ugly_kid Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Salutare, Aseara am observat ca imi curge ceva ulei la roata stanga fata. nu curge mult dar tot curge. ce ziceti ca poate sa fie ? ceva semering gata ? maine vreau sa dau roata jos dar nu stiu ce sa-i fac... Suzuki Samurai 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Make Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: ulei la roata stanga fata Pai poate sa se prelinga pe roata dintr-un alt loc...pe dedesubt totul intact? Scot fum din A/T-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iunie 28, 2009 Partajează Postat Iunie 28, 2009 Re: ulei la roata stanga fata Trebuie schimbat simeringul de la planetara. Curge uleiul din grup. Nu e ceva grav dar trebuie schimbat si dupa aceea pusa iar vaselina in homocinetica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugly_kid Postat Iunie 29, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: ulei la roata stanga fata se schimba greu semeringul acela ??? banuiesc ca trebuie dat jos MRL-ul si discul de frana... Suzuki Samurai 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: ulei la roata stanga fata banuiesti bine.... :grin: daca tot umbli acolo vezi si garniturile de la articulatia sferica....ca daca sunt duse....intra ce nu trebuie pe la planetara si mai ales primul care te va parasi va fi rulmetul inferior care tine loc de pivot :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 Re: ulei la roata stanga fata Trebuie sa scoti fuzeta si planetara ca sa schimbi semeringul. De la ala e problema. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ugly_kid Postat Iunie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: ulei la roata stanga fata multzam baieti pentru sfaturi...o sa incerc sa vedem ce o iesi Suzuki Samurai 1.3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate