chevy Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 salut, caut cardan spate pentru geu LWB sau "manson" cardan fata,cel cu crucea cardanica. sau unde pot repara crucea cardanica care are un joc datorat lipsei gresarii. multumesc. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 13, 2009 Partajează Postat Iulie 13, 2009 Re: caut cardan spate pentru geu du-te la RomCardan...cauta pe google...e pe la semanatoarea...si fac treba super ! Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Iulie 14, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: caut cardan spate pentru geu du-te la RomCardan...cauta pe google...e pe la semanatoarea...si fac treba super ! nu am gasit nimic. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: caut cardan spate pentru geu o sa caut cartea de vizita de la ei si o sa-ti dau datele mai tarziu..... cruci cardanice ar trebui sa gasesti separat, iar cardan, daca il ai pe cel vechi, ti-l refac baietii folosind de pe el doar capetele...oricum au si cruci cu gresare.... revin mai tarziu cu datele lor de contact complete Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
theodor777 Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 (editat) Este mult mai simplu de cat pare,cruci gasesti aici http://www.crucicardanice.ro/cruci_card ... ordia4.htm pt cardanul fata si spate la 460 300 GD crucea este 31*88(respectiv in tabelul lor CR318)costa 150ron si o poate schimba un meserias binevoitor,adica unul care stie sa o scoata pe cea veche si sa o bage pe asta si sa o asigure(ele neavand sigurante).Nu te speria nu este chiar asa dificil cum pare,eu am schimbat una si chiar maine trebuie sa mai schimb una si la cardanul de fata.Cardane gasesti si la colegul nostru ROBERT,dar masoara inainte cardanul si spunei ce lungime are,pt ca si eu am vrut sa cumpar un cardan,care a fost mai mare,cu toate ca nu trebuia sa difere de la benzina la diesel.Restul variantelor sun f scumpe si au acelasi rezultat. Asta e crucea care-ti trebuie Editat Ianuarie 25, 2010 de doktor4carz Nu e rege ca LEU si masina ca GEU ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Iulie 17, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2009 Re: caut cardan spate pentru geu multumesc pentru info. nu,nu arata asa. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
theodor777 Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: caut cardan spate pentru geu multumesc pentru info. nu,nu arata asa. Ce an de fab. este masina ta? Nu e rege ca LEU si masina ca GEU ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
chevy Postat Iulie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: caut cardan spate pentru geu multumesc pentru info. nu,nu arata asa. Ce an de fab. este masina ta? 1992 in 5 usi. Are you sure,you want me to lead !!!??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
behashbeu Postat Iulie 26, 2009 Partajează Postat Iulie 26, 2009 Re: caut cardan spate pentru geu salut, caut cardan spate pentru geu LWB sau "manson" cardan fata,cel cu crucea cardanica. sau unde pot repara crucea cardanica care are un joc datorat lipsei gresarii. multumesc. poti incerca la sibiu la compa s.a. eu cu ei mi-am rezolvat problema cu cardanu. produc si repara cardane pt firme din germania. dc vrei caut contactul de acolo. Mercedes Gelandewagen. The best. Photo: http://picasaweb.google.com/bogdan.branzas Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: caut cardan spate pentru geu salut daca ai cardan cu sigurante la cruce poti sa le schimbi,daca sunt sertizate trebuie echilibrat dinamic la uni cardan Bucuresti tel: 021 3169169 (Splaiul Independentei 319 Hala OB 18)intradevar in curte la Semanatoarea.Daca vrei ieftin la Sibiu cu cruci Romanesti pot sa rezolv. sunama la tel: 0745010380 Liviu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat Martie 13, 2013 Partajează Postat Martie 13, 2013 (editat) Re: Reparatie cardan spate pentru geu Chiar daca este veche discutia tin sa precizez ca oriunde se schimba cruci , cardanul trebuie echilibrat! Echilibrarea reduce orice vibratie aparuta (poate nederanjanta atunci cand mergem cu gume grele pentru off ), vibratie care chiar daca este mica este distrugatoare pentru : cruci , culisanta , rulmenti si tampoane adica pentru tot ce este in legatura cu axul cardanic . Editat Martie 13, 2013 de CSGauto.ro ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc Postat Martie 26, 2013 Partajează Postat Martie 26, 2013 Re: Reparatie cardan spate pentru geu Mai poti incerca la RUNE. 300 lei echilibrat sau 1800 lei echilibrat plus cruci noi, de care vrei, capsulate sau cu gresare. http://www.rune.ro/prod05unicardan.html. De fapt UniCardan....s-a mai postat. :) Club 4X4 Brasov Aller guten Dinge sind drei. Differenzialsperre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 (editat) Re: Reparatie cardan spate pentru geu Fara intentie de a face reclama dar eu mi-am schimbat crucile la G 460 in Oradea la Dunedin cu echilibrare si tot ce trebuie si nu am avut nici o problema. Poate pentru cei din vestul tarii e mai usor cu transport / reparat etc. Editat Aprilie 11, 2013 de Astral - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate