Niva Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 Solicit furnizor de piese troliu T-max 9500 , sistemul de frinare si capacul de aluminiu cu dinti ( care e si una din prinderile pe placa a troliului). Nu mi-ar strica si un manual de montarea sistemului de frinare , ca se pare ca am citeva piese in plus (cilindrii de 5x3 mm , 2 buc) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: SOS piese pentru T-Max 9500 Daca nu ai rezolvat suna-ma. Exista ORICE piesa pentru T-MAX , majoritatea sunt pe stoc si se pot si aduce in aproximativ 2 Saptamani . Cateva exemple de piese pe stoc , pentru curiosi :) Carbuni,Garnituri "plastic" Tambur Cablu, Talpi prindere (Motor si Cutie ) , Manete de comanda , Relee si lista mai continua . Am incercat sa aduc cat mai multe piese de schimb (sa fie pe stoc ca nu se strica otelul ) deoarece din experienta la "Noi" nu gasesti nimic . Salutari, Calinvas P.S. Trimisesem Nr de tel pe PM l-ai primit atuncea ?? calinvas Message subject: Re: Trolii si accesorii T-MAXFolder: Sent messages 0722 209 699 Sent: Mon Jul 06, 2009 9:06 am View message Niva Message subject: Re: Trolii si accesorii T-MAXFolder: Inbox un nr de telefon? Sent: Sun Jul 05, 2009 8:08 pm http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate