Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

masina lasata intr-o parte

mariusrudaru

Postări Recomandate

Salut.

aseara ma indreptam catre masina si mi s-a parut ca a r fi lasata intr-o parte.Am luat o ruleta si am masurat in dreptul rotilor:

la roata din stg spate aveam 87cm si la roata din dreapta 85 cm pana unde incepe aripa.

Am zis ca o fi vreun arc rupt , am dus-o la service si am verificat arcurile sunt ok.

Aveti idee de unde provine diferenta de 2 cm?

Pe fata este lasata pe dr cu un cm. adica 86 stg 85 dr.

Presiunea la pneuri era egala si masina era pe teren drept.

Masina , cea din poza

Viata-i grea, da` trece..
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: masina lasata intr-o parte

2 cm e enorm

eu zic sa o duci la reprezentanta sa o trimita in fabrica sa o verifice

nu poti circula cu ea asa

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Incearca sa o masori atunci cand stai la volan. Cel putin la Land Rover arcurile sunt mai lungi pe partea soferului pentru a se echilibra atunci cand este condusa.

L.E. Parerea mea e ca sunt inversate cele de pe stanga cu cele de pe dreapta.

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Link spre comentariu

Vizitator soso-bum

ia incearca si forteaza putin masina ,adica flexeaza bratele

si eu am avut aceasi problema,si am urcat 4 scari tur retur si a revenit

cine stie ce mecanic a strans bratele, ci cum le-a strans....cu masina ridicata sau lasata jos...meseriasii stiu de ce :x

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Fata e pe bara de torsniune, spatele pe elicoidale. Pe fata se regleaza foarte usor din suruburile de la bara de torsiune. O poti egala chiar la mm. Pe spate e o alta problema.

Daca ai suspensie reglabila electrica pe duritate, vezi ca telescopul din dr spate e futu` si cel mai probabil a ramas pe low. Comutale pe toate pe low, fa o tura de parcare cu masina si apoi revin-o pe drept si masoara din nou. Daca e la fel peste tot, atunci e de vina telescopul. Daca nu e nici asta... desumfla celelate 3 roti si umflo pe aia de pe dr spate si sta drept masina. :h5

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

in principiu , nu se poate sa fie lasata doar in spate ( ca ar insemna sa fie torsionata masina...)

se poate sa se fi lasat ( obosit) ceva , ori arcul ori bara de torsiune

la mitsubishi ( si la celelalte masini cu bari de torsiune ) inainte de a "face unghiu" se regleaza garda la sol ( adica se regleaza barile de torsiune)

Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033

E-mail: tracoservice@yahoo.com;

office@tracoservice.ro

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare