florum Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 se potriveste coroana si pinionul din puntea spate de la 4runner sau hilux cu 4.88 la LJ70? am gasit in USA preturi mai decente... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: diferential LJ70 din cate stiu eu, nu se potrivesc, dar daca ai acces la piese in state...vezi ca gasesti si pt LJ tot la preturi ff avantajoase. Problema e transportul. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: diferential LJ70 In programul EPC Toyota au part-numbere diferite chiar la aceleasi rapoarte, deci probabil nu sunt la fel. Desi diametrul este acelasi 8" si rulmentii si simeringurile sunt aceleasi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: diferential LJ70 Sunt sigur ca nu se potrivesc. Eu am o punte spate de 4runner, iar un prieten avea nevoie de grup. Am facut comparatii si nu se loveau. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: diferential LJ70 in state nu gasesc R&P pentru J7..doar pentru fata...care e la fel cu cel de J8...robert stie :grin: ce oameni si astia de la toyota...au o gramada de 4.88 in punti dar nu rimeaza una cu alta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iulie 2, 2009 Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: diferential LJ70 UITE http://shop.traction4x4.it/category.php ... YOTA~.html eu am cumparat de la ei prin nelloruner (nu pinoane ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 2, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 2, 2009 Re: diferential LJ70 http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayI ... gory=33731 e ceva diferenta....asta e de fata :grin: cred ca se merge pe un grup SH Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Re: diferential LJ70 grupurile de la benzinare nu-s la fel cu cele de diesel la Toyota. se poate pune coroana de benzinar dar tre taiat din ea :grin: . pe aici lumea le taie cu jet de apa cam 1 cm dupa care se potrivesc...se pot schimba grupuri cu tot cu R&P cu conditia sa fie de acelasi diametru (8") si sa aiba acelasi numar de caneluri si grosime la planetare, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate