BABONE Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Am vorbit cu Petre si am sa ma intalnesc cu el marti si o sa stabilim exact ordinea de bataie Vom revenii cu detalii si cu programul exact. asteptam opinii si sugestii in continuare In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
undercover Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! ion - CONSTANTA si imprejurimi . 0723158006 vitara + atv suzuki. :h5 suzuki vitara 1.6 suzuki kingquad 750 nissan patrol gr y61 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Pe raza Jud Valcea + 100 KM max , putem sa ajutam si noi cu utilajele de mai jos ....mentionez ca toate sunt echipate cu : trolii,sufe,anvelope adecvate off road si multe altele ... + masinii de transport persoane si platforma ....+ inca 10 masini off road pe langa cele din poze ... Gabi Regep : 0744.585.991 Marius Sarbu : 0748.545.110 Tudor Octavian: 0731.610.770 sau pe http://www.x3moffroad.ro ... Cu stima .... Marius Sarbu Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Va stau la dispozitie cu un Cherokee, sunt salvator montan atestat si deocamdata ma invart in zona Timis Arad Caras-Severin. Masina e ridicata 3 toli, am gume de iarna si statie emisie receptie. 0752304456 EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Drujba - 0722 337 767 - masina echipata, pot veni oricand si in principiu oriunde. alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 (editat) Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Ma alatur colegilor din Bacau-Onesti-Poiana Srata Jeep Wrangler echipat, ATV Bombardier de 800 ma deplasez oriunde in judetul Bacau(pasul Oituz, pasul Frumoasa) si judetele invecinate iar daca arde, merg unde este nevoie. Detin pregatire medicala de baza si combaterea incendiilor. 0745802524 Editat Martie 18, 2010 de Piratu' Am schimbat masina Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 8, 2010 Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 (editat) Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Judetul Salaj in orice anotimp. Vara si in Apusenii de nord ( Gilau , Marisel , Huedin, pana in Padis , Ic Ponor ,Doda Pilii ) cu resedinta la Belis. Agregat Ford Ranger ( Pick-up ) 5 locuri , dotari : cabluri , sufe , ocheti , troliu manual , statie , GPS , lanturi. Nu este dotat de extrem. Editat Ianuarie 8, 2010 de Dan Cilan 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 8, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Dane si agregatul. Adica la o adica poti cara oameni de la locul incidentului sau ai masina de extrem? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Hmm, nu eram in lista?? Mircea 0767.067.996 Oricand, oriunde, cu echipament de recuperare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SERGHEI-ARO Postat Ianuarie 9, 2010 Partajează Postat Ianuarie 9, 2010 (editat) Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Serghei ...Aro244..sufe..cricuri...scule..etc..Nu conteaza daca ne-am injurat vreodata...cand este vorba de necaz nu se pune..:h5Ne injuram iar pe forum . Zona: ILFOV numai Ciofliceni,Ghermanesti,Snagov,Gruiu,Lipia,Nuci,Moara Vlasiei... Perioada :numai sambata- duminica iar in restul saptamanii intre orele 20-07. Servicii: cat poate un ARO,remorcare,scos din teren,daca nu poate ARO mergem si gasim un tractor,cazare pentru echipaj ca doar nu om lasa famila in ger,..si evident si pt masina pana se rezolva problema...benzina si motorina ...etc ....Fiind aproape de Bucuresti nu stiu cat de util pot fi dar pt orice eventualitate : Serghei 0788344586...se poate si BIP fara probleme.. Editat Ianuarie 9, 2010 de SERGHEI-ARO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Ianuarie 10, 2010 Partajează Postat Ianuarie 10, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Ce se mai aude cu organizarea la nivel de tara ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rogozan_marcel Postat Ianuarie 11, 2010 Partajează Postat Ianuarie 11, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Pt Salaj 0766463625 la orice ora, nu va puteti baga voi de unde va pot scoate eu.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Ianuarie 13, 2010 Partajează Postat Ianuarie 13, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Pt Timis Mitsu Pajero scurt,troliu,GPS,BFG MT,si muuuulte statii :) 0744616745 Vlad YO2LZP 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Si zona CRAIOVEI-DOLJ- baietii care au mai apelat se stie:h5 -HARRY-0766538852 daca nu sunt eu dam telefoane si gasim kiar si tractoare :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Ianuarie 15, 2010 Partajează Postat Ianuarie 15, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Zona Constanta si Tulcea, daca aveti belele mari si toata zona bratului Chilia (Delta Dunari). Masina cu tot ce trebuie pentru recuperari grele si ECHIPA SI ECHIPAMENT PENTRU CAUTARE, RECUPERARE SI INTERVENTII SUBACVATICE. Tel. 0740.66.33.77. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Ianuarie 16, 2010 Partajează Postat Ianuarie 16, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! voluntar / copilot, posesor permis BCE in judetul Dolj, loc. Calafat vitara scurta nepreparata inca Laurentiu 0767585379 ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geoars Postat Ianuarie 21, 2010 Partajează Postat Ianuarie 21, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Pot si eu ajuta oricand este nevoie cu utilajul din dotare si cu 2-3 prieteni. Masina este o Toyota Hilux cu tot ce trebuie, iar despre mine pot spune ca ajut cu placere pe oricine este la necaz. Tel: 074.999.51.51. sau 0722.494.359. - George Arsene Zona Bucuresti - Ilfov si oricare judet din jur pe o raza de 100 km. ''Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana de ajutor'' ------------------------ Toyota Hilux 2001 2.4TD Honda Accord 2007 2.4 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 23, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Pentru ca ne-am strans suficient de multi, acum propun sa trecem la pasul al II-lea: gruparea pe zone si informarea ISU! Iata de ceea ce este nevoie: 1. Din toate orasele este nevoie de minim un individ care sa-si poata permita sa aiba telefonul mereu deschis (si sa si raspunda la el), individ care sa fie responsabil in zona lui de actiune si care sa contacteze voluntarii in caz de solicitare. Acest individ, ii vom spune "alfa male":ha:, va sti in functie de solicitarea ISU sau de oriunde, ce fel de masini sa trimita. (daca e vorba de inzapeziri, inundatii, rapiditate de deplasare in teren in cazurile de ratacire sau pierdere de persoane in munti etc) 2. pentru ca nu suntem toti afiliati aceluiasi club, dar toti suntem aici, pe forum, propun ca toata masinile care sunt implicate in acest program sa poarte un mic sticker de identificare "ajutor offroad bucuresti" sau ploiesti, iasi,timisoara etc. Am sa desenez eu cateva variante sau Mertzan pe unde o fi poate ne ajuta! 3. Toate unitatile ISU vor primi numele si numarul de telefon al responsabililor din zona cu specificatiile tehnice ale utilajelor care pot interveni din partea noastra (de asta ma pot ocupa si eu acolo unde nu aveti voi resurse mai bune, desi stiu ca multi dintre voi sunt prieteni buni cu responsabilii ISU sau Salvamont din anumite zone) Astept urmatoarele date ale liderilor voluntari din partea voastra: Pt Bucuresti: 4 Pt Arges: 1 Pt Brasov: 3 Pt Sibiu: 3 Pt Hunedoara: 3 Pt Timis: 3 Pt Arad: 2 Pt Valcea: 4 Pt Buzau: 3 Pt Covasna: 2 Pt Mures: 2 Pt Alba: 2 Pt Bistrita: 2 Pt Maramures: 3 Pt Salas: 1 Pt Galati: 2 Pt Iasi: 3 Pt Constanta: 2 Cifra de mai sus reprezinta numarul responsabililor care pot sa aiba mereu telefonul deschis, mai ales in sezonul rece si cel al inundatiilor pentru a fi sunati de autoritati, si a caror responsabilitate este sa centralizeze voluntarii din zona sa de acoperire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Cei care au masini 4x4 in Cta si au participat la iesiri: 0723337007 Forte - Jimny 0744841792 MCM - Sorento 0731018884 Undo83 - Samurai 0724703334 Adi - Vitara 0722327887 Asfalttango - Samurai sau Pajero 0729402402 Bodi - Vitara 0743335623 Gcbadea - Samurai 0766590059 GLV - Niva 0766406237 MarianGh - Hilux 0744309247 MMC - ML 0722525391 Rudolf - Vitara 0723631553 Serban - Patrol 0722293704 Ery - Vitara 0722569170 Bogdan - Jimny 0740663377 Dan - Patrol 0723158006 undercover - Vitara 0724369395 LiviuNyc - IMS 0766648100 Kherim - LJ70 0722278880 Gonzo - Bronco 0740663377 Morsa - Patrol Sunt sigur ca ar participa la actiuni umanitare! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Pe Bucuresti Petre ar fi bine sa-i imparti in doua, fiecare "echipa" asupand automat si un sector de drum in respectiva directie Ex: o echipa 1.Bucuresti-Urziceni / acoperire si in IL 2.Bucuresti-Constanta (ambele variante) A2+nationala / acoperire si in CL 3.Bucuresti-Oltenita / idem cu 2 4.Bucuresti-Giurgiu / acoperire si in GR 5.Bucuresti-com Magurele 6.Bucuresti-Alexandria / acoperire si TR Alta echipa 1.Bucureti-com Domnesti 2.Bucuresti-Pitesti (ambele variante) A1+ nationala acoperire si in AG 3.Bucuresti-Targoviste acoperire si in DB 4.Bucuresti-Ploiesti (ambele variante) DN1 si nationala prin Buftea acoperire si in PH 5.Bucuresti-Pipera 6.Bucuresti-Stefanesti Practic se delimiteaza si structureaza zonele dupa iesirile din Bucuresti. Astfel cei din Bucuresti pot interveni in aproximativ 10 judete + capitala ...Asta inseamna cam 20% din tara ...corect? In functie de urgenta si nevoia operativitatii ISU va identifica oameni din echipa corespunzatoare. Si toata echipa "VUI4x4" Bucuresti sa fie coordonata de doi oameni ... ca aici sunt multi voluntari dar ISU nu stie la care sa sune si cine va inteveni prompt! Asa noi intre noi ne mai cunoastem. Nu lua asta ca pe o "lege". E doar o idee de organizare si atata tot. Salutari, ma duc sa-mi cumpar sanie! :ha: (pe bune)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 23, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Ioane, pt Bucuresti sunt 4 "alfa male", in functie de cum si cine este disponibil, cei patru vor decide ce si cum Forte, vorbiti intre voi si dati-mi numerele si numele liderilor! Ca doar nu informez ISU cu 20 de numere! A...ca mi-am adus aminte, daca dintre membri vostri vreunul are cursuri de prim ajutor sau e doctor, asistenta :grin: sau pompier, politist, salvamont sa-mi spuneti ca sa specific in dreptul zone voastre. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Pai si cine sunt domne cei 4 alfa-male? Zi o vorba ...sa stim si noi! @offtopic Ca si pregatire ...da avem, avem diploma de sticlism, suntem licentiati in halbere, premiati in coniac-canoe samd si as mai enumera vreo 20 de specialitati dar peretele unde tin diplomele e prea departe si nu bat pana acolo! :old @ontopic Nu avem specialitate cu tzidula dar nu ne pierdem cand e vb sa dam primul ajutor (adica daca vedem sange, scotem cutitu si crestam ...sa vedem si mai mult sange, situatiile hororr stimuleaza simturile) si in general sa "injectam" oamenii cu doza corespunzatoare :ha:, stim sa bagam infractorul la portbagaj dupa un cazancioc aplicat in prealabil (doi, trei genunci in bot sa nu comenteze), stim sa folosim stingatorul, adica ei stiu ... ca mie mi-e frica de foc, da' pot sa fug cu stingatorul in mana sa stii ... Per total ... ne descurcam. Acu' lasand gluma la o parte eu zic ca pe "gasca nebuna" (stii tu care) te poti baza! In general la ... :2dr consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! La Constanta http://www.realitatea.net/mai-multe-drumuri-din-sudul-tarii--inchise-din-cauza-viscolului--vezi-lista_696679.html https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 23, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 (editat) Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Bun, Ioane! Astea fiind zise avem prima unitate de AOR (ajutor off road): 1. Yonutz -(alfa male) si "ZDRENTELE" - 3 masini dotate cu trolii si locuri pentru transport! (daca mai e ceva de adaugat spune, Ioane) P.S. Ma intereseaza sa stiu daca aveti acte pe cursurile de prim ajutor doarece le transmit catre ISU. Nu ca sa va verific eu, pt ca sincer mi se rupe, stiu la ce va pricepeti!:2dr 2. KAMIKAZE TEAM - 5 masini - dotate cu trei trolii si capacitate de transport ajutoare sau persoane Editat Ianuarie 23, 2010 de Petre Niteanu a.k.a. bullbar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 23, 2010 Partajează Postat Ianuarie 23, 2010 Re: AJUTOR OFF ROAD!!! Allways ready, Petre!! Noi cursuri de prim ajutor cu hartie nu avem, dar... stii tu ce stim sa facem... Ajungem oriunde... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate