Vizitator koala Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 Buna ziua, aveti o masina frumos echipata ! ... daca aveti timp ... ... daca aveti chef ... ... daca va face placere sa schimbati impresii / opinii / pareri despre fenomenul "4x4" ... Va invitam sa participati la discutii / intalniri : http://www.club4x4.ro/index.php & xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ---------------------------------------------------- ... am bilete cu textul acesta scoase la imprimanta si le tin prin masina ... cum vad ceva "interesant", hop, ma dau repede jos si ii pun omului biletu'n parbriz ... nu se stie de unde "sare iepurele" :D ... ... astazi a fost un Patrol mare [ ca al meu, in 4 usi ] dotat cu bullbar ARB / gume Wrangler MT 285*75*R16 / roofrack ARB / 4 proiectoare dreptunghiulare BOSCH / rezerva cocotata deasupra / statie Alan Midland [ parca asa am vazut prin geam ] ... era parcat undeva pe Blvd. Mircea Eliade, aproape de intersectia cu Blvd. Aviatorilor ... poate mai cooptam in gasca inca un Patrol ! *editat de Max (ca sa fim in ton cu altii care au sters link-ul nostru) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 koala, sa te mai uiti si in jos bre, poate gasesti si ceva samuraie, vitare.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 ... pai nu tin cont de vreo marca / model anume ... doar sa vad masina cat de cat "preparata", semn ca omul e pasionat ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 esti tare dom'le ! :grin: ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 Am fost pe la gepetto [ ma tot "bate-un gand" de-o statie CB ] si am reusit cu ajutorul lui sa descarc o poza facuta cu telefonul ... asta e masina vazuta dimineata ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 arata beton !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 Bravo koala!!! Frumos gest!!! :h5 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 ursul mic face lucruri mari !! :B :10 ar trebui sa o facem mai multi! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 daca preluam obiceiul te superi ? ne ceri patent ? ideea e super tare :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 Urmatorul candidat pe "carnetul de bal" a fost o Toyota [ cred ca e un model 60, nu sunt sigur ] ... poza si biletu-n parbriz ... am editat numarul de inmatriculare, ca sa nu avem reclamatii :D ... ... masina este echipata cu o bara zdravana si cauciucuri mari, cu profil MudTerrain [ Wrangler MT ] ... pare ca omul "merge" cu ea acolo unde trebe :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 Urmatorul candidat pe "carnetul de bal" a fost o Toyota [ cred ca e un model 60, nu sunt sigur ] ... poza si biletu-n parbriz ... am editat numarul de inmatriculare, ca sa nu avem reclamatii :D ... ... masina este echipata cu o bara zdravana si cauciucuri mari, cu profil MudTerrain [ Wrangler MT ] ... pare ca omul "merge" cu ea acolo unde trebe :ga ... Abia astept sa vad o masina ca si a mea pe forum. :) Da, e Toyota Landcruiser HJ60 daca e diesel sau FJ60-62 daca e benzina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Septembrie 13, 2007 Partajează Postat Septembrie 13, 2007 Urmatorul candidat pe "carnetul de bal" a fost o Toyota [ cred ca e un model 60, nu sunt sigur ] ... poza si biletu-n parbriz ... am editat numarul de inmatriculare, ca sa nu avem reclamatii :D ... ... masina este echipata cu o bara zdravana si cauciucuri mari, cu profil MudTerrain [ Wrangler MT ] ... pare ca omul "merge" cu ea acolo unde trebe :ga ... super !! zilele astea am sa fac si eu cateva afise sa mai adun ceva candidati de prin Timisoara !! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 Am fost la Auchan, acu' pe seara, si ce sa vezi ? ... pe sos. Iancului, aproape de intersectia cu sos. Pantelimon, la o distanta de 50 de metri, una fata de cealalta, sedeau cuminti un Puch si-o Niva ... masina lu' nanuk si fosta masina a lui svejksoldjer ... am vrut sa ma dau jos si sa le pun, in parbriz, cate o invitatie "la vals" :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 mde... ti-ai si gasit cu cine... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate