Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor off road!!!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 244
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: AJUTOR OFF ROAD!!!

Domnilor, in urma actiunilor din ultimele zile mai multe Comandamente ale ISU au transmis felicitari membrilor CLUB4x4 din urmatoarele judete: Brasov, Buzau, Ialomita, Braila, Ilfov si Calarasi. Suntem luati in seama drept Unica formatiune profesionista privata de interventii extreme!. E de bine! Prin urmare, va rog sa considerati ca odata cu aceasta recunostere vine si o responsabilitate, adica nu poti sa spui ca ajuti si...tu ai treaba cu nevasta sau copilul!

Deci, va rog, sa va anuntati disponibilitatea pt interventii doar daca PUTETI in orice conditii, pt ca oamenii in nevoie nu astepata dupa programul domestic al dvs.

Acum sper sa nu ma certe Max pt folosirea numelui de Club 4x4 dar...eu asa am zis ca suntem toti cei care am colaborat cu autoritatile. Stiu ca unii sunteti modesti si nu vreti sa postati interventiile, dar va rog sa ni le spuneti. Este important sa putem sti si contoriza la nivel national aceasta colaborare si va asigur ca exista si beneficii pt noi, ca miscare sportiva!

Multumesc celor 21 de echipaje de pe acest forum care au participat "la vedere" sau "discret" la ajutorarea celor aflati in mare necaz! Doamne ajuta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca ar trebui "contorizati" toti ce care s-au oferit si facut un document pe care sa-l putem descarca si printa sa-l avem la indemina ,in masina .... ca pe vremea asta nu stii cum ramai in nameti.... si n-ai net sa vezi cine e din zona sa te ajute ...!

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Link spre comentariu

Aici exista o problema, pt ca e nevoie de sefi si subalterni, de oameni care sa nu cracneasca atunci cand vine vorba de ajutorarea semenilor. Suntem peste tot, dar avem agendele full! Aia e problema! Sau nu conteaza daca te oferi si tu n-ai masina sau ai o masina pe care o vor trage colegii! Nu stiu ce sa zic, dar ar fi bine sa ne organizam cumva! Vrea cineva sa se ocupe de asta?

Link spre comentariu

Aici exista o problema, pt ca e nevoie de sefi si subalterni, de oameni care sa nu cracneasca atunci cand vine vorba de ajutorarea semenilor. Suntem peste tot, dar avem agendele full! Aia e problema! Sau nu conteaza daca te oferi si tu n-ai masina sau ai o masina pe care o vor trage colegii! Nu stiu ce sa zic, dar ar fi bine sa ne organizam cumva! Vrea cineva sa se ocupe de asta?

data fiind locatia mea ma cam bag ca musca-n lapte , dar ma gindesc ca asta http://www.4x4response.net/ ar purea servi ca model/idee de organizare.

in belgia exista un forum LR mai mult sau mai putin cu membri prin toata europa si acolo e postata o lista cu locatiile si telefoanele membrilor la care se poate cere ajutor cind esti in belea in zona respectiva sau interventii unde e nevoie de 4x4 ( la noi in caz de furtuni , de obicei cind esueaza balene pe plaja) poate o asemenea lista ar merge si aici mai ales in timpul asta, eventual si cu canalul statiei radio la care se poate apela

Link spre comentariu

areal limitat de timp si responsabilitati de serviciu imi ofer ajutorul pt. o zona destul de restransa respectiv aprox. 20-30km in jurul DURAU(Ceahlau, jud. Neamt) daca nu pot veni personal gasesc 100% cel putin o masina dotata oferta fiind variata si oamenii saritori.

0754366231 sau 112 :)

Mesaj pt. straini:

Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni

Link spre comentariu

.......

vezi ca ti-am dat SMS la 112, astept raspuns :banana :banana :banana

ON TOPIC.

Cu ceea ce pot, ajut si eu si ma inscriu pe lista.

BABONE aka GABONE 0723.040.287 sau 0768.445.437

detin una bucata LC90 cu MT-uri si multa putere de munca....sunt disponibil ptr zona bucale si raza de 100 km.

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

.......

vezi ca ti-am dat SMS la 112, astept raspuns :banana :banana :banana

ON TOPIC.

Cu ceea ce pot, ajut si eu si ma inscriu pe lista.

BABONE aka GABONE 0723.040.287 sau 0768.445.437

detin una bucata LC90 cu MT-uri si multa putere de munca....sunt disponibil ptr zona bucale si raza de 100 km.

nu trebuie sa-mi trimiti sms la 112 ca e moka poti suna :P si nu raspund eu, dar in zona descrisa cei de la dispecerat ma vor apela pe mine sau pe unul dintre cei doi colegi ai mei, sms poti trimite la primu` numar, dar sper sa ai nevoie doar ca sa ma chemi la un mic, berea o aduc io :x

:h5

Mesaj pt. straini:

Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni

Link spre comentariu

Bullbar nene, daca vrei sa ma ocup eu de treaba asta, s-o centralizez si sa coordonez activitatea din teritoriu.......sa stii ca ma sacrific .

suna-ma, ne vedem si stabilim ce si cum.

@vladutz.......la vara bem si berea si papam si pulpe de pui la gratar....micii nu ie buni :grin: :grin: :grin:

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Link spre comentariu

sa inteleg ca asta e reteta unei vieti echilibrate ... mananci sanatos - traiesti periculos ... de asta am simtit io un dezechilibru ... :grin:

Mesaj pt. straini:

Link spre comentariu

M-am gandit la asa ceva .

E bine ?

Astept pareri , rectificari, corectari ....

as atasa canalul statiei de radio.

as face un colant vizibil cu VUI 4x4 cu canalul de comunicatii, cu insemnatatea lui VUI(apropo de unde vine?) - emergency response/ support etc, si eventual un nr de telefon al celui care centralizeaza/coordoneaza chestia asta

probabil s-ar putea include pe lista de voluntari si cei care stau pe afara- lista putind fi valabila nu numai in cazul de vreme extrema, dar si in caz de pene pe undeva pe afara sau accidente, etc.

eventual de luat legatura cu cei de pe forumul aro cred ca sint destui care vor si pot sa ajute si in timp cu alte forumuri/cluburi de afara, desi cred ca pe moment nu e cazul

Link spre comentariu

as face un colant vizibil cu VUI 4x4 cu canalul de comunicatii, cu insemnatatea lui VUI(apropo de unde vine?) -

"Voluntari Urgente Imediate"

vezi topicul lui zolameister viewtopic.php?f=93&t=10742

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Babone e perfect! Organizeaza chestia asta si, daca vrei, iti dau si eu cateva idei:

1. Din proprie experienta, cand am avut nevoie sa identific persoane disponibile intr-o anumita raza de actiune a trebuit sa iau la mana mai mult pagini de pe net. De aceea este imperios necesar ca in fiecare juet sa fie un responsabil cu aceasta chestie, un tip care sa stie cine are timp, utilaje adecvate si abilitatea de a interveni. Sistemul functioneaza imediat daca tu contactezi seful zonal iar el desemneaza imediat (pt ca stie personal voluntarii) exact persoanele de care ai nevoie.

2. toate masinile care participa la aceasta initiativa trebuie sa fie BINE ECHIPATE si asta este responsabilitatea sefului zonal, asta ca sa nu se trezeasca in plina actiune ca trebuie sa abandoneze vreo masina a noastra tocmai din lipsa echipamentului

3. crearea unui mic fond in care toti cei de aici sa dea 50,100,30 lei, cat pot ca sa fie bani de combustibil. Suma asta o gestionezi tu si faci publice cheltuielile

4. obtinerea unui nr. de tel verde pe care sa-l foloseasca oricine la ananghie

5. toate unitatile ISU sa aiba datele noastre de contact - aici ma ocup eu

Babone te sfatuiesc sa alcatuiesti acest sistem piramidal, fiecare fiind raspunzator de oamenii pe care ii trimite iar cel care coordoneaza in teren este cel care este in contact cu ISU sau autoritatea statului competenta in acele situatii.

P.S. Deocamdata eu nu detin masina echipata pt salvari, asa ca....voi anunta doar cand sunt capabil de participare reala la asa ceva!

BAFTA! :h5

Link spre comentariu

Nu uitati: fiecare echipa de interventie trebuie sa aiba o masina "mare" gen toyota, patrol, g-eu NETAIATA!!!! Mereu este nevoie sa luati cu voi 2-3-4 parsoane de la fata locului, in general copii. Degeaba va duceti doar cu masini taiate de doua locuri, pt ca nu aveti unde sa puneti alimentele sau apa si sa luati de la locul incidentului persoanele care au nevoie urgenta de ajutor medical sau copii. Asa ca atunci cand ganditi echipa, sfatul meu este sa luati in considerare si acest aspect! :h5

Link spre comentariu

Petre,te sun si poate ne vedem mai tarziu.

trebe sa ne vedem si s punem pe hartie ideile tale si apoi sa ne organizam repede.

Link spre comentariu

Babone, in acest uikend sunt pe drumuri! Intre Brasov si Bucuresti. De luni incolo! A....poate am nevoie de ajutor ca plec cu saracia aia de G-eu si precis ma infund pe undeva. Lasati telefoanele deschise pt ca nu am nici troliu, nici sufe...NIMIC! :pl

Link spre comentariu

Babone, in acest uikend sunt pe drumuri! Intre Brasov si Bucuresti. De luni incolo! A....poate am nevoie de ajutor ca plec cu saracia aia de G-eu si precis ma infund pe undeva. Lasati telefoanele deschise pt ca nu am nici troliu, nici sufe...NIMIC! :pl

le lasam noi, da' tu sa nu suni decit ca sa zici ca ai ajuns la destinatie cu bine :h5

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

Aduc si eu in discutie pct 3 mentionat de Petre.

3. crearea unui mic fond in care toti cei de aici sa dea 50,100,30 lei, cat pot ca sa fie bani de combustibil. Suma asta o gestionezi tu si faci publice cheltuielile

Este foarte important pt ca dc faci 2-3 iesiri dinastea pe bani tai se cam simpt mai ales ca majoritatea dintre noi suntem limitati financiar.Eu unul sunt bugetar dinala care mai sta si in concediu neplatit de la guvern si in timpul liber mai muncesc(mai mult bag mana)in banii femei de la firma.Ea ma intelege si ma ajuta cat poate dar copilasii nu se cresc cu zapada.Eu unul ma gandisem sa caut un sponsor prin oras macar pentru combustibil,dar cred ca este mai buna ideea lui Petre de a cotiza aici in cadrul clubului.Printre noi sunt multi care nu au masini pregatite dar care au suflet mare.

Vreau sa-i felicit pe colegii care s-au dus sa-i ajute pe cei inzapeziti si m-am simtit mandru cand i-am vazut la televizor.Noi cei din club suntem un pic financiar peste medie din moment ce ne permitem sa cumparam,modificam,intretinem sa participam la unele intalniri,concursuri si de acea propun ca fiecare membru sa faca o cotizatie anuala.Aceasta cotizatie va fi destinata expres catre actiuni de genul:zapada,inundatii,persoane disparute in zone greu accesibile si alte umanitare.Banii neutilizati vor fi directionati ca donatie chier in interiorul clubului.Cred ca acuma la clud cam 60% sunt in spiritul nostru restul sunt pt vanzari si alte combinatii.Nu ma deranjeaza sa fac o cotizatie anuala de cat va fi ea 30.50.100.ron sau cat fa fi ea.Succes si la mai mare.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare