robidesign Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Seara buna tuturor! Postez acest topic in speranta ca cineva a incercat sau ar putea da sfaturi in vederea inaltarii unui hilux vigo model 2008 dual cabine cu motor de 3.0 d4d. Ideea ar fi urmatoarea: as vrea sa pun niste 33" pe el, din cate am vazut la cineva pe forum am inteles ca s-ar putea realiza treaba cu ajutorul unei inaltari de 2". Deci de aici ar trebui plecat..... as vrea un sfat in achizitionarea unui kit de inaltare cu 2" si poate stie cineva si ce alte modificari ar mai trebui facute ca sa incapa 33" gen modificare et janta, mentionez ca voi achizitiona un set de roti cu jante de tabla deci as vrea un sfat si aici ce et ar trebui si ce se merita pus 15" sau 16" la janta respectiv latime janta. eu unu ma gandeam la 15x8 et n-am nici o idee. cu speranta ca nu va dau foarte mari batai de cap astept raspunsurile voastre. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 1, 2009 Partajează Postat Iulie 1, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! Seara buna tuturor! Postez acest topic in speranta ca cineva a incercat sau ar putea da sfaturi in vederea inaltarii unui hilux vigo model 2008 dual cabine cu motor de 3.0 d4d. Ideea ar fi urmatoarea: as vrea sa pun niste 33" pe el, din cate am vazut la cineva pe forum am inteles ca s-ar putea realiza treaba cu ajutorul unei inaltari de 2". Deci de aici ar trebui plecat..... as vrea un sfat in achizitionarea unui kit de inaltare cu 2" si poate stie cineva si ce alte modificari ar mai trebui facute ca sa incapa 33" gen modificare et janta, mentionez ca voi achizitiona un set de roti cu jante de tabla deci as vrea un sfat si aici ce et ar trebui si ce se merita pus 15" sau 16" la janta respectiv latime janta. eu unu ma gandeam la 15x8 et n-am nici o idee. cu speranta ca nu va dau foarte mari batai de cap astept raspunsurile voastre. Jantele pe 15" iti vor freca in etrieri pe fata. Eventual daca gasesti niste jante cu ET negativ mare sau pui niste flanse distantiere groase. Din cate stiu eu, este un kit de inaltare de la OME care permite montarea ulterioara a anvelopelor de 33"x10,5x15 sau x16. Eventual , cu un set de jante de 10Jx15, cu et negativ mare , poti bune 33x12,5x15 iar masina va arata beton. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! Jantele nu 10Jx15 ci 8,5Jx15 cu ET -38 si s-ar putea sa intre dar probabil tot o sa mai trebuiasca polizat din etrieri putin. Trebuie incercat inainte de a le cumpara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! am eu niste jante 10jj/15 cu et-45 cred, cu cauciucuri de 31 pe ele daca vrei hai sa vezi cum intra 0722 248 118 Flaviu Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! DOTZ are jante pentru HILUX. Am cautat si eu mult pana am gasit. Ai grija la problema cu etrierii... probeaza inainte. Daca ii pui cauciucuri, poate o sa vrei si bara + troliu. Eu am montat bara ARB si masina s-a lasat de bot. troliu inca nu ca mi-e frica sa nu o fac "Concorde" :ha: MAX, intrebare: cum o ridic de bot? de la service au zis ca nu se poate din bara de torsiune, lift? suspensii? in 4 luni iese din garantie si am liber la modificari ... daca sta pe o platforma dreapta masina e vizibil aplecata in fata. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Iulie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! Eu am jante de 15" pe ea acum, is alea originale de aliaj de la toyota 7jjx15 et 30 parca dar ma gandesc ca voi va referiti la jantele de tabla. O sa sun la astia de prin cj sa vad ce zic de ome acela despre care zicea Max, dar mai am o mica nelamurire, cineva zicea ca trebuie modificat ceva la bara din fata pt 33", mentionez ca nu vreau sa pun bara arb momentan pe masina( ii criza si ii cam scumpa :) ) . Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! DOTZ are jante pentru HILUX. Am cautat si eu mult pana am gasit. Ai grija la problema cu etrierii... probeaza inainte. Daca ii pui cauciucuri, poate o sa vrei si bara + troliu. Eu am montat bara ARB si masina s-a lasat de bot. troliu inca nu ca mi-e frica sa nu o fac "Concorde" :ha: MAX, intrebare: cum o ridic de bot? de la service au zis ca nu se poate din bara de torsiune, lift? suspensii? in 4 luni iese din garantie si am liber la modificari ... daca sta pe o platforma dreapta masina e vizibil aplecata in fata. E pe forum o solutie cu un distantier de 5cm intre trapezul superior si pivotul aferent. asta iti mai detensioneaza suspensia astfel incat mai poti ridica totusi din barile de torsiune fara ca masina sa scuture foarte tare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! Revin cu o intrebare legata de Hilux. Care este ET-ul pentru jantele de tabla R16 montate standard pe Hilux Vigo? Am gasit jane 7x16 cu ET intre -12 si 0 si vreau sa stiu daca prin montarea acestora pot sa evit distantierele. Multumesc anticipat. Andrei Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! Pai eu am jante pe a mea 7jjx15 et +30 . Et-ul in termeni mai neortodoxi ii cat ii de iesita inafara roata sau bagata inauntru . daca e cu "-" ii inafara daca ii cu "+" ii bagata inauntru. 7 ii latime a jentii si 15 ii diametru. daca pui janta cu et negativ nu mai pui flanse. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! eu pe Hilux am jante 6,5j x 16 dar nu cunost ET? (valoarea offsetu-ului) Asta incerc sa aflu. multumesc, p.s. nu stiu daca ET de 30 pentru jante pe 15 este valabil si printru janta de 16. Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! Salut! A gasit cineva vre-o solutie ? Ma intereseaza si pe mine. Am studiat suspensia si ma intrebam daca ar merge sa fac un distantier intre sasiu si ansamblul arc-amortizor. Ce ziceti? Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Noiembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! Am gasit eu o salutie. merge facute flanse la strung pe care le pui intre ansamblu arc telescop si prinderea pe sasiu. merge maxim 35mm inaltime dar eu as recomanda doar de 30mm, la 35mm se schimba tare unghiul la planetara si mie nu mi-a placut cum statea deci in consecinta am facut de 30mm. am incercat si cu cele de 35. Am inteles din documentatii de pe internet, de pe forumuri americane ca se inalta aproape 50mm cu flansele de 30mm. In caz ca intereseaza pe cineva ii dau PM cu poze. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Noiembrie 20, 2009 Partajează Postat Noiembrie 20, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! Am gasit eu o salutie. merge facute flanse la strung pe care le pui intre ansamblu arc telescop si prinderea pe sasiu. merge maxim 35mm inaltime dar eu as recomanda doar de 30mm, la 35mm se schimba tare unghiul la planetara si mie nu mi-a placut cum statea deci in consecinta am facut de 30mm. am incercat si cu cele de 35. Am inteles din documentatii de pe internet, de pe forumuri americane ca se inalta aproape 50mm cu flansele de 30mm. In caz ca intereseaza pe cineva ii dau PM cu poze. ma intereseaza :grin: Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Noiembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! Pozele sunt cu o flansa de 30mm montata intre arc si sasiu. La cea de 35mm se schimba un pic mai tare unghiul planetarei si mie nu mi-a placut dar nu il schimba ca sa nu mai poti circula, insa trebe sa ai ma multa grija cand iasa roata de tot, cand se desprinde de pe pamant. Ca si roti intra 31x10.50r15, is puse pe jantele originale de la masina deocamdata si nu sta lasata de fata cu bara arb, momentan fara troliu. Piesele se pot face oriunde la orice strung, eu le-am facut din fier. Suruburile de fixaj eu le-am cumparat de la un magazin specializat si am cautat ceva de tarie mai tare decat 8.8. Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! faina lucrare. scurt si la obiect. merci pentru informatii ar fi de interes daca vor aparea pe viitor eventuale inconveniente! teoretic nu vad ce insa practica ne mai da peste nas cateodata. cat de curand am sa aplic acelas tratament hyluxu-lui meu Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 23, 2009 Partajează Postat Noiembrie 23, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! pai teoretic se inalta cu dublul grosimii flansei am pus bara arb si 9.5 xp pe un hilux si este cu 2 cm mai inalta fata de cit era inainte si are flanse de 30mm suruburi am pus de pivot superior de dacia pentru ca e randalinat si costa putin zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! pai teoretic se inalta cu dublul grosimii flansei am pus bara arb si 9.5 xp pe un hilux si este cu 2 cm mai inalta fata de cit era inainte si are flanse de 30mm :hw acu intreb si eu ca un nestiutor ce sunt, ce inseamna 9.5xp? Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! marianGh e vorba despre troiliu Warn 9.5xp TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianGh Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! marianGh e vorba despre troiliu Warn 9.5xp multam fain :tk . inca mai invat si eu Daca nu risti nu pierzi, dar nici nu castigi. Roky pan' la moarte. ( a lui bineinteles :grin:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Noiembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! In cj este magazin specializat in suruburi, iti aduce la comanda de care vrei lungime tarie finisaj etc. iti dau pe pm daca vrei sa nu zica lumea ca facem reclama :D Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! nu se supara nimeni..mai schimbam si noi impresii...asta daca nu e magazinul tau:D zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! Da-mi si mie un PM cu detaliile legate de acel magazin, si eu am mai cautat ceva suruburi speciale si nu stiam exact pe unde. Stiu unul situat in statele garii, au acolo tot felul de suruburi, dar cu cat ai mai multe posibilitati ... cu atat mai bine. Multumesc. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebidamian Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 (editat) Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! Salutare, Am inaltat si eu fata cu flanse similare cu cele ale lui @robidesign acum vreun an. Flansele le-am luat de pe ebay si s-au potrivit perfect. Cica ar fi pentru inaltare de 2" dar sincer nu am masurat. Masina are o pozitie mult mai ok, nu mai e cu botul infipt in asfalt ca din fabrica dar nici ridicata exagerat. Sigur ca dupa ce am montat kit-ul am fost si am reglat din nou directia, unghiul, etc. Cu toate acestea am observat ca anvelopele fata s-au uzat inegal, mai mult pe partea dinspre exterior. Care sa fie cauza si cum se poate remedia? Si inca ceva: fata e uzata evident mai mult decat spatele. E normal? Merci Editat Septembrie 18, 2014 de Astral VREUN/VREO ...FARA CRATIMA !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robidesign Postat Septembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Inaltare Toyota Hilux Vigo! Salut, Am avut flansele alea 2 ani si au mers ok, acum am pus suspensie ome fata spate. Sta tot asa ca si cu flanse, evident spatele mai inaltat. Fata tot asa cum zici tu se uzeaza mai mult ca si spatele. Probabil de pa curbe etc stiu eu. Magaziul cu suruburile este Fabory, in cj este pe B-dul Muncii, da sediul lor este in Brasov. Cautati si pe net ca au site. Eu am fost multumit cu flansele. daca le faci din ceva duraluminie e mai ok ca nu ruginesc. Spor! Don't hate the player, hate the game! Toyota Hilux Vigo 3.0 D4D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate