Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Invitatie la "vals"

Vizitator koala

Postări Recomandate

Vizitator koala

Buna ziua, aveti o masina frumos echipata !

... daca aveti timp ...

... daca aveti chef ...

... daca va face placere sa schimbati impresii / opinii / pareri despre fenomenul "4x4" ...

Va invitam sa participati la discutii / intalniri :

http://www.club4x4.ro/index.php & xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

----------------------------------------------------

... am bilete cu textul acesta scoase la imprimanta si le tin prin masina ... cum vad ceva "interesant", hop, ma dau repede jos si ii pun omului biletu'n parbriz ... nu se stie de unde "sare iepurele" :D ...

... astazi a fost un Patrol mare [ ca al meu, in 4 usi ] dotat cu bullbar ARB / gume Wrangler MT 285*75*R16 / roofrack ARB / 4 proiectoare dreptunghiulare BOSCH / rezerva cocotata deasupra / statie Alan Midland [ parca asa am vazut prin geam ] ... era parcat undeva pe Blvd. Mircea Eliade, aproape de intersectia cu Blvd. Aviatorilor ... poate mai cooptam in gasca inca un Patrol !

*editat de Max (ca sa fim in ton cu altii care au sters link-ul nostru)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala
Am fost pe la gepetto [ ma tot "bate-un gand" de-o statie CB ] si am reusit cu ajutorul lui sa descarc o poza facuta cu telefonul ... asta e masina vazuta dimineata ...
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator koala

Urmatorul candidat pe "carnetul de bal" a fost o Toyota [ cred ca e un model 60, nu sunt sigur ] ... poza si biletu-n parbriz ... am editat numarul de inmatriculare, ca sa nu avem reclamatii :D ...

... masina este echipata cu o bara zdravana si cauciucuri mari, cu profil MudTerrain [ Wrangler MT ] ... pare ca omul "merge" cu ea acolo unde trebe :ga ...

Link spre comentariu

Urmatorul candidat pe "carnetul de bal" a fost o Toyota [ cred ca e un model 60, nu sunt sigur ] ... poza si biletu-n parbriz ... am editat numarul de inmatriculare, ca sa nu avem reclamatii :D ...

... masina este echipata cu o bara zdravana si cauciucuri mari, cu profil MudTerrain [ Wrangler MT ] ... pare ca omul "merge" cu ea acolo unde trebe :ga ...

Abia astept sa vad o masina ca si a mea pe forum. :)

Da, e Toyota Landcruiser HJ60 daca e diesel sau FJ60-62 daca e benzina.

Link spre comentariu

super !! zilele astea am sa fac si eu cateva afise sa mai adun ceva candidati de prin Timisoara !!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
Vizitator koala
Am fost la Auchan, acu' pe seara, si ce sa vezi ? ... pe sos. Iancului, aproape de intersectia cu sos. Pantelimon, la o distanta de 50 de metri, una fata de cealalta, sedeau cuminti un Puch si-o Niva ... masina lu' nanuk si fosta masina a lui svejksoldjer ... am vrut sa ma dau jos si sa le pun, in parbriz, cate o invitatie "la vals" :ga ...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare