Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zil 157 - under-reconstruction

Vizitator Calin78

Postări Recomandate

Vizitator Calin78

Sint fericitul posesor al unui Zil 157 la care am inceput restaurarea. Am vazut pe un topic ca mai sint posesori de acest model de camion si as vrea sa-i intreb de unde si-au facut rost de anumite piese pt. el. As avea si eu nevoie de niste accesorii pt. el.

Asa arata dupa achizitie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Calin78

Re: Zil 157 - under-reconstruction

cum l-ai luat de la armata?

l-am cumparat.

Am mai facut cate ceva pe la el.

-am reconditionat farurile si protectiile lor

-am sablat + grunduit capote, aripi, grila, bara fata, opritoarele cupla spate

- am curatat si grunduit obloanele si inchizatoarele

-i-am pus 2 stopuri aftermarket pe spate fiindca originalele ai disparut

-am facut rost de generatorul electric (aproape nou) al masiii (a fost autoatelier)

-spatele aproape l-am terminat

Pun si ceva poze cu el inainte si dupa lucrari

Link spre comentariu

Visul meu este sa organizez un Trial pentru camioane. Nu am crezut ca voi putea vreodata dar , din cate vad sunteti din ce in ce mai multi care aveti asa ceva si, cine stie, poate ca o data tot se va putea face.

:bravo

Link spre comentariu

Macar o parada sa facem dupa ce le terminam.

Spor la lucru, poate mai schimbam experiente.

Ai vreo idee cum putem imbunatati directia (anume lipsa servodirectiei)? Ca ma rupe la muschi...

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

Vizitator mertan

Macar o parada sa facem dupa ce le terminam.

Spor la lucru, poate mai schimbam experiente.

Ai vreo idee cum putem imbunatati directia (anume lipsa servodirectiei)? Ca ma rupe la muschi...

da rusii de ce nu s-au gandit la servo? ca doar nu e lada 1025. ??? tind sa cred ca le foloseau rusoii aia mari cu votka in cap.

http://i96.photobucket.com/albums/l189/mertan_2006/unknown-truck-02.gif

Link spre comentariu

Sint fericitul posesor al unui Zil 157 la care am inceput restaurarea. Am vazut pe un topic ca mai sint posesori de acest model de camion si as vrea sa-i intreb de unde si-au facut rost de anumite piese pt. el. As avea si eu nevoie de niste accesorii pt. el.

Am scanat manualul de utilizare si intretinere, in romaneste. Ai nevoie?

Daca da, sa imi spui cum ti-l trimit. Are 12MB, cred ca s-ar putea si pe e-mail.

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

Vizitator Calin78

[quote="mihaituk

Daca da, sa imi spui cum ti-l trimit. Are 12MB, cred ca s-ar putea si pe e-mail.

Mi-ar prinde bine manualul, il am si eu dar e in rusa si nu pricep nimic din ce scrie pe acolo. O sa trimit adresa de mail pe PM.

Cat despre servodirectie mie nu imi pare sa mearga chiar asa greu, mai mult ma nemultumeste ca vireaza foarte putin, ca sa iei un viraj mai strans trebuie sa faci mai multe manevre.

Hai ca mai pun vreo 2 poze si scuze pt. greselile din postul de mai sus, am scris aseara pe intuneric si nu prea nimeream tastele.

Am si un mic filmulet pe tubbies, il pot pune aici?

Link spre comentariu

Vizitator mertan

nr de leasing pana in 2012? :ca si daca nu iti este cu suparare... cam cat costa asa o bijuterie?

Link spre comentariu

Vizitator Calin78

nr. l-am pus doar asa pt. poza, era urat doar cu suportul ala gol. Nu este valabil, era pana in data de 12/2002.

Despe pret pot sa zic ca a fost mai mult decat decent.

Link spre comentariu

Visul meu este sa organizez un Trial pentru camioane. Nu am crezut ca voi putea vreodata dar , din cate vad sunteti din ce in ce mai multi care aveti asa ceva si, cine stie, poate ca o data tot se va putea face.

Max, daca vreodata vei face un trial pt camioane, promit ca vin si eu cu DAC-ul din semnatura :grin:

.... Am si blocant spate :h5

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Omule esti chiar tare sincer iti urez multa bafta si putere de munca sa termini ce ai inceput.Chiar mi-as dori sa merg cu o astfel de masina.Bafta.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Am scanat manualul de utilizare si intretinere, in romaneste. Ai nevoie? Daca da, sa imi spui cum ti-l trimit. Are 12MB, cred ca s-ar putea si pe e-mail.

Daca folosesti yahoo pentru e-mail, nu vei reusi! Este limitat la 10MB...

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Vizitator Calin78

Omule esti chiar tare sincer iti urez multa bafta si putere de munca sa termini ce ai inceput.Chiar mi-as dori sa merg cu o astfel de masina.Bafta.

Mersi, mai am de lucru destul de mult si merge greu ca trebuie sa fac tot de unul singur. Nimeni nu vrea sa ma ajute

O duc eu cumva la capat toata treaba.

Link spre comentariu

Vizitator Calin78

sper ca nu te superi ca intreb dar cat ai dat pe el?

Am dat destul de putin pt. ca nu era in stare de functionare si lipseau multe piese de pe el.

Motorul avea 3 supape blocate. A avut lipsa compresorul de aer, oglinzile laterale, lampi spate, bordul cu ceasurile, aeroterma si manerele de ridicat/coborat geamuri.

Dar am reusit sa fac rost de ele, compresorul l-am primit nou nout, invelit in ziare cu vaselina. Si am mai facut rost si de un generator electric tot Zil de 1.8 Kw (al masinii) tot nou. Functioneaza impecabil generatorul, nu-l l-as da pe unul din astea noi de la Praktiker sau Metro.

Link spre comentariu

asa ceva?http://www.youtube.com/watch?v=mi8SlYGt0YM

bafta la reconstructie si poate daca treci si locatia in profil poate se gasesc colegi sa vina si pe la tine...nu toata lumea stie ca esti din Arad :h5

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
Vizitator Gath

S-a mai strins unul disponibil si interesat.....;)

Link spre comentariu

Vizitator Gath

Ai cumva manualul de ZIL131?

Link spre comentariu

Ai cumva manualul de ZIL131?

Nu, numai pentru Zil 157.

T O Y O T A

OFFROAD CLUB SIBIU

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salut!

Daca ai terminat restaurarea pana acum pune niste poze sa ne delectam si noi muritorii de rand cand stam la tastatura :happy .

Iti urez numai bine si sa ai parte de bucurii si fara evenimente! :hi

P.S.Am avut ocazia sa merg cu asa ceva si......am ramas impresionat.

bau bau
Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare