Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

folii pe geamuri?

sfatupopular

Postări Recomandate

..a avut cineva probleme cu geamurile?...la rasturnare?

...sunt niste folii de securizare care tin gemul si nu te tai in cioburi daca se sparg...merg doar pe geamuri drepte,sau cu o singura curbura...

...dau si o rezistenta mai mare la geamuri..

...sunt ca cele fumurii,doar ca sunt mai groase si mai rezistente...

daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: folii pe geamuri?

Unele sint duplex -un sandvis din doua geamuri cu o folie groasa la mijloc, altele securit , tempered - sticla calita termic ,cu tensiuni interne permanente,care in caz de schimbarea unei dimensiuni,chiar si o zgirietura mai mare,se sparge in corpuri mici.Duplexul ramine intreg dar spart , tinut de folia de plastic .Exista folie de securizare , se foloseste ca atiefractie, dar nu recomand.M-am rasturnat cu masina si am iesit spargind geamul lateral, eram cu rotile in sus, si era singura posibilitate , usile erau blocate in pamintul moale. Cu folie, cine stie.....

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Nu trebuie neaparat sa pui folie securizata, poti sa pui si folie normala ca e buna. Am vazut odata unul beat noaptea pe strada care satul de viata a pus mana pe o bata si a inceput sa dea in geamuri la masini...a spart vreo 3-4 si a ajuns la unul ce avea folie ...a dat de cateva ori si nu s-a spart!! Acuma..ori era obosit ..ori chiar a tinut ca avea folie :banana Oricum ar fi...personal cred ca chiar daca s-ar sparge geamul , fiind lipita folia tot l-ar tine la un loc...

Bafta

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Nu trebuie neaparat sa pui folie securizata, poti sa pui si folie normala ca e buna. Am vazut odata unul beat noaptea pe strada care satul de viata a pus mana pe o bata si a inceput sa dea in geamuri la masini...a spart vreo 3-4 si a ajuns la unul ce avea folie ...a dat de cateva ori si nu s-a spart!! Acuma..ori era obosit ..ori chiar a tinut ca avea folie :banana Oricum ar fi...personal cred ca chiar daca s-ar sparge geamul , fiind lipita folia tot l-ar tine la un loc...

Bafta

te-ai mirat de el si l-ai deokeat ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare