Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce parere aveti de TATA TL 4x4

marinionescu

Postări Recomandate

Salut ,

Am cautat am citit dar nu am gasit foarte multa informati despre aceasta utilitara.

Ca pret este extra http://www.tubman.ro/tata/modele.html#cd44

Dar dupa aceea oare ce se intimpla , oare garantia este reala , piese de schimb se gasesc etc.

Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l.

Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l.

Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ce parere aveti de TATA TL 4x4

din cite stiu eu este cea mai eftina masina de categoria ei are motorizare fiat si este fabricata in india fiabilitatea nu o cunosc la un momendat ma gindeam sa-mi cumpar si eu am vazut multe prin italia si ungaria si pe mine m-a tentat pretul :h5

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

Vizitator van

Pentru mai multe optiuni uita-te pe mobile.de unde ai sa-l gasesti la 13999 euro cu tva dar cu motorul de 2.2 D de 140 cp

In Turcia este foarte popular mai ales in constructii, am vazut eu anul acesta si daca nu ma insel si la noi un tara o regie gen curent sau gaz au asa ceva in dotare.

Spor la cautat.

Link spre comentariu

Daca se vinde in Romania la dealer, se si inmatriculeaza. In Deva este un dealer, a vandut ceva pe aici prin zona. Parca dom' Semaca plimbase un exemplar de servici in teren.

Samurai incepator
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Pe mine ma tenteaza Tata Safari, am gasit unul cu care ma targuiesc. Are motor 1,9 diesel , parca de Mercedes. La Tg Mures este un dealer.

Link spre comentariu

Mi se par proaste... Este si in iasi un dealer, si am vazut cateva prin trafic... iar la dealer m-am pus pe jos si am studiat problema, pe dedesdubt...

Cam toate piesele de pe suspensia independenta fata erau ruginita, in contextul in care masina statea IN dealership, nu afara. Capetele de bara si pivotii erau groaznici, si ca dimensiuni, si ca rugina. De acord ca pot sa fie mai mici dar din otel bun, insa la cata rugina era pe ei...

Motoarele sunt vechi vechi vechi. "De Mercedes". De mercedes pe naiba! Sunt de fapt motoare HANOMAG, din anii 60 (saizeci), puse turbo pe ele, si "imbunatatite la centrul de cercetari TATA din india". rezultatul e ca toti dealerii zic ca sunt de mercedes, dar nu e asa. Si oricum sunt vechi si depasite. Faptul ca au un "turbo intercooler" nu inseamna ca sunt cine stie ce.

Eu personal nu mi-as lua asa ceva... iar daca as primi cadou as vinde. De ce sa te incurci? Mult mai bine e un pick-up calumea, SH... MULT mai fiabil, si faci treaba cu el.

Link spre comentariu

am o cunostintza care are o Tata cu 5 locuri si platforma! blestema si acum ziua in care i-a venit ideea saisi cumpere una! e foarte dezamagit de ea! vorbesc doar din ce a povestit el,nu am mers niciodata cu una si sincer sa fiu ca design exterior chiar imi place masinutza!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

Eu am fost pilot de incercare cu Tata in doua randuri. pot spune ca motorul trage destul de bine dar zgomotos , reductorul e OK desi cuplajul e la buton, finisajele sunt de tot kktul, plasticaraie la greu si foarte proaste( exemplu: in timpul mersului cadeau gurile de aerisire din bord...); pina si aro e lucrat mai bine! nu este de offroad mediu ci pt. usor; nu mi-as lua pt mine asa ceva. m-a lasat alternatorul la ultima iesire...nu mai incarca deloc.

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Eu am fost pilot de incercare cu Tata in doua randuri. pot spune ca motorul trage destul de bine dar zgomotos , reductorul e OK desi cuplajul e la buton, finisajele sunt de tot kktul, plasticaraie la greu si foarte proaste( exemplu: in timpul mersului cadeau gurile de aerisire din bord...); pina si aro e lucrat mai bine! nu este de offroad mediu ci pt. usor; nu mi-as lua pt mine asa ceva. m-a lasat alternatorul la ultima iesire...nu mai incarca deloc.

Aha, deci ti-au dat ue cu gheata cind ai dus-o inapoi :ha:

Link spre comentariu

Aha, deci ti-au dat ue cu gheata cind ai dus-o inapoi :ha:

Si crezi ca Semaca nu le-a umplut junghiul de carne ?!? :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutare au baietii de la firma vecina care monteaza antene de telefonie vreo 3 bucati le folosesc in general pentru trasee dificile.I-am intrebat despre masini si mi-au spus ca nu sunt foarte bune ca ,daca ai pietre la rinichi ti le scoate imediat tremura la 110 pe autostrada de zici ca se rupe in doua iar la una i-a picat ambreiajul destul de repede.Motorul cica ar fi de ISUZU iar pretul de noua undeva la vreo 12 mii in rest arata ca un tanc iar fieratanile de pe dedesupt (arcuri bari de torsiune etc par destul de solide).Poate fac si niste poze

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare