iuliangr Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Salut, ma prezint si eu, ma numesc Iulian, sunt din Calarasi. Posesor recent de Samurai, varinata softtop, imi place de mult cum arata, am auzit vorbe bune despre el, acum am considerat ca e momentul sa achizitionez unul, sper sa nu ma dezamageasca. Va fi folosit in principal sa lansez / scot barca la /din apa, sa ma duca pe la munte, si probabil sa ma si plimbe pe distante scurte, pentru ca, spre surprinderea mea am constatat ca are un consum decent, de 6,7 (80% afara, 15% in oras, si 5% joaca in hartoape). Nu cred ca o sa ajung sa il modific foarte mult, sa particip la concursuri, nu-mi doresc sfaturi de genul scoate-i lampile din bara ca le pierzi la prima iesire. Deocamdata imi doresc sa scap de jocul din directie la viteze de peste 60-70 la ora, si pentru asta cred ca mai citesc prin topicuri pe forum (un eventual sfat e binevenit) un hardtop, poate se face mai putina galagie in masina, si muuult concediu in care sa beneficiez de plimbari cu respectiva. Probabil ca ne vom cunoaste mai bine pe forumurile cu subiecte specifice. Am atasat si 2 fotografii: szf.JPG[/attachment:21ti1poc] szs.JPG[/attachment:21ti1poc] ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie sa te bucuri de el si bine ai venit pe forum prima data regleazai unghiul de fuga si verifica si bucsile de al foile de arc sau echilibreaza rotile :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie :W :cl :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie Felicitari! te asteptam la Suzuki Fest! vezi detalii la www.orr.ro sectiunea competitii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie :W Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie :1 ----------------------------- nissan terrano 91 nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie :W in :cl Frumos samurachele de cimpie :h5 .Sa in stapinesti sanatos si sa faca treaba buna :h5 Si al meu tot cam aceeasi soarta o are....Plaja si trasul barcutei.Poti sa te inspiri la lucrari de intretinere(ce i-am facut eu pina acum)in thread-urile cu "Veverita DALE" Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie Salutare :hi si bun venit :W Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie :W in :cl :gr1 :jp1 Sa-l stapanesti sanatos :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie Bine ai venit! :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie bun venit in :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie Bine-ai venit :hi Sa stapanesti sanatos jucaria. Iti va aduce mari satisfactii, te asigur ;) Observatia cu verificarea bucsilor de la arcuri o sustin si eu pentru ca aceeasi problema e si la mine si de acolo imi vine un joc serios la directie la viteze de peste 60 la ora, in special pe denivelarile de asfalt longitudinale. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Iunie 30, 2009 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie Salutare tuturor, va multumesc pentru primirea calduroasa, pentru invitatie, dar si pentru sfaturi. Ma asteptam sa caut pe forumuri straine, ebay si amazon informatii si piese pentru masinuta. Am constatat ca aici gasesc tot ce trebuie, de la experiente impartasite pana la vanzari si schimburi de piese, ancorat foarte bine in realiatile tarii noastre. Sunt incantat, inca odata va multumesc! ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sxn Postat Iunie 30, 2009 Partajează Postat Iunie 30, 2009 Re: Samuraiul de Campie :W :W suzi O|||||||O wrangler JK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Samuraiul de Campie Bine ai venit! :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Samuraiul de Campie bine ai venit :W suzuki creste incet dar sigur... sa ai bafta de el! OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Mantos Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Samuraiul de Campie :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Samuraiul de Campie Salut Iulian, Bine ai venit in :cl si in " Clubul Veveritelor " Frumos utilajul sa-l stapanesti sanatos si multa adrenalina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Samuraiul de Campie :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: Samuraiul de Campie :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Samuraiul de Campie Bine ai venit..sa ai parte de el..si multe noroaie.... 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate