sfatupopular Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 VA SALUT CAVALERI AI NOROAIELOR ...proaspat posesor de samurai,sper sa gasesc aici sprijin si suport pentru a avansa de la stadiul de novice,macar pana la nivelul unui conducator de 4x4off...am dealuri f multe in curtea de arges...deci am unde sa exersez...masina este incredibila,parca ar fi crescuta in padure...nu are niciun fel de modificare si sunt impresionat de comportamentul in afara drumului... ...sper sa-mi gasesc si eu locul printe voi... daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: hop si eu.. Bine ai venit :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: hop si eu.. :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 7, 2009 Partajează Postat Iulie 7, 2009 Re: hop si eu.. :W in :cl Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: hop si eu.. Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: hop si eu.. Bine ai venit! :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
columbianu Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: hop si eu.. :W in :cl :gr1 :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: hop si eu.. :W in :cl Ce se inmultesc veveritele :banana :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: hop si eu.. :W Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: hop si eu.. :W :Gr :tr nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: hop si eu.. :W [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: hop si eu.. bun venit Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: hop si eu.. Salutare si bun venit :W Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator van Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: hop si eu.. :W in :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: hop si eu.. Bine ai venit! :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: hop si eu.. :W ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iulie 8, 2009 Partajează Postat Iulie 8, 2009 Re: hop si eu.. :tr :W U Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate