costelcar Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Stiti unde pot gasi niste bare transversale sa pot pune o cutie porbagaj deasupra? Masina nu are nimic (logitudinale sau alte chestii vizibile), singura varianta ce-am gasit-o eu sunt bare Thule, cu vreo 700 lei, iar daca mai pun si cutia dublez valoarea masinii deja :) E Vitara '94 4 usi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Bare transversale Vitara 4 usi asa ii zice pe factura: "portbagaj standard supra 2" vezi ai grija ca exista doua modele,difera lungimea tevilor,dar tind sa cred ca celalat model e supra3 sau 1,altceva ne. vreau sa-ti zic ca se potriveste perfect,succes. gasesti la metro,selgros,carfur,etc 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelcar Postat Iulie 13, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: Bare transversale Vitara 4 usi Mersi fain, cred ca am avut un de-ala in mana si am zis ca sigur nu merge, si fug acum in oras sa vad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat August 25, 2011 Partajează Postat August 25, 2011 Re: Bare transversale Vitara 4 usi salut Costel:P am luat masina de la tine si vad ca ma confrunt cu aceiasi problema:))) caut si nu gasesc nicicum sistemul de prindere pentru bare transversale. Am cautat aici si am gasit topicul tau. Vad ca e mai vechi, cum ai rezolvat pana la urma? Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 2, 2011 Partajează Postat Septembrie 2, 2011 Re: Bare transversale Vitara 4 usi Sper ca din 2009 pana acum fie si-a gasit fie a gasit o alta masina la care sa poata cumpara bare S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelcar Postat Decembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Bare transversale Vitara 4 usi Salutare. Scuze pentru intarziere, dar nu mi-a ajuns notificare de raspuns la thread. Mare dreptate avea ultimul interlocutor :) Ieri mi-am cumparat bare Thule pentru noua masina, Terrano. Bogdan, eu am cumparat barele respective din Metro, se potrivesc pe masina, stau foarte bine, am avut cutie portbagaj, DAR ploua in masina :) Se aduna ceva cheder si picura bine inauntru, banuiesc ca se poate rezolva cu ceva peteceli. Daca te intereseaza, mai am barele prin garaj, suna-ma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Decembrie 19, 2011 Partajează Postat Decembrie 19, 2011 Re: Bare transversale Vitara 4 usi Salut...inca ma mai intereseaza ca nu am mai avut timp sa caut si am avut alte prioritati. Daca le mai ai si sunt in stare buna as vrea sa le cumpar eu dar nu anul asta :) o sa te sun atunci..mersi! Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petricaiancu Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: Bare transversale Vitara 4 usi Salutare. Scuze pentru intarziere, dar nu mi-a ajuns notificare de raspuns la thread. Mare dreptate avea ultimul interlocutor :) Ieri mi-am cumparat bare Thule pentru noua masina, Terrano. Bogdan, eu am cumparat barele respective din Metro, se potrivesc pe masina, stau foarte bine, am avut cutie portbagaj, DAR ploua in masina :) Se aduna ceva cheder si picura bine inauntru, banuiesc ca se poate rezolva cu ceva peteceli. Daca te intereseaza, mai am barele prin garaj, suna-ma. m-ar interesa si pe mine , da un nr tel sa putem vorbii petirca,0745697276 :cl suzuki vitara 2.0 v6 vw jetta 1.6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wawa Postat Decembrie 21, 2011 Partajează Postat Decembrie 21, 2011 Re: Bare transversale Vitara 4 usi pt vitare, vedeti in topicul meu, se potrivesc cele de Passat model 2005- prezent. Eu le am pe masina, sunt prinderi Automaxi cod 020, bare transversale de aluminiu profil oval. cumarate de la Norauto, cu cca 350 lei tot setul. Calitate premium, acelasi nivel cu Thule gama de lux. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CRD Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Bare transversale Vitara 4 usi Cauta bari de la "Cruz".Sunt mai ieftine si au si pentru Vitara 5 usi.Merg pe a mea perfect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ap3bogdan Postat Februarie 14, 2012 Partajează Postat Februarie 14, 2012 Re: Bare transversale Vitara 4 usi Am gasit pana la urma la un coleg pe forum asa ca rog administratorul sa inchida acest topic:tk P.S. Sunt cu prindere gheara pe chederul usii, nu a trebuit sa fac nicio gaura si se potrivesc perfect...cea mai ieftina varianta:D Land Rover Discovery 1 mail ap3bogdan@gmail.com tel 0745855228 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate