Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor off road!!!

Postări Recomandate

Re: AJUTOR OFF ROAD!!!

Cinste voua domnilor pentru initiativa! :h5 Poate odata va fi o mana de ajutor pentru cineva.

Gherla: si imprejurimi Galloper, Patrol GR, Pinzgauer, Feroza, GPS, platforme, echipament recovery, alti oameni inimosi. Horia 0743667871

Dej: Nissan Patrol cu troliu si echipament recovery, experienta in domeniu Florin Nan 0741207112

Vasile Marginean 1977-2009
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 244
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Busu-le ...ideea e a lui worldscape ...Bullbar a dezvoltat-o si a "pus-o pe hartie" si centralizeaza datele ...Toate astea au un singur tel - lobby la imaginea offroadului romanesc inainte de a intra in ilegalitate si acest sport! Ptr asta trebuie parteneriate ... Acu intelesesi ideea? :h5

Busu-le ...ideea e a lui worldscape ...Bullbar a dezvoltat-o si a "pus-o pe hartie" si centralizeaza datele ...Toate astea au un singur tel - lobby la imaginea offroadului romanesc inainte de a intra in ilegalitate si acest sport! Ptr asta trebuie parteneriate ... Acu intelesesi ideea? :h5

Stiam si ca este ideea lui Worldscape si ceea ce incearca Bullbar sa faca si sper din tot sufletul sa si reusheasca.

Oricum imediat ce-mi pun mashina la punct ma bag si eu pe lista.

Ce legatura are cu topicul? Eu am precizat cine, ce si cum! Nu e nevoie decat de fapte, asa ca lasati teoriile deoparte! Daca mai mergeti pe "mana" asta va sterg posturile.

Link spre comentariu

Dan - 0723.359.655 , 0730.2000.97 , 0788.112.911(fara semnal pe zona mea de Trasfagarasan).

Cunostiinte: de prim ajutor si ajutor avansat, salvamontist, radioamator.

Echipamente ce pot fi puse la dispozitie: statii de emisie receptie, echipament de alpinism complet pentru aproximativ 5 persoane, truse de prim ajutor.

Eventual pot participa si cu cativa colegi pe care i-am "specializat" pe asa ceva.

Deocamdata fara masina!!! :sr

Zona de activitate Bucuresti, iar pe perioada verii Transfagarasan cota 1585

Editat de GMK
Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE!
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Iasi si limitrof;

una masina echipata ptr extrem,

alta masina 4X4 stoc;

platforma si cativa prieteni care vor veni si ei pentru a ajuta.

Bogdan 0745 - 779858

Editat de Angler

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

Subscriu si eu.

SUCEAVA si imprejurimi

Deci in afara de

Klez 0745913161

sunt si eu NeRv1(Daniel) 0744903935

la orice ora, truse de prim ajutor, statii emisie receptie de mana( - 4 bucati raza 3km), la nevoie grupam oameni fara probleme,

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Inca fara masina offroad, dar ca voluntar. In judetul Cluj, muntii Apuseni, M-tii Bihor, Padis, Belis, Marisel si ce mai este prin imprejurimi. Deocamdata va pot ajuta: cu una bucata voluntar, masina 4x2, harti, navigator, disponibilitate si responsabilitate.

Mircea

0742 105 936

In cautarea unei masini 4x4...
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...

Sovata(jud. Mures) si oriunde unde e nevoie- formatie volutara de salvamontisti,un membru chiar asistent SMURD. Masini disponibile: IMS,Suzuki Vitara ,Opel Frontera, + truse de prim-ajutor,echipament alpinism. In caz de nevoie pot sa fac rost de un tractor sau TAF.Tel: 0744248686- Szabi,sau 0744174274 - Zoli

Editat de lszabi
Link spre comentariu

Campulung Muscel si prin zona 0727183333 Dragos :hi

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare