Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor off road!!!

Postări Recomandate

• Răspunsuri 244
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Ajutor off road!!!

Maine la 07.30 ne intalnim la intrarea in Afumati. Mergem la Buzau pentru a ne pune la dispozitia ISU Buzau pentru actiuni de interventie in judet.

Sunt anuntate 7-8 masini de la GTC, ne intalnim in Afumati si cu masinile de la BGS, iar la Buzau ne reunim si cu masinile prietenilor de la Buzau. Ar trebui sa putem face ceva treaba :))

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru Targoviste si imprejurimi, platforma, tractare, ajutor offroad:

Ciprian 0729887778

Ii multumesc lui Ciprian care m-a recuperat astazi din service-ul unui prieten din Tirgoviste unde dusesem Cataraga pentru niste reparatii. Zapada era de 60 cm (masurata) si cum cauciucurile mele lasa de dorit, nu am mai putut iesi.

L-am sunat pe Ciprian care a facut o adevarata demonstratie de forta si a mobilizat mai multi baieti. Am fost tractat din "rahatul alb" si am reusit sa plec spre Bucuresti.

Multumesc inca o data! :tk

Link spre comentariu

0735200701 - Edi, Bucuresti, zonele A3, E85, A2... patrol sau toyota.

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

0743 175 033 - jud Cluj, Alba, Salaj, Bihor - Puch preparat, doua locuri in fata si loc ptr doua targi in spate. Troliu, GPS, tableta cu 3G, comunicatii CB si Radio-amatori, Sirocol, lanturi, sapa de ancorare, 12/24/220V (1000W), sufe, scripeti, scule, frigider cu de toate, haine, saci de dormit, perini, haine si incaltaminte de schimb etc.

Shit happens
Link spre comentariu

LEPSA (VRANCEA) si imprejurimi - L200 (echipat offroad soft) Generator electric + sudura, remorcare , GPS; radio CB, etc . DORU 0767766891 (24/24)

Editat de awd
Link spre comentariu

Land Rover Defender 110, 8+1 locuri, echipat bine, cauciucuri tractoare, si cel mai important o echipa de 4-5 baieti pregatiti pentru orice operatiune de salvare. Zona muntilor Apuseni pe o raza de 50-100 de km de Alba-Iulia. La nevoie am si platforma.

0742 987615-Ionut.

Link spre comentariu

Defender 90,troliu,sufe,statie,etc,fara lanturi,fara navigatie,caldura cu portia,autonomie mare.

Ziua Bucuresti,noaptea Urziceni,disponibil oricand.

Florin 0720961901.

Daca mai e cineva din zona Urziceni pe aici ar fi bine,unde-s cel putin doi puterea creste exponential.

PS

Comandantul ISU Urziceni mi-e prieten,daca ajuta cu ceva.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Colegul adiv6 m-a rugat sa postez urmatorul mesaj:

Userii soferas si chelu au ramas impotmoliti la Belciugatele la balta.

Telefon contact chelu 0725 089 009

Rugamintea lui adi este cine poate sa-i ajute sa sune pentru mai multe detalii inainte de actiona, direct pe chelu.

Cu multumiri anticipate.

P.S. Eu nu stiu nimic mai mult, doar am fost rugat sa postez asta.

Link spre comentariu

Pana la urma s-a dus cineva dupa ei?

La un moment dat m-au sunat pe mine ...din pacate nu am putut sa dau curs cererii lor ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Pentru judetul Mures, echipat cu Samurai, roti bune, troliu, empatie, prieteni si prietene cu cunostinte in medicina si mecanica auto, 0742012669. Sper sa nu aveti nevoie de mine...

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Salutare, o parere: am putea ruga un administrator cu cont de google sa puna la el in google docs un excel sheet

in care am putea tine o lista updatata de oameni pe judete/zone si sa share-uiasca linkul cu fisierul. Am vazut ca este un fisier word la inceputul discutiei din 2010 dar nu stiu cat este de up-to-date. Daca am avea un excel online am putea updata mereu (adauga/sterge) oameni si locuri. Acum cred ca este destul de greoi sa cauti printre postari un numar de telefon, in schimb daca am avea un link cu fisierul am gasi imediat imformatia.

Ce parere aveti?

O zi buna!

Link spre comentariu

Ideea de a avea toata lumea acces nu este una foarte OK. Nu zic ca ar fi rauvoitori, dar sa presupunem ca sunt, si avand acces de scriere/citire a xls-ului, atunci poate reorganiza/sterge/edita cum doreste el acel xls. Daca e sa centralizeze cineva aceasta informatie, doar el ar trebui sa aiba acces. O idee cum am procedat eu pentru un alt forum, cu informatiile primite de la colegi. Am creat in google maps o harta, unde am pus point of interest in fiecare zona de unde fac parte colegii, pana la nivelul de strada daca am primit aceasta informatie. Iar ca text informativ pentru fiecare punct, am trecut numarul de telefon, adresa de e-mail, iar in cazul masinilor, nu mai era nevoie sa precizez, se stia ca majoritatea detin vitara.

Asta doar ca o idee. Se poate face ceva in aceasi maniera, ma pot ocupa de centralizat aceasta informatie, varianta printabila este una foarte OK din acest format, dar si cea electronica, deoarece mergi in zona de interes, si poti vedea cati si ce colegi sunt disponibili sa te ajute in orice maniera (telefonica, etc. )

http://i1370.photobucket.com/albums/ag249/symy139/poze%20garaj/Contact%20colegi%20tara_zpsm9nqgk89.jpg

Editat de symy139
  • Like 1

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

..... Acum cred ca este destul de greoi sa cauti printre postari un numar de telefon, in schimb daca am avea un link cu fisierul am gasi imediat imformatia.

Ce parere aveti?

O zi buna!

Foarte corect, ar fi mult mai util pentru ca gasesti totul intr-un singur loc, fara sa "rasfoiesti" topicul pentru o informatie care iti trebuie urgent.

Este suficient daca va uitati in primul post al acestui topic unde se afla un Word pe care il puteti descarca si sa-l aveti in torpedoul masinii.

Si pentru ca tot vine sezonul rece, vom face un up-date acelui Word, ceea ce inseamna ca toti cei care se afla inscrisi acolo sunt rugati sa ne spuna aici daca mai sunt sau nu disponibili !

I........

Asta doar ca o idee. Se poate face ceva in aceasi maniera, ma pot ocupa de centralizat aceasta informatie, varianta printabila este una foarte OK din acest format, dar si cea electronica, deoarece mergi in zona de interes, si poti vedea cati si ce colegi sunt disponibili sa te ajute in orice maniera (telefonica, etc. )

........

Excelenta ideea !

Hai sa ne auzim cumva si sa vedem cum o punem in aplicare ! :h5

Link spre comentariu

Un excel pe docs poate fi updatat oricand, pe cand acel word nu. Si un excel l-am putea avea printat in torpedou

dar ar fi mai simplu de updatat de oameni, fiind online se poate adauga sau sterge oricine din excel...si am sti ca este tot timpul up-to-date. Oamenii noi de pe forum cand vad acel word din 2010 ar putea avea dubii de cat este de updatat (eu unul am avut :D).

Oricum, ziceam si eu ca idee de imbunatatire.

Numa' bine!

:)

Este suficient daca va uitati in primul post al acestui topic unde se afla un Word pe care il puteti descarca si sa-l aveti in torpedoul masinii.

Si pentru ca tot vine sezonul rece, vom face un up-date acelui Word, ceea ce inseamna ca toti cei care se afla inscrisi acolo sunt rugati sa ne spuna aici daca mai sunt sau nu disponibili !

Excelenta ideea !

Hai sa ne auzim cumva si sa vedem cum o punem in aplicare ! :h5

Link spre comentariu

Pentru zona Agnita (centrul tarii) eu cu @blackufo suntem pregatiti la orice ora in caz de probleme pe o raza de 30km. Sarim in ajutor cu un Patrol LWB cu troliu, unelte, etc...

Cristian - 0723 177 191 sau 0787 536 609

blackufo - Dan - 0726 218 407

Editat de Cristian1

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Un excel pe docs poate fi updatat oricand, pe cand acel word nu. Si un excel l-am putea avea printat in torpedou

dar ar fi mai simplu de updatat de oameni, fiind online se poate adauga sau sterge oricine din excel...si am sti ca este tot timpul up-to-date. ......

Numa' bine!

:)

Ti-a raspuns un coleg mai devreme : un Excel la indemana oricui nu poate fi pazit de "binevoitorii" care "este", ne place sau nu ne place s-o credem.....

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare