Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Precizare importanta!

Max

Postări Recomandate

Deoarece aflu ca sunt persoane care contacteaza furnizorii de piese si accesorii sau pur si simplu membri ai forumului spunand direct sau indirect ca vin din partea mea sau ca sunt asociati cu mine si cerand oferte sau oferind produse la vanzare, doresc sa precizez urmatoarele:

- nu am nici un asociat ( in afara de sotia mea :grin: )

- daca am nevoie de o oferta sau ofer ceva, o fac eu in mod direct

- daca va contacteaza asemenea persoane, va rog sa imi transmite-ti si mie

Nu doresc sa se foloseasca nimeni de numele meu.

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Precizare importanta!

:hi Ai devenit o marca importanta....inregistreaz-o la OSIM.... :grin: Bafta!

Nu e nimic important.

Chestia este ca nu vreau sa fiu asociat cu o eventuala tzeapa data de altii si sa fiu sunat dupa aceea ca sa dau socoteala.

Pun pret mai mare pe omenie decat pe marca.

Link spre comentariu

E foarte interesat de stiut cine face asa ceva ... :uameni Cum ai ajuns la aceasta concluzie Max?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

E foarte interesat de stiut cine face asa ceva ... :uameni Cum ai ajuns la aceasta concluzie Max?

Am fost informat ca cineva l-a sunat pe Alfonso (ALF-DMAX) si i-a spus ceva de genul cum ca ar fi un asociat de-al cuiva din Baia Mare care are un service de 4x4 si care este proprietarul unui mare forum de offroad din Romania. Si i-a cerut oferta de pret pentru accesorii offroad.

Link spre comentariu

Am fost informat ca cineva l-a sunat pe Alfonso (ALF-DMAX) si i-a spus ceva de genul cum ca ar fi un asociat de-al cuiva din Baia Mare care are un service de 4x4 si care este proprietarul unui mare forum de offroad din Romania. Si i-a cerut oferta de pret pentru accesorii offroad.

o mai fi un "mare" forum de offroad... mai sti ? ...

si pe mine m-au sunat unii cu service-uri si mi-au spus poezii frumoase pt colaborare, dicounturi si termene de plata... si unu chiar mi-a spus ca e partener cu cineva de pe forum ca sa ma impresioneze, dupa discutie l-am sunat pe respectivul "partener" care mi-a negat pana si ca il cunoaste pe acela....

situatia nu e, se pare, singulara, ca X sau Y se folosesc de numele unora ca sa obtina ceva...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Si eu am primit asemenea cereri de la oameni pe care nu i-am cunoscut nici in viata reala nici in cea virtuala... I-am trimis la furnizor si au cumparat cu pretul de lista! :ha: Si unde mai pui ca ei cred ca au facut mega afacere ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare