worldscape Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 teapa la politele CASCO ...?!? in dimineata asta, a fost un reportaj la PROTV, cu tepele care si le iau cei care incheie si platesc polita CASCO : printre randuri cica este o clauza cum ca: " se despagubesc avariile in cuantum de 20% daca masina este mai veche de 5 ani " !!!!!!!! cine stie mai multe sau este patit.... cum ajung la birou o sa incep sa-mi citesc contractele de CASCO, sa verific acest lucru... este o mare porcarie daca chiar este adevarat ... dar in caz de furt ?! a fost intervievat si reprezentantul unei companii de asigurari, care a spus ca prin asta, compania pe care o reprezinta incurajeaza schimarea parcului auto national... pacat ca nu au spus si care este firma respectiva de asigurari... niste dobitoci !!! :uameni :pr ( din pacate sunt ceva mai putini si ne taxeaza dupa bunul lor plac ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: teapa la politele CASCO ...?!? Am inteles ca este vorba de despagubirea a 25% nu 20 % si este vorba de Euroins. Omul care a aparut la TV e purtatorul de vorbe al Euroins. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: teapa la politele CASCO ...?!? aha.... dar oricum nu mi se pare normal, din cate stiu prima anuala de casco este undeva la 5% din valoarea masinii... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: teapa la politele CASCO ...?!? :hi de 3 luni astept banii pt parbriz schimbat pe casco....si primesc fel de fel de motive puerile ca sa amane plata...e criza si la ei :uameni :pr ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: teapa la politele CASCO ...?!? cu ce sa fie criza.... ca doar banii pe polita i-ai platit....nu? e simplu... du-te cu dosaru la ANPC ... sau OPC si gata..... ce stai sa astepti... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: teapa la politele CASCO ...?!? Eu sunt foarte patit cu casco . Eu atat am de spus : baietii sunt foarte atenti cand trebuie sa ia bani, dar sunt si mai atenti cand trebuie sa ti dea. cel mai bine e sa nu trebuiasca sa ai de aface cu ei si toata lumea e fericita. :pr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate