ampopa Postat Iunie 29, 2009 Partajează Postat Iunie 29, 2009 De cateva zile imi "bazaie" pompa de servo cand brachez (mai ales pe loc) si merge mai greu servodirectia, numai cand bazaie. Ce sa fie, ce sa fie? “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Probleme pompa de servo Verifica nivelul uleiului din vas ! ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iunie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Probleme pompa de servo Asta a fost primul lucur pe care l-am verificat. Era aproape de min, am completat pana la max, si tot facea. Am mers cu ea, face in continuare. O sa incerc sa o duc intr-un service, sa-i schimb tot lichidul de servo, sa vedem, daca mai face. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Probleme pompa de servo :hi cred ca e pe duca...pompa :sr ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iunie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Probleme pompa de servo :hi cred ca e pe duca...pompa :sr De-asta mi-e si mie frica.... :shrk Da' inca mai sper.. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Probleme pompa de servo sa nu patineze cureaua Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Probleme pompa de servo sa nu patineze cureaua "La ochi", pare ca nu, insa nu e exclusa nici aceasta posibilitate. In orice caz, saptamana viitoare va primi cadou o revizie, ce va include printre altele: gresare articulatii, inlocuire curea, inlocuire lichid servo. Vedem ce zice dup-aia. Ciudat (sau poate ca nu e ciudat), este ca atunci cand este rece, nu face "figuri". Dupa cca 8-10 km (de mers in Bucuresti), insa, incepe sa faca pe smechera. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Probleme pompa de servo Daca schimbi lichidul de servo pune lichid mopar de la dealer. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Probleme pompa de servo OK. Multumesc. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 1, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Probleme pompa de servo Daca schimbi lichidul de servo pune lichid mopar de la dealer. Am fost azi la dealer si am avut o surpriza :fr : un litru de lichid de servodirectie Mopar 167 lei! M-am tinut bine de scaun si am zis "Thanks but no, thanks!" Cum ... sa dau banii astia, frate pe un litru (si am inteles ca imi trebuie un litru si ceva, adica tre' sa iau doi litri). Nu merge altceva? “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Probleme pompa de servo ai dreptate,dupa care constati ca nu are efect... Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Probleme pompa de servo Daca schimbi lichidul de servo pune lichid mopar de la dealer. Am fost azi la dealer si am avut o surpriza :fr : un litru de lichid de servodirectie Mopar 167 lei! M-am tinut bine de scaun si am zis "Thanks but no, thanks!" Cum ... sa dau banii astia, frate pe un litru (si am inteles ca imi trebuie un litru si ceva, adica tre' sa iau doi litri). Nu merge altceva? E mult. Din cate am inteles eu cu alt lichid e riscul sa faca mai mult zgomot :( '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 20, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Probleme pompa de servo Maine o duc in service si vedem ce e si ce se poate face. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 20, 2009 Partajează Postat Iulie 20, 2009 Re: Probleme pompa de servo nu uita sa ne ti la curent.... Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ampopa Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Probleme pompa de servo Spalata, curatata, spalat, curatat tot circuitul de servo. Inlocuit lichid. Rezultatul: acelasi. Concluzia: pompa moarta in cotet. Rezolvare: cautam pompa. Noua sau SH. “E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Probleme pompa de servo si S.H. .....dar cu proba Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosma Postat Noiembrie 16, 2009 Partajează Postat Noiembrie 16, 2009 Re: Probleme pompa de servo Spalata, curatata, spalat, curatat tot circuitul de servo. Inlocuit lichid. Rezultatul: acelasi. Concluzia: pompa moarta in cotet. Rezolvare: cautam pompa. Noua sau SH. Ai rezolvat? Ce lichid ai pus? Trebuie obligatoriu MOPAR? Am aceeasi problema dar mecanicii insista ca e din cauza uleiului! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate