Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Fan LR...

Mugur

Postări Recomandate

"Coolectie"

Felicitari pentru colectie!

Nu stiu daca iti amintesti ca ne-am intalnit odata la Anglo Cars si mi-ai spus un mare adevar: in spatele volanului oricarei masini de teren sta un baietel de opt ani! Mai adaugi si restul de ani pana la varsta actuala (ex la mine 40) ca sa poti sa indeplinesti dorintele baietelului de opt si e OK!

Si eu am capatat (e drept mai de curand) virusul LR cu radacina Defender 110 Td5. Am si un inceput de colectie care contine pe langa sapca, insigne, tricou, miniaturi si un desfacator de bere LR pe care il putem folosi la un schimb de experienta!

:h5

Felicitari inca o data!

Teddy

Cei care asteapta au parte de lucruri bune. Cei care incearca au parte de lucruri si mai bune...!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: "Coolectie"

Felicitari pentru colectie!

Nu stiu daca iti amintesti ca ne-am intalnit odata la Anglo Cars si mi-ai spus un mare adevar: in spatele volanului oricarei masini de teren sta un baietel de opt ani! Mai adaugi si restul de ani pana la varsta actuala (ex la mine 40) ca sa poti sa indeplinesti dorintele baietelului de opt si e OK!

Si eu am capatat (e drept mai de curand) virusul LR cu radacina Defender 110 Td5. Am si un inceput de colectie care contine pe langa sapca, insigne, tricou, miniaturi si un desfacator de bere LR pe care il putem folosi la un schimb de experienta!

:h5

Felicitari inca o data!

Teddy

Multumesc, la fel ! :grin: :h5 :be

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
da pe asta n-o ai sigur!

______________________________________________________________________________________

Nu am asa ceva deoarece nu sunt colectibili !... :roll: 8) :grin:

Oricum felicitari pentru piesa unicat si sa-i porti cu placere !... :roll: 8) :grin:

Link spre comentariu

poti sa gasesti toate chestiile astea inclusiv un catalog la orice dealer respectabil. eu le iau de la http://www.lrch.nl ,la shop, e mai ieftin asa. daca arunci o privire pe acolo o sa gasesti tot felul de ciudatenii. fireste, acolo nu-i nici jumate din ce vind de obicei. cu ocazii speciale apar brichete zippo, bricege, umbrele si cani cu toate seriile LR, biciclete chiar si caruturi pentru copii.
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare