Vizitator redscarlet Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 Alina mi-e prenumele... si ii multumesc lui WorkMAN ca m-a invitat aici, printre voi.. Cat despre poze (noi) cu masina mea, care inca nu e de teren (dealtfel, un amic dotat cu Pinzgauere si mai stiu eu ce balauri de-astia a numit-o "botoshel", pentru ca "e mica si gingasha ca un botosel de bebelush"), undeva spre inceputul saptamanii viitoare. Pana atunci... v-am dat binete doar. La un moment dat poate va voi cunoaste si eu (vad ca intre voi va stiti bine...) si atunci nu va mai fi chiar asa glacial totul.. Wish me luck, I'm new around... 8). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat August 31, 2007 Partajează Postat August 31, 2007 @ Ucenica, hamat5, vstef_is Ok...luni, undeva in jurul pranzului, promit poze noi... Prafuite, sper...sau macar plouate, depinde cum va fi in week-end... @gabi_G Sa fie! (multumesc pentru invitatie si luni, deasemenea, poze cu anvelopele din balcon, rezervate sezonului rece, sa vedem ce nota iau acelea). @MagnuM Mea culpa, nu am apucat sa acord atat de multa atentie acestui detaliu... dar pentru mine esti acelasi, indiferent de nick. :) Blue Chevy Silverado nu am mai vazut la nimeni de aici. @all Multumesc pentru urari... mi-as dori sa nu va dezamagesc, in final. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Deci... (fara "deci"). @ionutzt, vstef_is Sunt total de acord... Practic, de asta m-am si inscris pe forum. L-am cumparat in iunie, i-am schimbat amortizoarele, flansele, un cap de bara plus ulei si ceva "devices", am aranjat putin partea electrica, in august am inceput sa vad ce inseamna un 4x4, iar acum m-am inscris pe forum special ca sa am de-a face cu ceva cunoscatori. Accept orice observatie. Si sfat, sugestie etc.... @Koala :roll: Sa zic asa... am ceva... cica speciale pentru iarna... dar acum, cand am vazut ce anvelope aveti voi toti, sunt convinsa ca imi trebuie unele noi noutze, cel mai bine si cu jante din tabla... Deci... undeva la sfarsitul lunii sper sa ma pot lipsi de intreaga suma...si sa ma pregatesc pentru Baia Mare.. @gepetto :y Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Septembrie 3, 2007 Partajează Postat Septembrie 3, 2007 Alina, nu cred ca e necesar sa bagi banii si in jante de tabla ... e suficient doar sa iti cumperi 5 cauciucuri bune, si poti merge linistita cu jantele pe care le ai ... ... eu am jante de aliaj [ asa am luat masina din Germania ] si am pus pe ele cauciucuri profil MT si cu asta basta ... pentru "excursii" si "iesiri" [ cum au fost cele de la Cheia, Sibiu si cum va fi si cea de la BaiaMare ] sunt mai mult decat suficiente ... ref. la marca / modelul cauciucurilor : ... convingerea impartasita de majoritatea celor de pe aici este ca marca de cauciucuri BFGoodrich / modelul de profil MT [ MudTerrain ] sunt idealul pentru cei ca noi [ amatorii pasionati ] ... eu din acestea am pe masina acum si, dupa ~ 10.000 km rulati majoritatea pe asfaltul bucurestean, arata ca noi ... din cele ce mi s-au spus, vor rezista ~ 40-50.000 km, deci au o durata de viata decenta ... gumele arata misto pe masina, nu sunt zgomotoase in mers si nici nu vibreaza urat ... in plus, se descurca mai mult decat multumitor in teren ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Septembrie 7, 2007 Partajează Postat Septembrie 7, 2007 @ koala Ok... Multumesc pentru info.. Intr-adevar, am vb cu Gabi si mi-a propus ceva in genul asta, mi-a atras atentia ca ce am acasa nu sunt bune pentru ca s-au tocit rau de tot...ma rog. Ideea este ca pana la urma, daca ajung la Baia Mare (undeva spre sf saptamanii viitoare dau un raspuns sigur), cu alea vechi vin.. asa, de inceput. S-au mai schimbat planurile intre timp... Cat despre jantele de tabla, am inteles ca nu e neaparat nevoie sa le schimb, insa as vrea sa am doua randuri de cauciucuri cu doua randuri de jante. Imi este mai usor sa schimb doar rotile decat sa schimb cauciucurile de fiecare data.. de bani nu mai zic... Oricum, in ac we aflu ce fel de jante am la un amic acasa (de passat am inteles...) si poate obtin un troc, ceva... pe undeva. Vedem. :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Septembrie 24, 2007 Partajează Postat Septembrie 24, 2007 jantele sunt la domnul trooper (alt racan?! acu' mi-a picat fisa :grin: ) in pantelimon si sunt free pentru cine le vrea. sunt chiar jante de samurai (alt soldat, ca sa vezi!), trebuiesc sablate (sau curatate cu o perie de sarma /chimic) si vopsite. eu zic sa le-nhati si sa le-ncalti ca merita. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Septembrie 27, 2007 Partajează Postat Septembrie 27, 2007 sa le folosesti cu placere. mi-a trecut prin cap ca pentru baia mare (ce spume am ca nu pot veni :evil: :evil: :evil: ) nici nu trebuie sablate/vopsite etc... doar niste anvelope si la treaba... asa ca... dati-mi motive sa va invidiez si sa ma enervez si de data asta ca sa fie ultima. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate