mariusrudaru Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Salut. aseara ma indreptam catre masina si mi s-a parut ca a r fi lasata intr-o parte.Am luat o ruleta si am masurat in dreptul rotilor: la roata din stg spate aveam 87cm si la roata din dreapta 85 cm pana unde incepe aripa. Am zis ca o fi vreun arc rupt , am dus-o la service si am verificat arcurile sunt ok. Aveti idee de unde provine diferenta de 2 cm? Pe fata este lasata pe dr cu un cm. adica 86 stg 85 dr. Presiunea la pneuri era egala si masina era pe teren drept. Masina , cea din poza Viata-i grea, da` trece.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: masina lasata intr-o parte Directia e ok? Nu stiu daca are vreo legatura... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: masina lasata intr-o parte :grin: Poate ai uitat o baterie de vin in portbagaj :ha: :ha: ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: masina lasata intr-o parte dar suprafata pe care era masina era ...la boloboc??(adika orizontala...) gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusrudaru Postat Iulie 14, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: masina lasata intr-o parte eu asa zic , ca era dreapta , am verificat si rotile si erau ok, arcurile ok(am zis initial ca e fro spira lipsa) Viata-i grea, da` trece.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: masina lasata intr-o parte 2 cm e enorm eu zic sa o duci la reprezentanta sa o trimita in fabrica sa o verifice nu poti circula cu ea asa forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: masina lasata intr-o parte Incearca sa o masori atunci cand stai la volan. Cel putin la Land Rover arcurile sunt mai lungi pe partea soferului pentru a se echilibra atunci cand este condusa. L.E. Parerea mea e ca sunt inversate cele de pe stanga cu cele de pe dreapta. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: masina lasata intr-o parte ai cumva suspensie ome? aia e din fabrica mai tare pe stanga....dreapta sta mai jos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusrudaru Postat Iulie 14, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: masina lasata intr-o parte nu stiu sa aiba modificari facute, am sa intreb fostul proprietar. Viata-i grea, da` trece.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: masina lasata intr-o parte Nu stiu daca ajuta dar eu am la Isuzu foi pe spate si sta masina intr-o parte din cauza ca foile din dreapta s-au mai ... inmuiat. 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
preda ion Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: masina lasata intr-o parte poate rezervorul nu e pe centru si o fi plin sau gol :grin: nisan terrano 2700TD 91 (masina de iarna) VW Bora 4motion (masina de vara) Land rover freelander 2004 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: masina lasata intr-o parte ia incearca si forteaza putin masina ,adica flexeaza bratele si eu am avut aceasi problema,si am urcat 4 scari tur retur si a revenit cine stie ce mecanic a strans bratele, ci cum le-a strans....cu masina ridicata sau lasata jos...meseriasii stiu de ce :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: masina lasata intr-o parte unul din arcuri e mai slab ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: masina lasata intr-o parte Scuzati ignoranta ... Mitsu ala din poze ce suspensie are pe fata ? E pe foi, pe elicoidale sau pe bare de torsiune? Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Re: masina lasata intr-o parte Fata e pe bara de torsniune, spatele pe elicoidale. Pe fata se regleaza foarte usor din suruburile de la bara de torsiune. O poti egala chiar la mm. Pe spate e o alta problema. Daca ai suspensie reglabila electrica pe duritate, vezi ca telescopul din dr spate e futu` si cel mai probabil a ramas pe low. Comutale pe toate pe low, fa o tura de parcare cu masina si apoi revin-o pe drept si masoara din nou. Daca e la fel peste tot, atunci e de vina telescopul. Daca nu e nici asta... desumfla celelate 3 roti si umflo pe aia de pe dr spate si sta drept masina. :h5 OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat August 3, 2009 Partajează Postat August 3, 2009 Re: masina lasata intr-o parte in principiu , nu se poate sa fie lasata doar in spate ( ca ar insemna sa fie torsionata masina...) se poate sa se fi lasat ( obosit) ceva , ori arcul ori bara de torsiune la mitsubishi ( si la celelalte masini cu bari de torsiune ) inainte de a "face unghiu" se regleaza garda la sol ( adica se regleaza barile de torsiune) Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coolhandluca Postat August 18, 2009 Partajează Postat August 18, 2009 Re: masina lasata intr-o parte Si a mea sta intr-o parte putin dar e din arc. A fost rupt si l-am inlocuit cu altul probabil acum nu mai au aceeasi tarie. :hi SHOGUN 3.0 V6 24V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate