Tractozaur Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Am deschis acest topic cu scopul de a nu mai "contamina" :ha: topicul Off-Road Runners Team - Nissan Patrol Only! Zi-le Yonutze in ritm manelistic ca si asa am vazut ca iti plac! :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Balacareala din Delta :))) In ritm manelistic iti inchid acest topic ... Nu se face asa ceva ...si in acelasi ritm iti spun ca ar trebui sa te calmezi si sa judeci DREPT asupra celor intamplata acolo si acasa! Nu sunt singurul NEBUN, suntem mai multi (de fapt toti suntem nebuni in afara de tine :ha: )... :beat :care :y Nu caut scandal , tu ai deschis acesta discutie desi convenisem initial impreuna sa facem altceva! Nu intru in amanunte DAR daca vrei sa ne balacarim ai PM-ul si telefonul meu! Salut si respecte, Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Balacareala din Delta :))) Sustin decizia lui Yonutz de a inchide subiectul. Forumul a fost gandit pentru alt gen de discutii! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate