dangerous Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 stie cineva care este presiunea corecta pentru anvelope cu dimensiunea 255/60/15 ? cam topaie pe sosea si am impresia ca presiunea e cam mare( 3 atmosfere) Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: presiune anvelope Nu ai impresia. Asa e. 2 atmosfere ar trebui sa fie suficient. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: presiune anvelope Depinde la ce acaret folosesti anvelopele cu asa presiune. Poate vrei sa ghicim :uameni Daca citesti prin forum gasesti informatiile :hi SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Iulie 9, 2009 Partajează Postat Iulie 9, 2009 Re: presiune anvelope 2 atmosfere suficient,dar nu din cauza anvelopelor topaie :banana :banana suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat August 31, 2009 Autor Partajează Postat August 31, 2009 Re: presiune anvelope joi am facut o expeditie pe Transfagarasean. verificasem presiunea la roti cu aproape o luna in urma si era reglata la 2 atm.Pe drumul spre cabana Capra am observat ca masina topaia cam tare si am verificat presiunea din nou,de data acesta presiunea era 2.5 atm(crescuse intre timp). Pe stalpul usii din dreapta parca este indicata presiunea 1.6 atm.Am reglat presiunea rotilor la 1.6 atm.Intrebarea mea este : In cazul in care dimensiunea anvelopelor mele este 255/60/15 se mai respecta indicatiile [/b]producatorului(1.6 atm) ? practic nu este indicata decat presiunea corecta NU si dimensiunea anvelopelor. Dupa cate stiu eu dimensiunea anvelopelor originale este 205/75/15 La 1.6atm mi se pare cam coscovita si parca trage mai greu (sau asa am eu impresia) dar este mult mai stabila . Deci astept comentarii si o valoare corecta a presiunii ! Cu stima Dany Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: presiune anvelope 2atm sunt de ajuns....dar cu ce masina te dai? e secret de stat de nu spui? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
icXu Postat August 31, 2009 Partajează Postat August 31, 2009 Re: presiune anvelope Presiunea max este afisata pe anvelopa, eu personal o las mai jos cu aprox 10% decat este maximul. My Build: ARO Spartana Offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: presiune anvelope joi am facut o expeditie pe Transfagarasean. verificasem presiunea la roti cu aproape o luna in urma si era reglata la 2 atm.Pe drumul spre cabana Capra am observat ca masina topaia cam tare si am verificat presiunea din nou,de data acesta presiunea era 2.5 atm(crescuse intre timp). Cam mare variatia aia. Baga azot in anvelope :) Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Septembrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: presiune anvelope 2atm sunt de ajuns....dar cu ce masina te dai? e secret de stat de nu spui? :grin: este vorba de o Vitara 1.6 8v. Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: presiune anvelope E normal sa-ti creasca presiunea. Capra e la 2000m altitudine unde presiunea atmosferica e mai scazuta. Acolo si o punga de pufuleti vidata daca o urci sta sa plezneasca. Cica azotul ar fi rezolvarea. Eu personal, nu dau doi bani pe chestia asta cu azotul. Aerul e sfant, singuru lucru de pe planeta asta pentru care inca nu e nevoie sa platesti ;) Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: presiune anvelope 2 atm pe fata , in caz ca mergi in expeditii si esti incarcat pui pe spate 2.2 daca nu o lasi la 2 depinde de incarcatura , iar daca te dai prin noroaie o lasi sub 1.5 atm Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nel Postat Septembrie 1, 2009 Partajează Postat Septembrie 1, 2009 Re: presiune anvelope Eu pe samurai am 275/15 si bag in roti 1,5 ca altfel topaie rau chiar si pe asfalt. :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 2, 2009 Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: presiune anvelope stie cineva care este presiunea corecta pentru anvelope cu dimensiunea 255/60/15 ? cam topaie pe sosea si am impresia ca presiunea e cam mare( 3 atmosfere) in primul rand ce anvelope ai? la mine la o masina de cca 1.6 tone incarcata la 2 tone ( bullbaruri , troli si scule ) pe sosea bag 1.4 atm si in teren 0.6 atm la gume de teren ( Bogger ) ... la gumele de "ceata" Mischelin AT, pe sosea 2 iar in teren 1.2-1.4 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangerous Postat Septembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2009 Re: presiune anvelope stie cineva care este presiunea corecta pentru anvelope cu dimensiunea 255/60/15 ? cam topaie pe sosea si am impresia ca presiunea e cam mare( 3 atmosfere) in primul rand ce anvelope ai? la mine la o masina de cca 1.6 tone incarcata la 2 tone ( bullbaruri , troli si scule ) pe sosea bag 1.4 atm si in teren 0.6 atm la gume de teren ( Bogger ) ... la gumele de "ceata" Mischelin AT, pe sosea 2 iar in teren 1.2-1.4 am atasat o poza cu anvelopele dimensiunile sunt : 255/60/15 in poza sunt "umflate" la 1.6 atm cf indicatiilor inscrise pe stalpul usi din stanga Ma gandesc in mod activ la o semnatura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 (editat) Re: presiune anvelope Ma poate ajuta cineva si pe mine ?! Am un Pajero Swb cu roti Insa Turbo Ranger 255/55 r18 si as vrea sa stiu carw ar fi presiunea corecta in roti. Am avut 2 si 2 si mi se parea ca prea scutura si se simtea ai in volan si acum am 1.5 fata si 1.6 spate. E putin ? La 2 , m-am uitat si roata era putin ovala Editat Iulie 24, 2015 de Gabriel d You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabriel d Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Re: presiune anvelope Imi cer scuze de offtopic, acum am vazut abia unde am postat. You can go fast :Hr , but I can go anywhere :jp1:ha3:ap Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Re: presiune anvelope si unde ar trebuii postata intrebarea colegului ca am si eu una asemanatoare legata de presiune pentru un Terrano Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 24, 2015 Partajează Postat Iulie 24, 2015 Re: presiune anvelope Ar TREBUI postate la sectiunea corespunzatoare masinii respective.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate