Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut date tehnice despre diferentialul simplu cu roti conice

Vizitator rusuion

Postări Recomandate

Vizitator rusuion

Salut, postez acest mesaj in speranta ca cineva ma va ajuta.

Imi scriu lucrarea de licenta "Modelarea si simularea diferentialului mecanic in ProENGINEER". Am ajuns la partea unde aleg un diferential simplu simetric cu 2 sau 4 sateliti conici.

Am inteles ca Aro 10 e echipat cu astfel de diferential.

Aveti careva date tehnice despre ele (nu ma intereseaza cele cu montarea, demontarea lui, ca astea le am).

ma intereseaza mai exact: numarul de dinti si dimensiunile coroanei diferentialului, numarul de dinti si dimensiunile (diametre, latimi) pinioanelor planetare si ai satelitilor, din ce materiale sunt facute, duritati, tratamente termice-termochimice, si in general despre el (chestile astea mi le trebuieste pentru al desena in Catia sau proengineer), si pe baza numarului de dinti sa incep un memoriu de calcul (calcule de rezistenta etc).

Daca nu aveti informatii despre diferentialul de aro (sau pe aro e alt tip de diferential) sunt bune si datele diferentialului de la alta masina, numai sa fie vorba de acest tip de diferential (diferential simplu simetric cu 2 sau cu 4 sateliti conici.)

emailul meu este snoopd860524@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false; , in cazul in care nu puteti posta.

ms mult

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Caut date tehnice despre diferentialul simplu cu roti conice

Salut, postez acest mesaj in speranta ca cineva ma va ajuta.

Imi scriu lucrarea de licenta "Modelarea si simularea diferentialului mecanic in ProENGINEER". Am ajuns la partea unde aleg un diferential simplu simetric cu 2 sau 4 sateliti conici.

Am inteles ca Aro 10 e echipat cu astfel de diferential.

Aveti careva date tehnice despre ele (nu ma intereseaza cele cu montarea, demontarea lui, ca astea le am).

ma intereseaza mai exact: numarul de dinti si dimensiunile coroanei diferentialului, numarul de dinti si dimensiunile (diametre, latimi) pinioanelor planetare si ai satelitilor, din ce materiale sunt facute, duritati, tratamente termice-termochimice, si in general despre el (chestile astea mi le trebuieste pentru al desena in Catia sau proengineer), si pe baza numarului de dinti sa incep un memoriu de calcul (calcule de rezistenta etc).

Daca nu aveti informatii despre diferentialul de aro (sau pe aro e alt tip de diferential) sunt bune si datele diferentialului de la alta masina, numai sa fie vorba de acest tip de diferential (diferential simplu simetric cu 2 sau cu 4 sateliti conici.)

emailul meu este snoopd860524@yahoo.com" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; , in cazul in care nu puteti posta.

ms mult

salut

ar trebui impartit postul tau pt a fi trecut si pe la prezentarea membrilor...da rm rog

nu am schite si nici otelul din care e facut (cred ca il gasim totusi daca mai cautam), ce pot sa iti spun acum repede e ca

aro are o serie de grupuri cu urmatoarele rapoarte

7/36. 7/33, 8/31, 8/33 9/40 9/41 si 11/41 astea le stiu eu si au fost montate pe diferite motorizari

la aceste diferentiale difera latimea dintilor de pe coroana, adica la diferentialel de forta latimea dintilor (dinspre centru spre exterior) era mai mare si la cele de "fuga" erau mai inguste , cele mai inguste fiind la 11/41 (parca nu e destul ca sunt si mai mici dintii ...mai trebuiau sa fie si mai ingusti)

diferentialul de aro e cu 2 sateliti si 2 sateliti planetari

poze avem si gasesti pe la ssectiunea de vanzari piese

mai da o geana pe la sectiunea de mecanica pt ca chiar zilele trecute au fost puse cateva lucruri f utile la un topic de reglare diferential vitara

bafta

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator rusuion

Re: Caut date tehnice despre diferentialul simplu cu roti conice

ms, am gasit la topicul cu reglarea dif vitara un link folositor. acuma mai caut sami gasesc documentatie cat mai multa

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare