pitonul Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Amenda rovinieta. @zoli : thunder rock a scris corect ca tolonul il ridici de la politia care ti l-a eliberat , nu care ti-l retine Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iulie 12, 2009 Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Amenda rovinieta. Corect! Mea culpa, nu am citit atent. Multam' de atentionare :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iulie 12, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2009 Re: Amenda rovinieta. Eu nu cred ca se bucura, era o gluma. Amenda nu cred ca o s-o platesc. M-au enervat ca erau in interiorul localitatii care este lipita de Targoviste. Adica sunt mai catolici decat Papa. Puteau sa stea in afara daca se vroiau foarte obiectivi. Cam la fel cum am vazut un radar chiar in dreptul indicatorului de intrare in localitate. O sa va anunt daca mai trebuie mers la R.A.R. sau nu. Cei de la R.A.R. Targoviste au spus ca da. Sa vedem ce zice politia. Numai bine. Radu 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Amenda rovinieta. Revin. Recuperarea talonului s-a facut doar in baza chitantei de plata a rovinietei si bineinteles, cel mai important, a dovezii (trebuie sa ai si buletinul la tine). Deci NU trebuie mers la RAR, si nici nu ii intereseaza daca ai platit amenda; doar sa ai platita rovinieta (chiar daca nu mai circuli cu masina!). "Made in Romania" 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iulie 21, 2009 Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Amenda rovinieta. si pana la urma pe ce perioada ai facut rovigneta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iulie 22, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Amenda rovinieta. Pentru recuperarea talonului poti sa o faci pe orice perioada. In cazul meu s-a facut pe un an, dar nu mai merg eu cu masina ci un prieten (este vorba de un Renault 18). El a platit-o. Eu merg cu Frontera si nu am rovinieta. Majoritatea celor care isi ridicau taloanele, platise rovinieta pe o saptamana. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate