Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Body lift home made la GR

Horia Corabean

Postări Recomandate

Re: Body lift home made la GR

Body lift = bucse intre sasiu si caroserie.

Suspension lift = arcuri + telescoape mai mari.

Body lift home made din suspensie = si bucse si arcuri + telescoape?

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Body lift = bucse intre sasiu si caroserie.

Suspension lift = arcuri + telescoape mai mari.

Body lift home made din suspensie = si bucse si arcuri + telescoape?

foarte bine punctat

am facut eu si una si cealalta

despre ce vrei sa aflii?

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Bestia, nu stiu ce ai vrut sa zici acolo, dar Horia Corabean ar dori sa introduca ceva tampoane inaltatoare intre arcuri si caroserie.

Arcurile nu ating caroseria...

Arcurile si telescoapele sunt prinse in niste "clopote" sudate pe sasiu

Se poate face inaltare din bucsi metalice intre caroserie si sasiu ceea ce e foarte bine pentru a pune niste roti mai mari dar suspensia ramane aceeasi deci nu vei avea incrucisari mari de punti...

Sau se poate face inaltare din arcuri si telescoape ceea ce iti va oferi mult mai multa mobilitate in teren iar suspensiile vor lucra mult mai bine...

Cel mai bine le faci pe amandoua +10 in suspensi +3 in body lift si caucicuri de 35 :grin:

Spor si numai bine

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Bestia, nu stiu ce ai vrut sa zici acolo, dar Horia Corabean ar dori sa introduca ceva tampoane inaltatoare intre arcuri si caroserie.

am inteles ce vrea sa faca el ..numai ca intre arcuri si CAROSERIE nu poate pune tampoane ....el pune tampoane sub arcuri ..care nu ii aduc nimic...telespcoapele fiind aceleasi nu va profita de inaltare ci poate o sa &^% telescoapele...

eu am intrebat ce vrea sa obtina...

Presa Canario Kennel
Link spre comentariu

Doresc sa aflu cum se poate inalta un GR din suspensie, cu tot cu ?asiu, nu m-am exprimat foarte corect. Adica ce buc?i, din ce material, eventuale sfaturi (între aarc ?i punte). Mersi.

Ai PM!

NISSAN PATROL GR
Link spre comentariu

Da, mersi de informare, mai ales de corec?ii, nu am fost chiar la punct pentru ca nu am studiat GR-ul in detaliu, e al unui prieten si intradevar scopul este montarea unor roti mai mari. Mersi adi de informatii.

Vasile Marginean 1977-2009
Link spre comentariu

am inteles ce vrea sa faca el ..numai ca intre arcuri si CAROSERIE nu poate pune tampoane ....el pune tampoane sub arcuri ..care nu ii aduc nimic...telespcoapele fiind aceleasi nu va profita de inaltare ci poate o sa &^% telescoapele...

eu am intrebat ce vrea sa obtina...

Nu vreau sa pun nimic, intreb cum se procedeaza pentru un amic care nu foloseste internetul sau forumurile, ca nu vrem sa descoperim noi nimic, altfel nu intrebam.

Vasile Marginean 1977-2009
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare