. As zice ca suntem toti la fel, cu aceeasi tzacaneala, doar culoarea masinii difera hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: La multi ani, Mugur La multi ani si multa sanatate. :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 27, 2009 Partajează Postat Iunie 27, 2009 Re: La multi ani, Mugur La multi ani!! :k :k :k :b :b "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate