dalmatianul Postat Iulie 4, 2009 Partajează Postat Iulie 4, 2009 as dori un sfat cine ma poate ajuta linga butonul pt pozitia de ceata la samurai cel din stinga soferului exista inca o mufa suplimentara identica si as vrea sa leg pe aceasta mufa tot cu un buton identic doua proiectoare binenteles si un releu de protectie si as dori sa stiu unde ajung capetele acestui circuit mentionez ca sunt trei fire rosu cu puncte negre rosu simplu si galben am incercat sa le identific dar ele sunt izolate impreuna cu celelalte fire multumesc :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iulie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene apropo nu ma ajuta nimeni cu aceasta problema suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iulie 5, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene sau macar o parere ar fi bine venita suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene Salutare! Cred ca ar fi mult mai simplu daca te-ai multumi sa pui doar butonul respectiv, apoi sa incepi sa faci tu circuitul electric. E mult mai simplu, in opinia mea sa tragi cateva fire noi si sa montezi un releu, decat sa te apuci sa dai de capatul unor fire care sunt deja matisate in instalatia originala. Bafta si spor la lucru. Intr-o jumatate de ora trebuie sa-ti fie gata lucrarea! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 5, 2009 Partajează Postat Iulie 5, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene Exact . Si fara riscul de a praji ceva la o instalatie pe care nu o cunosti suficient. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Iulie 6, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 6, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene stiu si pina la urma asa voi face dar eram curios pt ce este acel circuit suplimentar am un buton la care se potriveste mufa respectiva daca nu atunci voi merge cu circuit separat inca mai astept sugestii multumesc :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Septembrie 8, 2009 Partajează Postat Septembrie 8, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene incearca cu un aparat de masura,vezi ce ai acolo,12V ,masa si mai ce?Poate nu ai nici una din ele si atunci nu ai cum sa legi proiectoarele suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene proiectoarele le-am legat separat cred ca acel circuit este pt dezaburirea lunetei va multumesc :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene Ptr o protectie absoluta: faci circuit separat ptr proiectoare legat direct pe baterie ptr a nu suprasolicita celelalte circuite care nu au fost prevazute ptr asa ceva, obligatoriu cu releu si siguranta! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene proiectoarele le-am legat separat cred ca acel circuit este pt dezaburirea lunetei va multumesc :h5 Crezi ca te-ar ajuta o schema electrica a instalatiei de samurai ? daca da pot sa o postez :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Septembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene nu ar strica daca o ai cine stie poate au si altii nevoie multumesc inca o data pt ajutor sincer eu am folosit un buton identic pt halogene cu cel de la stopul de ceata si de aceea m-ar fi interesat mufa respectiva pt ca aceasta este identica cu butonul respectiv si nu mai trageam alt circuit suplimentar de cabluri :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene Fa mah frate cum te-a invatat Yonut mai sus si nu te mai complica atat! E mult mai simplu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Septembrie 18, 2009 Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene Schema electrica promisa Sam-Electrica.doc - 3.1 Mb SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Septembrie 18, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene multumesc :x suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene ...ce va place sa va mai complicati! :uameni si dupa aia va mirati de ce s-au aprins masinile in teren! :ha: nu trebuie sa papa si nea electricianu o paine alba dupa aia? :x :) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene salutare sa nu mai deschid alt post atasez 2 scheme de montare a proiectoarelor.Astept opinii sau diverse completari.Si ca o intrebare ca nu mai tin minte exact : cum trebuesc legate cele 2 proiectoare in serie sau paralel ? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene Legarea a doua sau mai multe proiectoare se face ca in prima schema care ai postat-o :hi SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: circuit suplimentar buton pt halogene multumesc. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate