Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cherokee 2.5d

windwalker

Postări Recomandate

Re: Cherokee 2.5d

Motoarele nu sunt vazute ca extrem de fiabile. Sunt aceleasi ca si 2.5td de pe ceva modele de alfa, frontera, chrysler voyager si alte masini.

Au probleme cu chiulasele in caz ca le supraincalzesti sau nu intretii bine sistemul de racire.

Per total eu sunt multumit de al meu, iarna aceasta a fost mai de incredere decat un golf4 tdi.

• Like 1

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator RazvanS

http://www.vmmotori.it/en/01/01/index.jsp

uite aici firma producatoare .. si masinile care sunt echipate cu motoarele lor

trebuie sa ai grija tot timpul sa fii ok cu uleiul si sistemul de racire

daca arzi garnitula la chiulasa .. gata .. deformezi si chiulasa si l-ai futut.... eu m-am tot uitat pe forumuri prin uk si germany .. si parerile sunt impartite ...

am vazut si 2 motoare busite (ambele pe cherokee xj 2.5 CRD)

• Like 1
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

cel mai prost motor care a existat vreodata, e motor italian de pe alfa romeo, pana si italienii fug de ele. Se incalzeste si nu-i mai dai de cap. Are 4 chiuloase , nu stiu daca se poate sa-i pui motorul de pe fiat croma , lancia, este identic numai ca are o singura chiuloasa. Eu am un Cherokee cu motor de renault 2,1 td , este absoult de bun si fiabil.

• Like 1
Link spre comentariu

cel mai prost motor care a existat vreodata, e motor italian de pe alfa romeo, pana si italienii fug de ele. Se incalzeste si nu-i mai dai de cap. Are 4 chiuloase , nu stiu daca se poate sa-i pui motorul de pe fiat croma , lancia, este identic numai ca are o singura chiuloasa. Eu am un Cherokee cu motor de renault 2,1 td , este absoult de bun si fiabil.

Motorul la cheroke model 98/99 nu este cu 4 chiulase, este un motor cu calculator, are power si este mai fiabil decat cele anterioare de 2,5 cu 4 chiulase.

• Like 1
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

Motorul la cheroke model 98/99 nu este cu 4 chiulase, este un motor cu calculator, are power si este mai fiabil decat cele anterioare de 2,5 cu 4 chiulase.

SORRY ASTA NU O STIAM, in momentul in care am vazut ce motoare au pus nu m-am mai interesat de ele

• Like 1
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare