Horia Corabean Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Pentru un body lift home made din suspensie, cine a mai facut la GR 2.8 swb model 92? Asteptam sfaturi din experienta dvs. Multumim anticipat. Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Body lift home made la GR Body lift = bucse intre sasiu si caroserie. Suspension lift = arcuri + telescoape mai mari. Body lift home made din suspensie = si bucse si arcuri + telescoape? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: Body lift home made la GR Body lift = bucse intre sasiu si caroserie. Suspension lift = arcuri + telescoape mai mari. Body lift home made din suspensie = si bucse si arcuri + telescoape? foarte bine punctat am facut eu si una si cealalta despre ce vrei sa aflii? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Iulie 18, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Body lift home made la GR Doresc sa aflu cum se poate inalta un GR din suspensie, cu tot cu ?asiu, nu m-am exprimat foarte corect. Adica ce buc?i, din ce material, eventuale sfaturi (între aarc ?i punte). Mersi. Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Body lift home made la GR bodylift sau suspension lift ridici decat troaca(caroseria)..util decat daca pui roti mai mari... Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 18, 2009 Partajează Postat Iulie 18, 2009 Re: Body lift home made la GR Bestia, nu stiu ce ai vrut sa zici acolo, dar Horia Corabean ar dori sa introduca ceva tampoane inaltatoare intre arcuri si caroserie. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Body lift home made la GR Bestia, nu stiu ce ai vrut sa zici acolo, dar Horia Corabean ar dori sa introduca ceva tampoane inaltatoare intre arcuri si caroserie. Arcurile nu ating caroseria... Arcurile si telescoapele sunt prinse in niste "clopote" sudate pe sasiu Se poate face inaltare din bucsi metalice intre caroserie si sasiu ceea ce e foarte bine pentru a pune niste roti mai mari dar suspensia ramane aceeasi deci nu vei avea incrucisari mari de punti... Sau se poate face inaltare din arcuri si telescoape ceea ce iti va oferi mult mai multa mobilitate in teren iar suspensiile vor lucra mult mai bine... Cel mai bine le faci pe amandoua +10 in suspensi +3 in body lift si caucicuri de 35 :grin: Spor si numai bine NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Body lift home made la GR Bestia, nu stiu ce ai vrut sa zici acolo, dar Horia Corabean ar dori sa introduca ceva tampoane inaltatoare intre arcuri si caroserie. am inteles ce vrea sa faca el ..numai ca intre arcuri si CAROSERIE nu poate pune tampoane ....el pune tampoane sub arcuri ..care nu ii aduc nimic...telespcoapele fiind aceleasi nu va profita de inaltare ci poate o sa &^% telescoapele... eu am intrebat ce vrea sa obtina... Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Body lift home made la GR mda, am gresit eu, sasiu am vrut sa zic. oboseala :P http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bestia Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Body lift home made la GR mda, am gresit eu, sasiu am vrut sa zic. oboseala :P nu am insinuat ca nu ai sti man :h5 ....eu vroiam sa spun ca, ce vrea el sa faca e inutil ... Presa Canario Kennel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Iulie 19, 2009 Partajează Postat Iulie 19, 2009 Re: Body lift home made la GR Doresc sa aflu cum se poate inalta un GR din suspensie, cu tot cu ?asiu, nu m-am exprimat foarte corect. Adica ce buc?i, din ce material, eventuale sfaturi (între aarc ?i punte). Mersi. Ai PM! NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Body lift home made la GR Da, mersi de informare, mai ales de corec?ii, nu am fost chiar la punct pentru ca nu am studiat GR-ul in detaliu, e al unui prieten si intradevar scopul este montarea unor roti mai mari. Mersi adi de informatii. Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: Body lift home made la GR Bestia, nu stiu ce ai vrut sa zici acolo, dar Horia Corabean ar dori sa introduca ceva tampoane inaltatoare intre arcuri si caroserie. am inteles ce vrea sa faca el ..numai ca intre arcuri si CAROSERIE nu poate pune tampoane ....el pune tampoane sub arcuri ..care nu ii aduc nimic...telespcoapele fiind aceleasi nu va profita de inaltare ci poate o sa &^% telescoapele... eu am intrebat ce vrea sa obtina... Nu vreau sa pun nimic, intreb cum se procedeaza pentru un amic care nu foloseste internetul sau forumurile, ca nu vrem sa descoperim noi nimic, altfel nu intrebam. Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rd_adi Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Body lift home made la GR Nu ai pentru ce! Daca ai nevoie de ajutor suntem aproape va ajutam cu cea mai mare placere :h5 :cl NISSAN PATROL GR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Iulie 25, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2009 Re: Body lift home made la GR Mersi anticipat! Ne vom întâlni curand, chiar la Cupa Clujului sa ne mai cunoastem si cei din zona. Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate